Rezumat Jurnalul unui pusti Vol.14: Marea demolare - Jeff Kinney

Marea demolare este volumul al XIV-lea din seria Jurnalul unui puști. O moștenire neașteptată îi oferă familiei lui Greg șansa să renoveze casa. Abia se apucă de treabă și își dau seama că nu e chiar așa de simplu și de frumos cum se zice.
Citește tot rezumatul cărții Jurnalul unui pusti Vol.14: Marea demolare... După ce sunt dați jos pereții, apar probleme peste probleme. Lemnul e putred, igrasia și gângăniile au cuprins tot, și ceva mai sinistru încă – toate astea îi fac pe Greg și familia lui să se întrebe dacă nu cumva o să se aleagă praful de renovare. Când o să se mai liniștească lucrurile, vor mai sta în casa lor sau o să se mute în altă parte, în alt oraș?   Cărțile din seria Jurnalul unui puști s-au vândut în peste 200 de milioane de exemplare în toată lumea, au fost traduse în 60 de limbi și sunt citite în 140 de țări. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jurnalul unui pusti Vol.14: Marea demolare?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jurnalul unui pusti Vol.14: Marea demolare și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jurnalul unui pusti Vol.14: Marea demolare scrisă de Jeff Kinney. Jurnalul unui pusti Vol.14: Marea demolare a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jurnalul unui pusti Vol.14: Marea demolare este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Jurnalul unui pusti Vol.14: Marea demolare face parte din categoria Literatura Fantasy. Este o carte rezonabil de groasă - are 224 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jurnalul unui pusti Vol.14: Marea demolare și, de asemenea, sperăm că autorul Jeff Kinney, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde