Recenzie „De la idee la bani” de Napoleon Hill

by | Feb 13, 2017 | Afaceri și Economie, Dezvoltare Personală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DE LA IDEE LA BANI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Mereu mi-am dorit să câștig cât mai mulți bani, mi-am dorit o carieră care să mă ajute să câștig acești bani. Pe parcursul drumului meu către succes mi-am dat seama că ceva mă oprește, că există niște limitări care nu mă lasă să ajung unde îmi doresc. Așa a apărut în viața mea cartea „De la idee la bani”.

Napoleon Hill nu doar îți oferă o carte, ci un manual de instrucțiuni. Îți poți imagina un manual de instrucțiuni care să te ajute să îți transformi ideile în bani?

Dacă NU, ar trebui să începi să își imaginezi pentru că acest manual chiar există, Napoleon Hill te învață pas cu pas cum să îți folosești dorința, încrederea, autosugestia, cunoștințele, imaginația, planificarea, hotărârea, perseverența (care este cea mai importantă), puterea grupului, energia sexuală ( știu că sună ciudat, dar te poate ajuta enorm), subconștientul, creierul și al șaselea simț ( vă las pe voi să descoperiți) ca să puteți ajunge să atingeți succesul și să vă transformați ideea în bani.

Aveți puterea de a vă educa singur și de a descoperi cunoștințele care să vă ducă acolo unde doriți să ajungeți, Nu trebuie să începeți de jos când urmați acest plan simplu.

Ce m-a marcat cel mai mult în această carte este faptul că autorul îți oferă exemple concrete atunci când te învață toate aceste lucruri. Exemple de oameni puternici care au reușit să schimbe ceva în această lume, oameni care au reușit să creeze lucruri de neimaginat. Aceștia sunt Henry Ford, Thomas A. Edison și mulți alți pe care o să îi descoperiți în carte.

De ce să citești cartea?

Pentru că este un mijloc, un drum pe care dacă îl parcurgi ajungi să te cunoști mai bine, să te stăpânești, să îți controlezi ideile și sentimentele într-un mod care să te ajute să ajungi la succes.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții DE LA IDEE LA BANI?

Vezi toată lista de cărți scrise de Napoleon Hill sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA DE LA IDEE LA BANI CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: De La Idee La Bani
Autor: Napoleon Hill
An apariție : 2011
Editura: CURTEA VECHE
Nr. Pagini: 332
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 13.02.2017
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Conversație la Catedrală” de Mario Vargas Llosa

Recenzie ”Conversație la Catedrală” de Mario Vargas Llosa

Llosa a urcat în ultimul timp în topul autorilor mei preferați. Conversație la Catedrală nu-i o carte ușor de citit, nici măcar nu compensează acest lucru cu o poveste frumoasă, dar în ciuda acestor lucruri, n-am putut-o lăsa din mână. Tot ceea ce ne este dezvăluit...

Recenzie ”The sun and her Flowers” de Rupi Kaur

Recenzie ”The sun and her Flowers” de Rupi Kaur

Dacă cineva ar întreba cum arată despărțirea, i-aș da această carte pentru a o citi. Dacă cineva ar întreba ce înseamnă durerea, aș deschide la primele două părți ale acestei cărți și i-aș arăta în cuvinte acest lucru. Rupi Kaur este cunoscută pentru celebra carte de...

0 0 vote
Article Rating
Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1507 zile și a scris până acum 759 articole. Se află pe poziția 1 din 26 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest
2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Multumesc de recomandare! Nu am auzit de carte dar este bine de stiut 🙂