Recenzie „De la lacrimi la triumf” de Marriane Williamson

de | dec. 8, 2018 | Dezvoltare Personală, Literatura Universală, Recenzii cărți, Spiritualitate

🔥 CARTEA DE LA LACRIMI LA TRIUMF ARE REDUCERE PE:

Marianne Williamson este un conferențiar recunoscut internațional, o autoare de cărți bestseller şi una dintre cele mai importante voci spirituale, organizează numeroase activităţi caritabile  pentru persoane cu boli incurabile şi a pus bazele unei companii ce vizează formearea unui Departament pentru Pace.

Pe Marianne Williamson o găsiţi pe youtube, pe canalul ei puteţi să vedeţi conferinţele sale, interviuri, prezentări de cărţi.

Cea mai mare parte a suferinţei noastre e cauzată mai puţin  de circumstanţe, cât de gândurile noastre despre ele. De fapt, lumea este doar o proiecţie a gândurilor noastre. Toate situaţiile prin care trecem sunt filtrate  fie prin conştiimţa iubirii, fie prin conştiinţa fricii- iubirea creează pace, iar frica generează durere.

De la lacrimi la triumf este o carte care te duce într-o călătorie spirituală de la suferinţă la iluminare, căci suferinţa poate apărea foarte uşor în viaţa noastră fie din cauza unei relaţii, a unei slujbe, sau pur şi simplu dintr-o situaţie simţim că nu suntem fericiţi sau iubiţi.

Autoarea ne învaţă cum să acceptăm durerea ca să o putem depăşi reamindu-ne  din nou și mereu că există întotdeauna speranță.

La începutul fiecărei zile, înainte de a te întâlni sau interacţiona cu cineva, trimite conştient şi proactiv iubirea înaintea ta. Apo spune-ţi în gând în timp ce te uiţi la ceilalţi pe parcursul zilei: Iubirea din mine salută iubirea din tine. În orice situaţie pune în mâinile lui Dumnezeu orice judecăţi aduci cu tine. Acest gen de practică îţi va oferi mai mult decât linişte sufletească în viaţa ta. Nu e loc de întuneric în lumină şi nu e loc de frică într-o minte plină de iubire.

 O carte scrisă de o compasiune caldă și o înțelepciune profundă, o carte a descoperirii personale și a călătoriei spirituale spre Dumnezeu spre iubirea supremă față de existențele reale dincolo de lumea noastră materială!

Această carte  va îmbogăți și va inspira cititorul cu o mulțime de subiecte ca : spiritualitate, religie, durere, dragoste, iertare, teamă, depresie, Buddha, Moise, Iisus .

După ce ai suferit, simţi gustul fericirii, ai o tendinţă spre fericire şi un apetit pentru pace- de dragul tău, de dragul lui Dumnezeu şi de dragul întregii lumi.

Acestea sunt recompensele pentru că nu te-ai dat bătut  şi ai avut încredere în Dumnezeu. Pentru că Dumnezeu e bun. Dumnezeu e mare. Şi Dumnezeu este real.

Amin.

Lectură plăcută !!!

Ți-a plăcut recenzia cărții DE LA LACRIMI LA TRIUMF?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Marriane Williamson

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA DE LA LACRIMI LA TRIUMF CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: De La Lacrimi La Triumf
Autor: Marriane Williamson
An apariție : 2018
Editura: FOR YOU
Nr. Pagini: 268
Limba: Română
Gen Literar: Spiritualitate, ezoterism
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 540

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Legendarii, o poveste despre legendele Arthuriene După ce mama Brianei Matthews moare, aceasta încearcă să facă orice pentru a uita de durere și de suferință. Așa că programul pentru liceeni de la colegiul din Carolina de Nord pare cea mai bună decizie pentru ca Bree...

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Atunci când ai un feeling bun în legătură cu o carte sau cu un personaj, urmează acel feeling pentru că știe el ce zice. Exact așa am făcut și eu cu Tristan Miles, pentru că am simțit o chimie super puternică cu acesta atunci când citeam "Escala". M-a atras mult mai...

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Sunt doar cuvinte, iar cuvintele n-au nicio valoare. Numai faptele au valoare. După ceva timp, Jennifer L. Armentrout revine în rubrica mea de recenzii. În ultima perioadă m-am confruntat cu un reading slump cum nu cred ca am mai avut vreodată. Trebuia să știu că...

0 0 votes
Article Rating
Daniela este redactor Booknation.ro de 1988 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 1 din 53 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments