Rezumat Jurnalul unui pusti vol.4 : Caldura mare - Jeff Kinney

E vacanța de vară - vremea e perfectă și toți puștii au ieșit afară la joacă. Unde să fie oare Greg Heffley? În casă, cu jaluzelele trase, distrându-se cu jocuri video. După cum spune el însuși, Greg este genul de copil căruia îi place să stea mai mult în casă, așa că acum are ocazia să-și petreacă vacanța perfectă: fără reguli, fără responsabilități.
Citește tot rezumatul cărții Jurnalul unui pusti vol.4 : Caldura mare... Mama lui are însă o cu totul altă părere despre vacanța ideală și planifică o mulțime de activități în aer liber și de ieșiri „în familie". Cine va câștiga? Va reuși oare noul membru al familiei Heffley să schimbe totul?  „O serie care revoluționează cărțile pentru copii... o formulă plină de umor, care nu dă greș." Publishers Weekly „Jurnalul unui puști va cuceri lumea." Time „Una dintre cele mai de success serii pentru copii." Washington Post „A fermecat chiar și pe copiii care nu se omoară cu cititul." UȘA Today Fragment: " Avem un sistem În care, dacă citești un" clasic" În timpul liber, primestidrept recompensă un abțibild cu un hamburger sau ceva de felul ăsta. Nu știu pe cine cred ei că fraieresc. Poți să iei o coală cu o sută de abțibilduri de la magazinul pentru arte manuale cu doar cincizeci de cenți. nu știu sigur ce înseamnă o carte "clasică", dar cred că trebuie să fi apărut în urmă cu cel puțin cincizeci de ani și la finalul ei trebuie să moară un personaj sau un animal. Mami a spus că, dacă nu ne plac cărțile alese de ea, am putea să facem o excursie până la bibliotecă și să găsim niște titluri de care să fim cu toții mulțumiți. Dar mie nu-mi surâde ideea. Vedeți voi, când aveam opt ani am Împrumutat o carte de la bibliotecași apoi am uitat de ea. Am găsit-o după câțiva ani în spatele biroului și mi-am zis că probabil am o datorie de vreo două mii de dolari în penalizări. Așa că am îngropat cartea într-o cutie cu reviste vechi din dulapul meu și a rămas acolo până în ziua de azi. Nu m-am mai întors la biblioteca de atunci, dar știu că dacă o să mai pun vreodată piciorul acolo,politiștii mă vor înhața." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jurnalul unui pusti vol.4 : Caldura mare?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jurnalul unui pusti vol.4 : Caldura mare și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jurnalul unui pusti vol.4 : Caldura mare scrisă de Jeff Kinney. Jurnalul unui pusti vol.4 : Caldura mare a apărut în anul 2011. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2011 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jurnalul unui pusti vol.4 : Caldura mare este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Jurnalul unui pusti vol.4 : Caldura mare face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 217 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jurnalul unui pusti vol.4 : Caldura mare și, de asemenea, sperăm că autorul Jeff Kinney, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde