Rezumat Jurnalul unui pusti tare de treaba: Insemnarile lui Rowley Jefferson - Jeff Kinney

Jurnalul unui puști tare de treabă: Însemnările lui Rowley Jefferson  Cel mai nou autor-puști este nimeni altul decât Rowley Jefferson. Cel mai bun prieten al lui, Greg Heffley, a scris deja până acum treisprezece jurnale despre viața de elev la gimnaziu.
Citește tot rezumatul cărții Jurnalul unui pusti tare de treaba: Insemnarile lui Rowley Jefferson... A venit timpul să aflăm ce are de spus Rowley în jurnalul lui. În Jurnalul unui puști tare de treabă, el își notează experiențele și e de acord să scrie, totodată, biografia lui Greg. La urma urmei, într-o bună zi Greg o să fie bogat și celebru, și toată lumea va dori să cunoască povestea vieții lui. Dar se dovedește că Rowley nu e chiar pe măsura misiunii și biografia lui este complet haotică – și comică, pe deasupra. • O carte despre un puști de treabă care te face să râzi și te și pune pe gânduri • Bunătatea este o superputere, la fel ca cititul și scrisul   Jurnalul unui puști tare de treabă: Însemnările lui Rowley Jefferson oferă o perspectivă nouă, de nerătat, asupra lumii din seria Jurnalul unui puști. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jurnalul unui pusti tare de treaba: Insemnarile lui Rowley Jefferson?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jurnalul unui pusti tare de treaba: Insemnarile lui Rowley Jefferson și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jurnalul unui pusti tare de treaba: Insemnarile lui Rowley Jefferson scrisă de Jeff Kinney. Jurnalul unui pusti tare de treaba: Insemnarile lui Rowley Jefferson a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jurnalul unui pusti tare de treaba: Insemnarile lui Rowley Jefferson este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Jurnalul unui pusti tare de treaba: Insemnarile lui Rowley Jefferson face parte din categoria Literatura Fantasy. Este o carte rezonabil de groasă - are 224 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jurnalul unui pusti tare de treaba: Insemnarile lui Rowley Jefferson și, de asemenea, sperăm că autorul Jeff Kinney, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde