Recenzie Ghidul Împlinirii de Robin Sharma

de | apr. 7, 2015 | Dezvoltare Personală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA GHIDUL ÎMPLINIRII ARE REDUCERE PE:

carte ghidul implinirii robin sharmaGhidul Împlinirii de Robin Sharma e una din cărțile de top pe care le recomand spre a fi studiate de cei care își doresc să strălucească, după cum spune chiar autorul.

Ce înseamnă a străluci? Înseamnă a excela pe toate planurile vieții tale, obținând un echilibru pe baza unor obiceiuri simple repetate zi de zi.

Ghidul Împlinirii e exact ceea ce spune titlul: un ghid, un manual cu 101 idei concrete pe care să le aplici pentru a-ți atinge potențialul maxim în viață.

Cartea aceasta îți conferă sentimentul că citești un ghid complet de reguli testate, cu sfaturi clare și aplicabile care nu pot eșua. Exact! Robin Sharma știe să transmită elementul încredere de care ai nevoie nu doar pentru a citi plin de entuziasm și patos cărțile sale, ci și pentru a aplica tot ce înveți în viața de zi cu zi.

Dacă îți place recenzia cărții GHIDUL ÎMPLINIRII, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Robin Sharma

Ce iubesc la Ghidul Împlinirii e că nu e o carte monotonă. E o carte dinamică și aerisită care îți permite să iei de la fiecare capitol câte o idee principală simplă pe care să o ții minte.

Vă recomand să citiți cartea pentru că mie personal mi-a confirmat că sunt pe drumul cel bun dar și că trebue să mai schimb o mulțime de lucruri care mă încetinesc și chiar sabotează în acest moment.

Din moment ce citești această recenzie sunt sigur de faptul că îți dorești să schimbi ceva ce te doare în momentul acesta la viața ta sau pur și simplu ești deja pe drumul cel bun și vrei să te îmbunătățești.

Cumpără Ghidul Împlinirii doar dacă vrei să o studiezi! Pur și simplu cartea aceasta nu merită a fi doar răsfoită superficial sau citită ca pe o lectură de duminică. De fapt, nici tu nu meriți asta! Meriți să o studiezi pentru că te va schimba! Eu am citit-o cu markerul în mâna, sublinind ideile cheie.

Câteva lucruri esențiale pe care le vei învăța din Ghidul Împlinirii:

 • Succesul este cea mai bună rețetă a eșecului
 • Afacerile înseamnă relații și de ce clienții cumpără cu inima
 • Să înveți să spui NU și să dai foc corăbiilor
 • Importanța formării liderilor mai rapid decât concurența ta
 • Să fii uimitor în ceea ce faci și să gândești ca un director general
 • Să te auto-controlezi în momentele dificile
 • Să eviți sindromul celor 4 L-uri
 • Să te trezești devreme pentru a trăi
 • Ce-ți lipsește ca să fii cel mai tare
 • Cele 7 tipuri de bogăție (un capitol genial!)
 • Cum să fii o sursă de inspirație pentru ceilalți
 • 6 motive pentru a-ți stabili scopuri precise
 • Importanța listei celor 101 de lucruri de făcut înainte de a muri
 • Cum să te distrezi la serviciu
 • Cum să fii nemuritor (aici am avut impresia că Robin mi-a citit gândurile)

După cum poți vedea, cartea aceasta e o mină de aur. Eu personal o voi ține aproape pentru a reciti ideile pe care le-am subliniat. Dacă vei citi Ghidul Împlinirii vei înțelege mai presus de toate ce vrea să spună Robin Sharma prin a fi un Lider fără Titlu.

Această carte m-a făcut să realizez și mai mult faptul că viața e extrem de scurtă și trebuie trăită. M-a făcut să înțeleg că am dreptul la împlinire și în același timp datoria de a fi extraordinar în această aventură pe care o trăim cu toții: VIAȚA!

Închei cu un citat minunat de Maya Angelou:

Viața este aventură în stare pură și cu cât ne dăm seama mai repede de acest lucru, cu atât mai repede o vom putea trata ca pe o artă.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA GHIDUL ÎMPLINIRII CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: GHIDUL ÎMPLINIRII
Autor: Robin Sharma
An apariție : 2010
Editura: FINMEDIA
Nr. Pagini: 186
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 3322

Alte recenzii de la Robin Sharma:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Decizii scandaloase” de Nova Riley

Recenzie „Decizii scandaloase” de Nova Riley

Nu mai citisem de mult ceva scris de un autor român. Și iată că pe la sfârșitul anului 2022, în decembrie, s-a ivit ocazia să o fac. "Decizii scandaloase" este un historical romance scris de Nova Riley E de fapt vorba de o scriitoare al cărei pseudonim este Nova Riley...

Recenzie „Poștașul sună întotdeauna de două ori” de James Cain

Recenzie „Poștașul sună întotdeauna de două ori” de James Cain

"Poștașul sună întotdeauna de două ori" este prima carte pe care o citesc de la James Cain. Este probabil totodată și cea mai cunoscută carte a sa, care a avut parte de succes nu numai pe plan literar, dar a și fost ecranizată, fiind la fel de iubită în această formă....

0 0 votes
Article Rating
Adrian Stepan este redactor Booknation.ro de 3056 zile și a scris până acum 9 articole. Se află pe poziția 34 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adrian Stepan aici. Adrian Stepan are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments