Rezumat Jurnalul unui pusti. Vol.5: Adevarul gol golut - Jeff Kinney

Cărțile din seria Jurnalul unui puști s-au vândut în 200 de milioane de exemplare în toată lumea, au fost traduse în 60 de limbi și sunt citite în 140 de țări   Greg Heffley și-a dorit dintotdeauna să crească mai repede.
Citește tot rezumatul cărții Jurnalul unui pusti. Vol.5: Adevarul gol golut... Merită însă atâta bătaie de cap doar ca să te faci mare? Dintr-odată, Greg trebuie să facă față presiunilor de la petrecerile cu băieți și fete, responsabilităților din ce în ce mai mari și chiar schimbărilor stânjenitoare pe care le presupune maturizarea - toate acestea fără cel mai bun prieten al său, Rowley. Va reuși oare Greg de unul singur? Va fi în stare să înfrunte „adevărul gol-goluț"?   Perfecțiune în cel mai mic detaliu, atât în privința poveștii, cât și a desenelor. - Publishers Weekly   Una dintre cele mai de succes serii pentru copii publicate vreodată. - Washington Post   Un erou extrem de isteț și rezonabil de îngâmfat... - The New York Times Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jurnalul unui pusti. Vol.5: Adevarul gol golut?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jurnalul unui pusti. Vol.5: Adevarul gol golut și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jurnalul unui pusti. Vol.5: Adevarul gol golut scrisă de Jeff Kinney. Jurnalul unui pusti. Vol.5: Adevarul gol golut a apărut în anul 2012. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2012 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jurnalul unui pusti. Vol.5: Adevarul gol golut este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Jurnalul unui pusti. Vol.5: Adevarul gol golut face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 226 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jurnalul unui pusti. Vol.5: Adevarul gol golut și, de asemenea, sperăm că autorul Jeff Kinney, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde