Recenzie “Efectul de Lună de Miere” de Bruce H. Lipton

by | May 16, 2021 | Dezvoltare Personală, Recenzii cărți, Spiritualitate

🔥 CARTEA EFECTUL DE LUNĂ DE MIERE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Bruce H. Lipton, profesor și biolog renumit pentru cercetările în domeniul epigeneticii, s-a adresat publicului larg printr-o serie de cărți între care se regăsește Efectul de Lună de Miere – Știința de a crea Raiul pe Pământ.

Cartea debutează cu prezentarea unor experiențe de viață  ale autorului, amintiri legate de părinți, modul în care aceștia l-au educat și susținut în copilărie. Pe parcursul volumului sunt inserate diverse aspecte legate de viața lui profesională, dar și personală, făcând referire la relațiile de iubire pe care le-a experimentat.

Deși omul pare o entitate singulară, ființa umană este o comunitate de 50 de mii de miliarde de celule senzoriale care trăiesc armonios, iar profesorul ne propune să învățăm de la ele cum să trăim în pace și armonie. Oamenii sunt ființe sociale, iar formarea unei perechi înseamnă mai mult decât perpetuarea speciei, înseamnă în principal crearea unei legături emoționale puternice.

Bruce H. Lipton subliniază faptul că există o încărcătură energetică în spatele cuvintelor, dar că ne-am deprins din copilărie să ignorăm mesajele pe care le primim pe cale energetică. Cercetările au arătat că atunci când ne aflăm în armonie cu oamenii și lucrurile care ne înconjoară creăm împreună ondulații care produc unde de energie superioară. În continuare ne arată că oamenii, cu puterea creierului, prin gânduri, pot crea vibrații bune sau vibrații rele. Există persoane care percep aceste vibrații instinctiv, asfel că „tâlharii își caută victimele printre cei care transmit o energie încărcată de teamă sau neatenție”.

Cercetătorii au analizat în laborator soarta unor celule stem clonate și au constatat că evoluția acestora depinde de mediul în care au fost plasate. Ei au concluzionat că nu genele determină soarta celulelor, ci mediul controlează activitatea genelor.

Pornind de la faptul că ne construim credințe, iar acestea afectează mediul energetic din jurul nostru, autorul indică faptul că putem crea relațiile pe care le dorim, inclusiv în ceea ce privește relațiile de iubire.

„O serie de studii recente au descoperit că, atunci când suntem îndrăgostiți până peste urechi, este activat circuitul cerebral al recompensei”.

Pe măsură ce mintea conștientă se preocupă de aspecte legate de viața de zi cu zi, nu se mai concentrează asupra momentului prezent și intră în acțiune comportamentele preprogramate, acumulate de-a lungul  timpului, comportamente acumulate prin observarea altor oameni.

În timp ce mintea conștientă este creativă, mintea subconștientă, cea  care ne influențează în cea mai mare parte a timpului, redă tiparele învățate.

În loc să ne luptăm latura nostră subconștientă, Bruce H. Lipton ne propune, succinct, etapele de parcurs pentru a ne reprograma mintea, ne recomandă să ne schimbăm propria viață înainte de a atrage partenerul dorit.

Cartea este de folos și persoanelor căsătorite pentru că aduce în centrul atenției atât capcane care pot distruge o legătură, cât și aspecte asupra cărora se poate acționa pentru a revigora relația.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții EFECTUL DE LUNĂ DE MIERE?

Vezi toată lista de cărți scrise de Bruce H. Lipton sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA EFECTUL DE LUNĂ DE MIERE CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Efectul De Lună De Miere
Autor: Bruce H. Lipton
An apariție : 2014
Editura: FOR YOU
Nr. Pagini: 190
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Publicată la 16.05.2021
Nota recenzorului: 9

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Midnight Blue” de L. J. Shen

Recenzie ”Midnight Blue” de L. J. Shen

A fost odată ca niciodată, un zeu rock care s-a îndrăgostit de o simplă muritoare. Trebuia sa fie usor. Eu aveam nevoie de bani. El avea nevoie de o dădacă, de cineva care să îl împiedice să tragă pe nas până la ultima suflare. Am fost aleasă special pentru el....

Recenzie “Ultima vară otrăvită” de Tony Mott

Recenzie “Ultima vară otrăvită” de Tony Mott

Cum va spuneam cărțile lui Tony Mott sunt o descoperire recentă pentru mine. Atât de recentă încât nu am reușit să pun mâna pe volumul doi al seriei Gigi Alexa dar m-am trezit cu ocazia de a citi volumul al treilea. În general nu prea îmi place să sar volumele pentru...

Recenzie „Întoarcerea” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie „Întoarcerea” de Jennifer L. Armentrout

-N-am mai avut niciodată ceva care să fie doar al meu, a spus el cu gura lipită de gura mea. Nimic care să fi fost vreodată doar pentru mine și pentru nimeni altcineva. N-am fost niciodată primul pentru cineva. M-a sărutat și apoi și-a înălțat capul. L-am privit în...

0 0 votes
Article Rating
Elena Constantin este redactor Booknation.ro de 98 zile și a scris până acum 13 articole. Se află pe poziția 21 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Elena Constantin aici.
Pasionată de lectură si de psihologie, îmi place să încurajez dezvoltarea unei vieți armonioase. Valorile personale sunt: autocunoaștere, bunăstare, dragoste, obiectivitate, prietenie, spiritualitate.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments