🔥 CARTEA FII COIOS: CUM SĂ NU MAI FII O VICTIMĂ ȘI SĂ ÎȚI RECUPEREZI VIAȚA AFACEREA ȘI ECHILIBRUL ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

  Am devenit o societate de blegi. Detest să admit asta, dar, din moment ce eu nu sunt un bleg, o voi face. În cea mai mare parte, oamenii sunt niște blegi slabi, sclifosiți, smiorcăiți, trădători, bârfitori, fără coloană vertebrală și îi lasă pe alții să îi calce în picioare.

 

 Oups, te-am luat prea tare de la început?

 Nu îmi voi cere scuze, dacă asta te așteptai să fac! În schimb, îți voi recomanda să vezi ce are de zis tipul care a afirmat acest lucru. Dacă și după ce vei citi ce are el de spus vei simți nevoia ca el să se scuze pentru ce ți-a transmis…ei bine, pune mâna și ia cartea de la început! 🙂

 Revenind, în situația de față discutăm despre Larry Winget, supranumit pitbull-ul dezvoltării personale și, bineînțeles, autor de cărți bestseller în topul New York Times, iar cartea de unde este preluat fragmentul cu care te-am întâmpinat mai sus se numește Fii coios: cum să nu mai fii o victimă și să îți recuperezi viața, afacerea și echilibrul.

  Să fii coios. Ai mai auzit expresia asta înainte și sunt șanse să știi exact ce înseamnă. Totuși, în caz că trăiești într-o peșteră, iar expresia și sensul ei cumva ți-au scăpat, iată definiția:

 Stai așa, doar nu credeai că am de gând să îți spun ce înseamnă, nu? În cartea lui Larry îți este explicat foarte bine sensul acestei expresii și, ar fi păcat să nu cunoști semnificația ei de la un profesionist! 🙂

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Larry Winget

   Larry Winget te învață în această carte care sunt pașii pentru a nu mai căuta scuze și a nu mai da vina pe alții pentru ceea ce nu merge bine în viața ta. Este un ghid excelent care te va determina să îți stabilești care sunt cu adevărat principiile tale de viață și să le urmezi întocmai!

 Autorul nu îți spune cuvinte care să te liniștească doar ca tu să te simți bine și să ajungi să te complaci în situația negativă în care te afli! Din contră, stilul lui ușor agresiv, autoritar, dar de-o sinceritate incredibilă, îți va oferi acea palmă peste față de care ai nevoie pentru a te pune pe picioare!

   Iar pentru aceia dintre voi care tocmai au citit tot ceea ce am scris eu aici, iar acum spun cum îți permiți?, îmi permit pentru că eu chiar sunt coios!

   Ce mai aștepți? Nu vrei să fii și tu coios?

🔥 CARTEA FII COIOS: CUM SĂ NU MAI FII O VICTIMĂ ȘI SĂ ÎȚI RECUPEREZI VIAȚA AFACEREA ȘI ECHILIBRUL ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Fii Coios: Cum Să Nu Mai Fii O Victimă și Să îți Recuperezi Viața Afacerea și Echilibrul
Autor: Larry Winget
An apariție : 2015
Editura: ACT șI POLITON
Nr. Pagini: 156
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 17.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 1043 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra