Recenzie “De la lacrimi la triumf” de Marriane Williamson

by | Dec 8, 2018 | Dezvoltare Personală, Literatura Universală, Recenzii cărți, Spiritualitate

🔥 CARTEA DE LA LACRIMI LA TRIUMF ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Marianne Williamson este un conferențiar recunoscut internațional, o autoare de cărți bestseller şi una dintre cele mai importante voci spirituale, organizează numeroase activităţi caritabile  pentru persoane cu boli incurabile şi a pus bazele unei companii ce vizează formearea unui Departament pentru Pace.

Pe Marianne Williamson o găsiţi pe youtube, pe canalul ei puteţi să vedeţi conferinţele sale, interviuri, prezentări de cărţi.

Cea mai mare parte a suferinţei noastre e cauzată mai puţin  de circumstanţe, cât de gândurile noastre despre ele. De fapt, lumea este doar o proiecţie a gândurilor noastre. Toate situaţiile prin care trecem sunt filtrate  fie prin conştiimţa iubirii, fie prin conştiinţa fricii- iubirea creează pace, iar frica generează durere.

De la lacrimi la triumf este o carte care te duce într-o călătorie spirituală de la suferinţă la iluminare, căci suferinţa poate apărea foarte uşor în viaţa noastră fie din cauza unei relaţii, a unei slujbe, sau pur şi simplu dintr-o situaţie simţim că nu suntem fericiţi sau iubiţi.

Autoarea ne învaţă cum să acceptăm durerea ca să o putem depăşi reamindu-ne  din nou și mereu că există întotdeauna speranță.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Marriane Williamson

La începutul fiecărei zile, înainte de a te întâlni sau interacţiona cu cineva, trimite conştient şi proactiv iubirea înaintea ta. Apo spune-ţi în gând în timp ce te uiţi la ceilalţi pe parcursul zilei: Iubirea din mine salută iubirea din tine. În orice situaţie pune în mâinile lui Dumnezeu orice judecăţi aduci cu tine. Acest gen de practică îţi va oferi mai mult decât linişte sufletească în viaţa ta. Nu e loc de întuneric în lumină şi nu e loc de frică într-o minte plină de iubire.

 O carte scrisă de o compasiune caldă și o înțelepciune profundă, o carte a descoperirii personale și a călătoriei spirituale spre Dumnezeu spre iubirea supremă față de existențele reale dincolo de lumea noastră materială!

Această carte  va îmbogăți și va inspira cititorul cu o mulțime de subiecte ca : spiritualitate, religie, durere, dragoste, iertare, teamă, depresie, Buddha, Moise, Iisus .

După ce ai suferit, simţi gustul fericirii, ai o tendinţă spre fericire şi un apetit pentru pace- de dragul tău, de dragul lui Dumnezeu şi de dragul întregii lumi.

Acestea sunt recompensele pentru că nu te-ai dat bătut  şi ai avut încredere în Dumnezeu. Pentru că Dumnezeu e bun. Dumnezeu e mare. Şi Dumnezeu este real.

Amin.

Lectură plăcută !!!

🔥 CARTEA DE LA LACRIMI LA TRIUMF ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: De La Lacrimi La Triumf
Autor: Marriane Williamson
An apariție : 2018
Editura: FOR YOU
Nr. Pagini: 268
Limba: Română
Gen Literar: Spiritualitate, ezoterism
Publicată la 8.12.2018
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

  Am ajuns într-un final și la al doilea volum din serie, asta după ce am crezut că nu există nicio serie, doar o singură carte, stand alone. Mi-a plăcut foarte mult Rebecca Ross și i-am admirat stilul și curajul în relatarea acestei povești YA, care bifează...

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Cea mai frumoasă perioadă din viața unui om este adolescența, respectiv anii de liceu. Cel mai bun jucător e baschet, Peter, se teme de acest lucru. Eliza numără orele până când va scăpa de Seattle, orașul său natal și de reputația sa. Anita, este o fată cu o viață...

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Titlu: Lumina unui nou început Titlu-original: À la lumière du petit matin Autor: Agnès Martin-Lugand Editura: Trei An apariție: 2018 Număr de pagini: 352 Am auzit prima dată de Agnès Martin-Lugand de la o prietenă ce abia aștepta să meargă la faimoasa lansare a...

Daniela este redactor Booknation.ro de 1247 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 12 din 146 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments