calatoriaNimic nu este intamplator in viata. Tot ce traim sau nu, vine in viata noastra la momentul potrivit. Asa s-a intamplat si cu aceasta carte.

Fusesem la un control medical complet sigura ca sunt sanatoasa insa m-am intors acasa cu o veste mai putin buna. Cateva zile mai tarziu, in noaptea de Ajun, cand mi-am deschis cadoul, am vazut scris mare CALATORIA de Brandon Bays, titlul cartii despre care va voi povesti in continuare.

Cei care citesc literatura de specialitate, cu siguranta ar fi stiut ca aceasta femeie nu este doar scriitoare ci si o excelenta terapeuta si vindecatoare. Eu, trebuie sa recunosc, aveam sa aflu despre asta pe parcursul cartii.

Autoarea ne descrie calatoria vindecarii sale dupa ce, in 1992 a fost diagnosticata cu o tumoare de marimea unei mingi de baschet. Dupa consultarea specialistilor si sfaturile acestora de a se opera, Brandon le cere o perioada de timp pentru a incerca sa se vindece singura, prin tehnici spirituale. Nefiind incurajata in acest sens de catre medici, ea porneste in aceasta calatorie sigura ca se va vindeca, ca trebuie sa se vindece.

Sase saptamani si jumatate mai tarziu, medicii care la inceput nu ii dadeau sanse de auto-vindecare, o declara complet vindecata fara ajutorul pastilelor sau operatiilor. De altfel, ea nu este singura pe parcursul acestui proces, prietenii si sotul fiindui alaturi.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Brandon Bays.

Calatoria nu a fost insa lipsita de obstacole. Si atunci cand consideri ca totul este perfect, altceva te loveste. Dar esenta insasi a acestei carti este despre cum sa le depasesti, cum sa fii puternica in fata lor, si nu despre minciuna ca totul in viata este cum vrem noi. O parte este si asa cum trebuie sa fie, dupa cum veti vedea in finalul cartii pe care va las sa il descoperiti singuri.

Tot la final este detaliata si ‘’Schema’’ procesului vindecarii pentru ca toti cei care au blocaje ca cele ale autoarei sa se poata vindeca singuri si complet fara ajutorul operatiilor sau a pastilelor.

Cat despre mine, in caz ca va intrebati, la urmatorul consult medical mi s-a spus ca problemele mele se atenuasera si ca eram pe drumul cel bun. Nu stiu daca acest lucru s-a datorat cartii insa merita citita pentru ca este o lectie de viata.

Asadar daca vreti sa cititi o carte despre dorinta de a trai mai presus de toate, despre depasirea oricarui obstacol si despre puterea de a o lua mereu de la capat, CALATORIA de Brandon Bays este o buna alegere. Este povestea unei invingatoare!

Titlu: Calatoria
Autor: Brandon Bays
An apariție : 2009
Editura: Adevar divin
Nr. Pagini: 237
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 7.05.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

O carte ce ne invata ca totul este trecator in viata si ca obstacolele nu trebuie sa ne invinga, ci sa le invingem noi pe ele.

Aspecte Negative:

Procesul de la sfarsitul cartii este greu de aplicat fara ajutor specializat.

Avatar
Autor: Diana Donosă
Redactor de 1697 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Diana Donosă