Recenzie Cele mai bune lecții de leadership de Larry Winget

by | Sep 30, 2017 | Cultură Generală, Dezvoltare Personală, Educație, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA CELE MAI BUNE LECȚII DE LEADERSHIP ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

   Cele mai bune lecții de leadership este o culegere, dacă vrei să o numim așa, de informații, exemple, sfaturi, tehnici, tactici, propuse și scrise de unii dintre cei mai reputați autori în domeniul dezvoltării personale și al lecturilor motivaționale, oratori, traineri și consultanți : Larry Winget (autorul meu favorit, de altfel), Sam Silverstein, Keith Harrell, Roxanne Emmerich, Marc Hardy, Scott McKain, Lisa Ford, Vic Osteen, Dan Clark, Shep Hyken.

   Tot ceea ce facem creează în mintea altora un simbol al lucrurilor în care credem și pe care suntem gata să le susținem, iar acesta rezistă mult timp după ce noi am plecat.

   Se spune că schimbarea vine din mulțime, dar numai prin liderii care reușesc să converge toate eforturile celorlalți spre ceva mai bun pentru toți. Ar fi un prim pas important ca tu, dragă cititorule, să deschizi această carte și să te lași inspirat de exemplele date de niște autorități în domeniu și să devii un adevărat lider ? Cu siguranță că da !

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Larry Winget

   Am citit un studiu realizat la UC Santa Barbara, California, în care cercetătorii au constatat că mai toți copiii râd de zece ori mai des decât adulții. Copiii sunt, probabil, de zece ori mai puțin stresați decât adulții. Nu crezi că există o legătură aici ? Liderii înțeleg că, în timpuri stresante, umorul ne ajută să facem față situațiilor.

   Ideile condensate în paginile acestei cărți, care merg de la lecții de leadership inspirate de eroii de la televizor, la forța sinergiei în leadership, care se continuă cu carisma, excelența, trăsăturile unui mare lider și care ajung în punctul final al moștenirii pe care o lași ca lider, dar și ce înseamnă leadershipul de la interior către exterior, te vor inspira să faci schimbarea necesară pentru a reuși în viață, dar și pentru a-i determina pe ceilalți să își schimbe atitudinea.

   Vrei să fii manager și să controlezi trecutul sau vrei să fii lider și să creezi viitorul ?

Titlu: Cele Mai Bune Lecții De Leadership
Autor: Larry Winget
An apariție : 2012
Editura: BUSINESSTECH
Nr. Pagini: 189
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Publicată la 30.09.2017
Nota recenzorului: 7/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Acum că Seth nu mai poate schimba nimic, speriat de gândul că ar putea să o rănească pe Josie, el pleacă în Andros,  insula unde a copilărit, departe de toți cei la care ține. Dar nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să găsească acolo. Atunci când începe să înțeleagă...

Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1156 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 9 din 150 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments