🔥 CARTEA CELE 12 COLOANE ALE SUCCESULUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Sunt pasionată de dezvoltare personală, dar nu pot să nu iubesc și romanele bune. Cartea Cele 12 coloane ale succesului este combinația perfectă între dezvoltare personală și un roman bun pe care să îl citești pe balcon cu o cafea fierbinte alături.

După primele pagini citite cartea mi-a captat atenția cu povestea pe care o prezintă. Este povestea unui tată care în același timp este și soț și un om care își dorește succesul, dar care trăiește un iad în prezent. Nu își găsește scopul și nici motivația până ce îl întâlnește pe Charlie care îi arată pas cu pas prin cele 12 coloane ale succesului cum să ajungă să aibă fericirea după care tinde atât de mult.

Singura modalitate prin care lucrurile se pot schimba în viața ta este să te schimbi tu însuți.

Dacă vei ține pasul cu Michael și tu vei învăța cum să atragi prosperitatea, succesul și fericirea în viața ta. Vei învăța de la el și din greșelile lui, așa tu deja ești cu un pas în fața lui.

Cele 12 coloane ale succesului nu este o carte dificilă, ci din contră poate simplitatea ei te va uimi, dar esența ei este atât de puternică încât nu o vei lăsa din mână până ce nu o termini.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Jim Rohn.

Succesul își face apariția în momentul în care îți depășești condiția. Așa că primul lucru pe care trebuie să îl daci este să te perfecționezi, să îți remodelezi propria personalitate.

Îți sugerez să nu citești cartea dacă nu vrei să te dezvolți pe planurile existente în viața ta, dacă nu vrei să ai fericire, succes și prosperitate.

Spor la dezvoltare!

🔥 CARTEA CELE 12 COLOANE ALE SUCCESULUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Cele 12 Coloane Ale Succesului
Autor: Jim Rohn
,
Chris Widener
An apariție : 2006
Editura: Amaltea
Nr. Pagini: 135
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 9.03.2017
Nota recenzorului: n/a
Emanuela Istrate
Autor: Emanuela Istrate
Emanuela e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1040 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Emanuela Istrate