Recenzie Călugărul Care Și-a Vândut Ferrari-ul de Robin Sharma

by | Feb 4, 2015 | Dezvoltare Personală, Recenzii cărți, Spiritualitate

🔥 CARTEA CĂLUGĂRUL CARE ȘI-A VÂNDUT FERRARI-UL ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

calugarul-care-si-a-vandut-ferrari-ul goodread.roCărțile care-ți schimbă realmente viața și te ajută să înțelegi etapa în care ești, vin la tine exact când ai mai mare nevoie de ele. Asta a fost concluzia mea după ce am întors ultima pagină din Călugărul Care Și-a Vândut Ferrari-ul de Robin Sharma.

Personal, sunt un devorator de Robin Sharma și al filozofiei acestuia, deoarece cărțile sale sunt pline de substanță, spiritualitate, idei concrete care te ajută în dezvoltarea ta, strategii și multe povești care dau un farmec aparte, chiar un echilibru oriental aș putea spune, tuturor scrierilor sale.

Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul este o carte mai mult decât esențială pentru toți cei care își doresc cu adevărat să se dezvolte personal. Această carte este o fabulă spirituală despre împlinirea visurilor și a destinului personal, acțiunea fiind concentrată pe Julian Mantle, un avocat foarte bun, milionar, care și-a pierdut sensul vieții și a suferit un atac de cord ce aproape l-a ucis.

Astfel, Julian pleacă să-și descopere adevăratul sine în munții Himalaya, căutând un loc secret unde locuiau niște călugări înțelepți care urmau să-i împărtășească filozofia lor de succes despre viață.

Întreaga carte este structurată foarte inteligent pe simboluri și învățături concrete, pe care vei avea posibilitatea să le înveți pas cu pas, relaxat, meditând la fiecare învățătură în parte. La sfârșitul fiecărui capitol vei găsi un rezumat de referință cu elemente cheie ale acestuia: simbolul, virtutea, înțelepciunea, tehnici și un citat reprezentativ. Asta mi-a plăcut foarte mult la carte.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Robin Sharma

Cui îi este adresată cartea Călugărul Care Și-a Vândut Ferrari-ul?

Tuturor celor care sunt în căutarea vocației, care se luptă cu o slujbă ce nu îi împlinește, care sunt blocați într-o etapă a vieții ce îi condamnă la regrete și frustrări, celor care doresc să obțină o stare de echilibru spiritual dar și să adopte o serie de tehnici care aplicate zilnic îi vor apropia de scopul vieții lor.

Ce vei învăța din Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul?

  • să îți stăpânești mintea fără să mai lași vreun gând distructiv să prindă putere
  • să îți descoperi și să îți urmezi scopul pentru a obține sursa reală a fericirii
  • să îți fortifici curajul și să devii propriul stăpân al vieții tale, provocându-ți zilnic limitele
  • să trăiești disciplinat și să îți întărești voința astfel încât să obții orice îți dorești
  • să îți simplifici viața, trăind organizat, respectând timpul tău, rămânând focalizat pe obiectivele tale
  • să devii mai altruist și să îi servești pe ceilalți astfel încât să ai parte de împlinire pe toate planurile
  • să îmbrățișezi prezentul și să savurezi călătoria vieții, conștient de toate bucuriile de care ai parte

Am scris această recenzie pentru că am urmat sfatul lui Robin Sharma din carte, acela de a da mai departe un mesaj care va schimba vieți. Repet, cartea aceasta îți poate schimba viața dacă o citești și o trăiești în același timp. Sfaturile pe care le vei primi sunt esențiale în dezvoltarea ta și în auto-descoperirea ta.

Sunt extrem de recunoscător că am descoperit această carte acum și că nu am citit-o peste 5 sau 10 ani așa că îți dau un sfat din toată inima: NU O RATA!

Titlu: Călugărul Care Și-a Vândut Ferrari-ul
Autor: Robin Sharma
An apariție : 2010
Editura: VIDIA
Nr. Pagini: 221
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 4.02.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Este structurată foarte bine și conține rezumate cu cele mai importante învîțături de reținut. Conține multe tehnici de descoperire a vocației, depășire a limitărilor proprii, de instalare a obiceiurilor pozitive și de a duce un stil de viață sănătos.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Rezumat: Tânăra Catherine, de o condiție oarecum modestă, primește oferta făcută de un cuplu vecin, familia Allen, de a petrece împreună cu aceștia câteva săptămâni de vacanță la Bath. Ajungând acolo leagă, cu peripeții și emoții, relații de prietenie cu câțiva...

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Bună să vă fie inima și sufletul în armonie! Ce se mai întâmplă prin viața voastră nou? Oare mai ieșim și noi la un ceai fizic în următoarele 3 luni sau tot din casă ne scriem? ☺ Dacă vi se pare înfiorătoare situația actuală, vă invit să cunoașteți cu adevărat o carte...

Recenzie “La răscruce de vânturi” de Emily Brönte

Recenzie “La răscruce de vânturi” de Emily Brönte

La răscruce de vânturi este o poveste de dragoste clasică, dar neobișnuită, atipică, toxică, cum ar cataloga-o psihologii din zilele noastre, este povestea de dragoste neîmpărtășită dintre Heathcliff și Catherine. O dragoste, o apropiere și o pliere perfectă a...

Adrian Stepan este redactor Booknation.ro de 2271 zile și a scris până acum 8 articole. Se află pe poziția 71 din 153 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adrian Stepan aici. Adrian Stepan are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments