🔥 CARTEA EȘTI FALIT PENTRU CĂ TE MULȚUMEȘTI CU ATÂT ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

   Despre acest autor absolut minunat, pe numele său, Larry Winget, nu mai e cazul să îți spun prea multe, căci ai mai făcut cunoștință cu el și când ți-am vorbit despre celelalte două cărți ale lui, în speță, Termină cu văicăreala și Fii coios!

   Ești falit pentru că te mulțumești cu atât!

 Exact așa sună titlul cărții despre care îți voi vorbi astăzi, care, apropo, este și ea bestseller New York Times!

   Încetează să faci pe victima! Nimeni altcineva nu poate fi acuzat pentru situația ta. Falimentul nu s-a furișat în casa ta în toiul nopții. N-a apărut un vraf de facturi neplătite în timp ce tu te uitai în altă parte. Nu ai rămas în urmă cu plățile dintr-o dată. Tu ai ales să îți cheltui banii așa cum ai făcut-o.

   Ești falit pentru că te mulțumești cu atât este un punct de plecare perfect dacă ai ajuns în situația în care ești la propriu disperat să îți îmbunătățești situația financiară. De acord, vei spune că tu nu ai probleme cu banii și implicit nu ai avea nevoie de această carte, nu-i așa? Dar eu zic totuși să consulți paginile acestei scrieri, chiar și preventiv, pentru că, să fim serioși, mereu e loc de mai bine, mai ales în ceea ce privește câștigurile și pierderile!

  Dumnezeu te-a ajutat deja dându-ți posibilitatea să-ți câștigi viața. Nu da vina pe Dumnezeu pentru situația ta și nu te aștepta să apară Dumnezeu să îți dea bani ca să mergi la băcănie. Mai bine mișcă-ți fundul puturos și apucă-te de muncă!

   Același stil caracteristic, sfaturi, nu doar simple vorbe, scuturat de umeri, țipat și cam tot ceea ce este necesar ca să înțelegi mai bine unde greșești în ceea ce privește situația ta financiară, doar în cartea lui Larry Winget 🙂

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Larry Winget.

  Am știut că dacă investeam pentru a obține succesul, voi fi recompensat. Și am fost recompensat. După douăzeci de ani și aproape patru mii de cărți citite, încep să simt că gândesc! Educația nu este o cheltuială, este o investiție.

  Așadar, nu mai bine începi tu prin a investi în tine, cercetând această carte? Te asigur că nu vei regreta! 🙂

 

 

🔥 CARTEA EȘTI FALIT PENTRU CĂ TE MULȚUMEȘTI CU ATÂT ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Ești Falit Pentru Că Te Mulțumești Cu Atât
Autor: Larry Winget
An apariție : 2016
Editura: BUSINESSTECH
Nr. Pagini: 206
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 27.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 982 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra