Recenzie „Cele 12 coloane ale succesului” de Jim Rohn și Chris Widener

by | Mar 9, 2017 | Afaceri și Economie, Dezvoltare Personală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA CELE 12 COLOANE ALE SUCCESULUI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Sunt pasionată de dezvoltare personală, dar nu pot să nu iubesc și romanele bune. Cartea Cele 12 coloane ale succesului este combinația perfectă între dezvoltare personală și un roman bun pe care să îl citești pe balcon cu o cafea fierbinte alături.

După primele pagini citite cartea mi-a captat atenția cu povestea pe care o prezintă. Este povestea unui tată care în același timp este și soț și un om care își dorește succesul, dar care trăiește un iad în prezent. Nu își găsește scopul și nici motivația până ce îl întâlnește pe Charlie care îi arată pas cu pas prin cele 12 coloane ale succesului cum să ajungă să aibă fericirea după care tinde atât de mult.

Singura modalitate prin care lucrurile se pot schimba în viața ta este să te schimbi tu însuți.

Dacă vei ține pasul cu Michael și tu vei învăța cum să atragi prosperitatea, succesul și fericirea în viața ta. Vei învăța de la el și din greșelile lui, așa tu deja ești cu un pas în fața lui.

Cele 12 coloane ale succesului nu este o carte dificilă, ci din contră poate simplitatea ei te va uimi, dar esența ei este atât de puternică încât nu o vei lăsa din mână până ce nu o termini.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jim Rohn

Succesul își face apariția în momentul în care îți depășești condiția. Așa că primul lucru pe care trebuie să îl daci este să te perfecționezi, să îți remodelezi propria personalitate.

Îți sugerez să nu citești cartea dacă nu vrei să te dezvolți pe planurile existente în viața ta, dacă nu vrei să ai fericire, succes și prosperitate.

Spor la dezvoltare!

🔥 CARTEA CELE 12 COLOANE ALE SUCCESULUI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Cele 12 Coloane Ale Succesului
Autor: Jim Rohn
,
Chris Widener
An apariție : 2006
Editura: AMALTEA
Nr. Pagini: 135
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 9.03.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1306 zile și a scris până acum 668 articole. Se află pe poziția 1 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mirela Barbalata

Imi place sfatul tau 😉 . M-ai facut curioaas cu aceasta carte. Multumesc de recomandare!