Recenzie „De la idee la bani” de Napoleon Hill

Titlu: De La Idee La Bani
Autor: Napoleon Hill
An apariție : 2011
Editura: Curtea Veche
Nr. Pagini: 332
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Emanuela Istrate
Publicată la 13.02.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie „De la idee la bani” de Napoleon Hill
Acordă o notă

Mereu mi-am dorit să câștig cât mai mulți bani, mi-am dorit o carieră care să mă ajute să câștig acești bani. Pe parcursul drumului meu către succes mi-am dat seama că ceva mă oprește, că există niște limitări care nu mă lasă să ajung unde îmi doresc. Așa a apărut în viața mea cartea „De la idee la bani”.

Napoleon Hill nu doar îți oferă o carte, ci un manual de instrucțiuni. Îți poți imagina un manual de instrucțiuni care să te ajute să îți transformi ideile în bani?

Dacă NU, ar trebui să începi să își imaginezi pentru că acest manual chiar există, Napoleon Hill te învață pas cu pas cum să îți folosești dorința, încrederea, autosugestia, cunoștințele, imaginația, planificarea, hotărârea, perseverența (care este cea mai importantă), puterea grupului, energia sexuală ( știu că sună ciudat, dar te poate ajuta enorm), subconștientul, creierul și al șaselea simț ( vă las pe voi să descoperiți) ca să puteți ajunge să atingeți succesul și să vă transformați ideea în bani.

Aveți puterea de a vă educa singur și de a descoperi cunoștințele care să vă ducă acolo unde doriți să ajungeți, Nu trebuie să începeți de jos când urmați acest plan simplu.

Ce m-a marcat cel mai mult în această carte este faptul că autorul îți oferă exemple concrete atunci când te învață toate aceste lucruri. Exemple de oameni puternici care au reușit să schimbe ceva în această lume, oameni care au reușit să creeze lucruri de neimaginat. Aceștia sunt Henry Ford, Thomas A. Edison și mulți alți pe care o să îi descoperiți în carte.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Napoleon Hill.

De ce să citești cartea?

Pentru că este un mijloc, un drum pe care dacă îl parcurgi ajungi să te cunoști mai bine, să te stăpânești, să îți controlezi ideile și sentimentele într-un mod care să te ajute să ajungi la succes.

Aspecte Pozitive:

O carte care te îndrumă pe drumul tău către succes.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

POST A COMMENT.