Recenzie “ABC-ul Psihopatului de Succes 1&2” de Kevin Dutton și Andy McNab

de | iul. 11, 2022 | Dezvoltare Personală, Psihologie, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ABC-UL PSIHOPATULUI DE SUCCES 12 ARE REDUCERE PE:

În “ABC-ul Psihopatului de Succes 1”, Kevin Dutton și Andy McNab fac deferențierea între termenii “psihopat bun” și psihopat rău”. Autorii au ca scop prezentarea unei filozofii de viață pentru o viață de succes. Sunt sfaturi care sunt menite să vă aducă “pe rampa stresantă a vieții, apoi în vârtejul procesului decizional la viteze înalte.”

Prim exemple concrete sunt prezentate șapte principii de viață:
=> “Pur și simplu acționează”
=> “Prinde șmecheria”
=> “Fii propriul stăpân”
=> “Ia-ți centura neagră la persuasiune”
=> “Învață s-o încasezi”
=> “Trăieste-ți clipa”

Ah da, dacă vă plac testele de personalitate veți adora cartea aceasta.

A treia carte din serie, “ABC-ul Psihopatului de Succes 2”, vine cu sfaturi concrete a fi aplicate în situații concrete. Dacă “Înțelepciunea Psihopaților” este axată mai mult pe psihologie și pe identificarea tipajului psihologic al psihopatului, iar “ABC-ul Psihopatului de Succes” prezintă metodologia psihopatului, cea de a treia carte este una de dezvoltarea personală.

Dacă îți place recenzia cărții ABC-UL PSIHOPATULUI DE SUCCES 12, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Kevin Dutton

Cartea se axează pe trei îndrumări de bază, care au ca suport și exemple concrete:
=> “Cum să obții un bun echilibru între muncă și viața personală.”
=> “Cum să muncești mai inteligent, nu mai mult.”
=> “Cum să ai o mai mare inteligență socială.”

Acum la final probabil vă întrebați chiar face să citesc aceste cărți scrise de niște autori despre care nu am auzit? Vă răspund sincer că face. Kevin Dutton este psiholog și cercetător, iar Andy McNab este nuvelist, însă atenție, fost militar. Veți vedea în colaborarea lor analiza și exemplele concrete din viața lui Andy care se consideră un psihopat. Ades sunt intercalate între paginile cărții dialoguri dintre cei doi. Zic eu, este o colaborare reușită. Căci cine ar putea să ne vorbească mai bine despre psihopați, dacă nu un psiholog și un psihopat?!

Orice lucru este imposibil, până când se găsește cineva care să-l facă. Apoi, dintr-odată, devine posibil.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ABC-UL PSIHOPATULUI DE SUCCES 12 CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: ABC-UL PSIHOPATULUI DE SUCCES 12
Autor: Kevin Dutton
,
Andy McNab
An apariție : 2015
Editura: GLOBO
Nr. Pagini: 659
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 10964

Alte recenzii de la Kevin Dutton:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Taisia Crudu este redactor Booknation.ro de 529 zile și a scris până acum 211 articole. Se află pe poziția 6 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Taisia Crudu aici.
Mă numesc Taisia și sunt o cititoare înflăcărată! Citesc, pentru că este un mod agreabil de a petrece timpul liber și a îmbina utilul cu plăcutul. Îmi place lectura fiindcă îmi dă posibilitatea să evadez din realitate și să trăiesc mai multe vieți. Am oportunitatea să vizitez diferite locuri, să simt o multitudine de sentimente și senzații atunci când totul mă ține pe loc sau când cad în rutina zilnică. Și desigur, îmi place să cred că cu fiecare carte citită “cresc” un pic. Încerc să găsesc ceva “bun” în fiecare lectură. După fiecare carte devin mai curioasă și mai motivată să citesc mai mult, să descopăr lucruri noi și interesante. Este poate cel mai ușor mod de a te redescoperi și a te reinventa. Cititul e la modă!
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments