🔥 CARTEA GHIDUL ÎMPLINIRII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

carte ghidul implinirii robin sharmaGhidul Împlinirii de Robin Sharma e una din cărțile de top pe care le recomand spre a fi studiate de cei care își doresc să strălucească, după cum spune chiar autorul.

Ce înseamnă a străluci? Înseamnă a excela pe toate planurile vieții tale, obținând un echilibru pe baza unor obiceiuri simple repetate zi de zi.

Ghidul Împlinirii e exact ceea ce spune titlul: un ghid, un manual cu 101 idei concrete pe care să le aplici pentru a-ți atinge potențialul maxim în viață.

Cartea aceasta îți conferă sentimentul că citești un ghid complet de reguli testate, cu sfaturi clare și aplicabile care nu pot eșua. Exact! Robin Sharma știe să transmită elementul încredere de care ai nevoie nu doar pentru a citi plin de entuziasm și patos cărțile sale, ci și pentru a aplica tot ce înveți în viața de zi cu zi.

Ce iubesc la Ghidul Împlinirii e că nu e o carte monotonă. E o carte dinamică și aerisită care îți permite să iei de la fiecare capitol câte o idee principală simplă pe care să o ții minte.

Vă recomand să citiți cartea pentru că mie personal mi-a confirmat că sunt pe drumul cel bun dar și că trebue să mai schimb o mulțime de lucruri care mă încetinesc și chiar sabotează în acest moment.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Robin Sharma.

Din moment ce citești această recenzie sunt sigur de faptul că îți dorești să schimbi ceva ce te doare în momentul acesta la viața ta sau pur și simplu ești deja pe drumul cel bun și vrei să te îmbunătățești.

Cumpără Ghidul Împlinirii doar dacă vrei să o studiezi! Pur și simplu cartea aceasta nu merită a fi doar răsfoită superficial sau citită ca pe o lectură de duminică. De fapt, nici tu nu meriți asta! Meriți să o studiezi pentru că te va schimba! Eu am citit-o cu markerul în mâna, sublinind ideile cheie.

Câteva lucruri esențiale pe care le vei învăța din Ghidul Împlinirii:

 • Succesul este cea mai bună rețetă a eșecului
 • Afacerile înseamnă relații și de ce clienții cumpără cu inima
 • Să înveți să spui NU și să dai foc corăbiilor
 • Importanța formării liderilor mai rapid decât concurența ta
 • Să fii uimitor în ceea ce faci și să gândești ca un director general
 • Să te auto-controlezi în momentele dificile
 • Să eviți sindromul celor 4 L-uri
 • Să te trezești devreme pentru a trăi
 • Ce-ți lipsește ca să fii cel mai tare
 • Cele 7 tipuri de bogăție (un capitol genial!)
 • Cum să fii o sursă de inspirație pentru ceilalți
 • 6 motive pentru a-ți stabili scopuri precise
 • Importanța listei celor 101 de lucruri de făcut înainte de a muri
 • Cum să te distrezi la serviciu
 • Cum să fii nemuritor (aici am avut impresia că Robin mi-a citit gândurile)

După cum poți vedea, cartea aceasta e o mină de aur. Eu personal o voi ține aproape pentru a reciti ideile pe care le-am subliniat. Dacă vei citi Ghidul Împlinirii vei înțelege mai presus de toate ce vrea să spună Robin Sharma prin a fi un Lider fără Titlu.

Această carte m-a făcut să realizez și mai mult faptul că viața e extrem de scurtă și trebuie trăită. M-a făcut să înțeleg că am dreptul la împlinire și în același timp datoria de a fi extraordinar în această aventură pe care o trăim cu toții: VIAȚA!

Închei cu un citat minunat de Maya Angelou:

Viața este aventură în stare pură și cu cât ne dăm seama mai repede de acest lucru, cu atât mai repede o vom putea trata ca pe o artă.

🔥 CARTEA GHIDUL ÎMPLINIRII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Ghidul Împlinirii
Autor: Robin Sharma
An apariție : 2010
Editura: Finmedia
Nr. Pagini: 186
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 7.04.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Cartea cuprinde sfaturi și idei concrete în 101 capitole scurte; oferă multă valoare comprimată în cele 186 de pagini. Ușor de citit.

Avatar
Autor: Adrian Stepan
Redactor de 1984 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adrian Stepan
Adrian Stepan mai scrie și pe http://stepanadrian.ro