Recenzie „De la idee la bani” de Napoleon Hill

de | feb. 13, 2017 | Afaceri și Economie, Dezvoltare Personală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DE LA IDEE LA BANI ARE REDUCERE PE:

Mereu mi-am dorit să câștig cât mai mulți bani, mi-am dorit o carieră care să mă ajute să câștig acești bani. Pe parcursul drumului meu către succes mi-am dat seama că ceva mă oprește, că există niște limitări care nu mă lasă să ajung unde îmi doresc. Așa a apărut în viața mea cartea „De la idee la bani”.

Napoleon Hill nu doar îți oferă o carte, ci un manual de instrucțiuni. Îți poți imagina un manual de instrucțiuni care să te ajute să îți transformi ideile în bani?

Dacă NU, ar trebui să începi să își imaginezi pentru că acest manual chiar există, Napoleon Hill te învață pas cu pas cum să îți folosești dorința, încrederea, autosugestia, cunoștințele, imaginația, planificarea, hotărârea, perseverența (care este cea mai importantă), puterea grupului, energia sexuală ( știu că sună ciudat, dar te poate ajuta enorm), subconștientul, creierul și al șaselea simț ( vă las pe voi să descoperiți) ca să puteți ajunge să atingeți succesul și să vă transformați ideea în bani.

Aveți puterea de a vă educa singur și de a descoperi cunoștințele care să vă ducă acolo unde doriți să ajungeți, Nu trebuie să începeți de jos când urmați acest plan simplu.

Dacă îți place recenzia cărții DE LA IDEE LA BANI, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Napoleon Hill

Ce m-a marcat cel mai mult în această carte este faptul că autorul îți oferă exemple concrete atunci când te învață toate aceste lucruri. Exemple de oameni puternici care au reușit să schimbe ceva în această lume, oameni care au reușit să creeze lucruri de neimaginat. Aceștia sunt Henry Ford, Thomas A. Edison și mulți alți pe care o să îi descoperiți în carte.

De ce să citești cartea?

Pentru că este un mijloc, un drum pe care dacă îl parcurgi ajungi să te cunoști mai bine, să te stăpânești, să îți controlezi ideile și sentimentele într-un mod care să te ajute să ajungi la succes.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA DE LA IDEE LA BANI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: DE LA IDEE LA BANI
Autor: Napoleon Hill
An apariție : 2011
Editura: CURTEA VECHE
Nr. Pagini: 332
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 3642

Alte recenzii de la Napoleon Hill:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Negrissimo”, de Liliana Corobca

Recenzie „Negrissimo”, de Liliana Corobca

Recunosc, am vrut să-i adaug culoare acestei coperți, nu-s amatoarea coperților alb-negru, dar... Liliana Corobca a îndrăznit să se împartă cu cele mai colorate idei din imaginația sa. Scurte, unele au legături pe pagini diferite, iar acest lucru poate să deruteze...

Recenzie „În grădina căpcăunului”, de Leila Slimani

Recenzie „În grădina căpcăunului”, de Leila Slimani

Adèle are o problemă. Este căsătorită cu Richard, are un fiu minunat și se culcă cu Xavier. Și ea nu se poate opri. Pe măsură ce dependența de sex a lui Adèle o duce mai departe în gaura iepurelui, ea va face tot ce poate pentru a-și ascunde acțiunile de soțul și...

0 0 votes
Article Rating
Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 2152 zile și a scris până acum 801 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest

2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Multumesc de recomandare! Nu am auzit de carte dar este bine de stiut 🙂