Rezumat Antrenamente spirituale. Ucenicul vrajitor - Doru Cica

Această carte s-a născut ca o antologie a tuturor temelor de interes abordate în emisiunile TV pe care le-am realizat în ultimul an și prin intermediul cărora am ajuns în casele și în inimile dumneavoastră.
Citește tot rezumatul cărții Antrenamente spirituale. Ucenicul vrajitor... Știu asta, pentru că v-am simțit ființele vibrând dincolo de micile ecrane, însetate de cunoaștere și gata să pornească pe drumul autocunoașterii și elevării. E timpul așadar să trecem la treabă și să începem antrenamentele spirituale! Ucenicia este grea, dar este și cea mai frumoasă etapă a devenirii, a transformării carbonului în diamant. Iar dacă la aceste emisiuni m-am sau am fost cenzurat din motive de reguli ale audio-vizualului, în carte am scris tot. Veți găsi așadar, în paginile ei răspunsuri la multe dintre întrebările pe care le-ați avut în tot acest timp. Vă mulțumesc că ați luat-o în palme, amprenta dumneavoastră energetică va ajunge la mine ca și hrana spirituală. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Antrenamente spirituale. Ucenicul vrajitor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Antrenamente spirituale. Ucenicul vrajitor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ