Recenzie „Termină cu văicăreala și fă ceva cu viața ta” de Larry Winget

by | Jul 25, 2017 | Dezvoltare Personală, Educație, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA TERMINĂ CU VĂICĂREALA ȘI FĂ CEVA CU VIAȚA TA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

               Termină cu văicăreala și fă ceva cu viața ta! Nu, nu ai ghicit, nu este vecinul care țipă la tine de la balcon și, nu, nu este nici reflexia din oglindă cea care îți atrage atenția (deși, ce-i drept, la final, s-ar putea să ai o surpriză !).

           Îți dau un pont: este cunoscut sub numele de pitbull-ul dezvoltării personale, iar afirmația de mai sus constituie tocmai  titlul uneia dintre cărțile sale, devenită bestseller Wall Street Journal. Este vorba despre Larry Winget, de altfel, un obișnuit al emisiunilor de știri din SUA, al cărui scop principal este reprezentat de scoaterea din sărite a oamenilor (este supranumit și singurul vorbitor din lume care irită).

             Cartea Termină cu văicăreala și fă ceva cu viața ta nu se aseamănă deloc cu celelalte cărți de autodezvoltare apărute până acum, care, așa cum susține și autorul, nu te fac să crezi altceva decât faptul că este normal ca viața ta să fie mizerabilă, ocolind acel adevăr urât.

                Direct în afirmații, chiar puțin agresiv în stilul de exprimare, dar de o sinceritate asumată (Eu încă învăț. Nu le știu pe toate), Larry Winget îți dă curajul necesar să realizezi orice vrei, enervându-te la culme până devii astfel dispus să accepți provocările vieții.

                Îți dau un sfat : respectă ceea ce îți spune Larry la început legat de dotarea cu pixuri, markere, creioane, cu care să faci adnotări și să subliniezi. Nu de alta, dar pe parcursul cărții să nu te surprindă dacă vei începe să auzi ca din senin vocea lui, care îți spune să te concentrezi pe ceea ce scrie!

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Larry Winget

                Cum îți poți privi familia în ochi și să recunoști că ești capabil să le asiguri o viață mai bună, dar nu o vei face pentru că nu îi iubești suficient încât să te apuci să citești o carte, să urmezi un curs, să te scoli mai devreme, să închizi televizorul ceva mai repede […] Dacă nu ești capabil mental și fizic să devii mai bun și să te descurci mai bine și nu o faci, singurul motiv pe care-l pot găsi este că nu îți pasă suficient de tine și de familia ta. Îmi pare rău, dar asta îmi face greață !.

               Ca o concluzie, nu știu dacă îl vei considera un prieten, dar îți garantez că, la finalul cărții, vei fi surprins de cum vei ajunge să privești lucrurile.

                 Acum știu că, cu cât știi mai mult, cu atât înțelegi mai bine că mai ai de învățat.

🔥 CARTEA TERMINĂ CU VĂICĂREALA ȘI FĂ CEVA CU VIAȚA TA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Termină Cu Văicăreala și Fă Ceva Cu Viața Ta
Autor: Larry Winget
An apariție : 2010
Editura: BUSINESS TECH
Nr. Pagini: 286
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 25.07.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Abordarea directă, într-o manieră care irită, total distinctă de celelalte cărți de autodezvoltare, dar în același timp foarte amuzantă.

Aspecte Negative:

Din punctul meu de vedere, nu există.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1118 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 9 din 146 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments