Rezumat Jurnalul unui pusti Vol.1 - Jeff Kinney

Cea mai de succes serie după Harry Potter, care îi va convinge până și cei mai reticenți copii că lectura nu este nici pe departe plictisitoare! Primul titlu din seria Jurnalul unui puști, prin care autorul american Jeff Kinney și-a făcut un senzațional debut pe piață editorială internațională, a rămas, timp de 89 de săptămâni, cea mai bine vândută carte din prestigioasa listă de literatură pentru copii a celor de la The New York Times.
Citește tot rezumatul cărții Jurnalul unui pusti Vol.1... Doar doi autori în afară de Kinney au avut, într-un an, mai mult de un titlu în lista celor mai bine vândute 25 de cărți ale cotidianului american: Barack Obama și Stephanie Meyer. Peste 11 milioane de exemplare ale aventurilor în benzi desenate prin care trece protagonistul Gregory "Greg" Heffley circulă acum în bibliotecile copiilor din toată lumea. În martie 2010 a fost lansat în cinematografele americane lungmetrajul animat realizat de 20th Century Fox după Jurnalul unui puști, filmul bucurându-se de un mare succes și fiind programat să ajungă în curând și pe marile ecrane din România.   În primul volum al seriei care a făcut ravagii în rândurile pieței editoriale pentru copii, protagonistul, Greg Heffley, elev de școală generală, are de înfruntat mai toate problemele specifice vârstei: popularitatea în fața colegilor, eternele fâstâciri în fața fetelor, poftă de joc mult mai mare decât poftă de lecții. Plină de umor și de poante presărate la fiecare rând, desenată impecabil și perfect potrivită universului puștilor, ediția românească a Jurnalului unui puști, aflată deja la al doila tiraj, îi va convinge până și pe cei mai leneși copii că lectura nu este deloc o activitate plictisitoare. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jurnalul unui pusti Vol.1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jurnalul unui pusti Vol.1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jurnalul unui pusti Vol.1 scrisă de Jeff Kinney. Jurnalul unui pusti Vol.1 a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jurnalul unui pusti Vol.1 este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Jurnalul unui pusti Vol.1 face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 224 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jurnalul unui pusti Vol.1 și, de asemenea, sperăm că autorul Jeff Kinney, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde