Recenzie „Cele 12 coloane ale succesului” de Jim Rohn și Chris Widener

by | Mar 9, 2017 | Afaceri și Economie, Dezvoltare Personală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA CELE 12 COLOANE ALE SUCCESULUI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Sunt pasionată de dezvoltare personală, dar nu pot să nu iubesc și romanele bune. Cartea Cele 12 coloane ale succesului este combinația perfectă între dezvoltare personală și un roman bun pe care să îl citești pe balcon cu o cafea fierbinte alături.

După primele pagini citite cartea mi-a captat atenția cu povestea pe care o prezintă. Este povestea unui tată care în același timp este și soț și un om care își dorește succesul, dar care trăiește un iad în prezent. Nu își găsește scopul și nici motivația până ce îl întâlnește pe Charlie care îi arată pas cu pas prin cele 12 coloane ale succesului cum să ajungă să aibă fericirea după care tinde atât de mult.

Singura modalitate prin care lucrurile se pot schimba în viața ta este să te schimbi tu însuți.

Dacă vei ține pasul cu Michael și tu vei învăța cum să atragi prosperitatea, succesul și fericirea în viața ta. Vei învăța de la el și din greșelile lui, așa tu deja ești cu un pas în fața lui.

Cele 12 coloane ale succesului nu este o carte dificilă, ci din contră poate simplitatea ei te va uimi, dar esența ei este atât de puternică încât nu o vei lăsa din mână până ce nu o termini.

Succesul își face apariția în momentul în care îți depășești condiția. Așa că primul lucru pe care trebuie să îl daci este să te perfecționezi, să îți remodelezi propria personalitate.

Îți sugerez să nu citești cartea dacă nu vrei să te dezvolți pe planurile existente în viața ta, dacă nu vrei să ai fericire, succes și prosperitate.

Spor la dezvoltare!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții CELE 12 COLOANE ALE SUCCESULUI?

Vezi toată lista de cărți scrise de Jim Rohn sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CELE 12 COLOANE ALE SUCCESULUI CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Cele 12 Coloane Ale Succesului
Autor: Jim Rohn
,
Chris Widener
An apariție : 2006
Editura: AMALTEA
Nr. Pagini: 135
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 9.03.2017
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Conversație la Catedrală” de Mario Vargas Llosa

Recenzie ”Conversație la Catedrală” de Mario Vargas Llosa

Llosa a urcat în ultimul timp în topul autorilor mei preferați. Conversație la Catedrală nu-i o carte ușor de citit, nici măcar nu compensează acest lucru cu o poveste frumoasă, dar în ciuda acestor lucruri, n-am putut-o lăsa din mână. Tot ceea ce ne este dezvăluit...

Recenzie ”The sun and her Flowers” de Rupi Kaur

Recenzie ”The sun and her Flowers” de Rupi Kaur

Dacă cineva ar întreba cum arată despărțirea, i-aș da această carte pentru a o citi. Dacă cineva ar întreba ce înseamnă durerea, aș deschide la primele două părți ale acestei cărți și i-aș arăta în cuvinte acest lucru. Rupi Kaur este cunoscută pentru celebra carte de...

0 0 vote
Article Rating
Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1508 zile și a scris până acum 759 articole. Se află pe poziția 1 din 26 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest
2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Imi place sfatul tau 😉 . M-ai facut curioaas cu aceasta carte. Multumesc de recomandare!