Recenzie Cele mai bune lecții de leadership de Larry Winget

Titlu: Cele Mai Bune Lecții De Leadership
Autor: Larry Winget
An apariție : 2012
Editura: BusinessTech
Nr. Pagini: 189
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Recenzie de Adriana Alexandra
Publicată la 30.09.2017
Nota recenzorului: 7/10
Recenzie Cele mai bune lecții de leadership de Larry Winget
5 (100%) 1 vote[s]

🔥 CARTEA CELE MAI BUNE LECȚII DE LEADERSHIP ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

   Cele mai bune lecții de leadership este o culegere, dacă vrei să o numim așa, de informații, exemple, sfaturi, tehnici, tactici, propuse și scrise de unii dintre cei mai reputați autori în domeniul dezvoltării personale și al lecturilor motivaționale, oratori, traineri și consultanți : Larry Winget (autorul meu favorit, de altfel), Sam Silverstein, Keith Harrell, Roxanne Emmerich, Marc Hardy, Scott McKain, Lisa Ford, Vic Osteen, Dan Clark, Shep Hyken.

   Tot ceea ce facem creează în mintea altora un simbol al lucrurilor în care credem și pe care suntem gata să le susținem, iar acesta rezistă mult timp după ce noi am plecat.

 Se spune că schimbarea vine din mulțime, dar numai prin liderii care reușesc să converge toate eforturile celorlalți spre ceva mai bun pentru toți. Ar fi un prim pas important ca tu, dragă cititorule, să deschizi această carte și să te lași inspirat de exemplele date de niște autorități în domeniu și să devii un adevărat lider ? Cu siguranță că da !

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Larry Winget.

   Am citit un studiu realizat la UC Santa Barbara, California, în care cercetătorii au constatat că mai toți copiii râd de zece ori mai des decât adulții. Copiii sunt, probabil, de zece ori mai puțin stresați decât adulții. Nu crezi că există o legătură aici ? Liderii înțeleg că, în timpuri stresante, umorul ne ajută să facem față situațiilor.

 Ideile condensate în paginile acestei cărți, care merg de la lecții de leadership inspirate de eroii de la televizor, la forța sinergiei în leadership, care se continuă cu carisma, excelența, trăsăturile unui mare lider și care ajung în punctul final al moștenirii pe care o lași ca lider, dar și ce înseamnă leadershipul de la interior către exterior, te vor inspira să faci schimbarea necesară pentru a reuși în viață, dar și pentru a-i determina pe ceilalți să își schimbe atitudinea.

  Vrei să fii manager și să controlezi trecutul sau vrei să fii lider și să creezi viitorul ?

🔥 CARTEA CELE MAI BUNE LECȚII DE LEADERSHIP ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.