Recenzie „Experiența Apple” de Carmine Gallo

by | Apr 4, 2017 | Afaceri și Economie, Dezvoltare Personală, Lecturi Motivaționale, Psihologie, Recenzii cărți

🔥 CARTEA EXPERIENȚA APPLE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Experiența Apple scrisă de Carmine Gallo și publicată de editura Amaltea m-a marcat complet, am devorat fiecare cuvânt, este cartea de care o să îmi amintesc mereu când o să vină vorba de capitolul Business.

În această carte veți descoperi așa cum spune și titlul, experiența Apple, o să descoperiți conceptele lui Steve Jobs care au dus Apple la cele mai înalte nivele din punct de vedere financiar. Carmine Gallo te plimbă de la o afacere la altă și te ajută să realizezi care este diferența dintr-o afacere și o comunitate. Îți pune pe tavă sute de sfaturi care să te ajute să atragi oameni către afacerea ta, să creezi legături de durată.

Secretul care stă la baza afacerii Apple este relația cu clienții. Steve a creat un întreg sistem prin care oferă în fiecare magazin Apple o experiență unică și inedită. El nu a creat doar o afacere, ci o comunitate.

„Pe mine nu mă interesează să fiu cel mai bogat om din cimitir. Important este să mă bag noaptea în pat și să-mi spun că am reușit să fac ceva cu adevărat extraordinar”

Fiecare angajat de la Apple pune pasiune în cea ce face, de asta Jobs spunea că pentru el nu contează ca un viitor angajat să cunoască toate tehnicile pentru că ele se pot învăța, dar pasiunea nu poate fi predată.

„Atragem persoane diferite care își doresc să își depășească condiția și să își lase amprenta în univers”

Prin Experiența Apple vei învăța să construiești experiențe unice pentru fiecare client, vei descoperi un întreg manual de instrucțiuni care te va îndruma spre succes. Te va ajuta să te dezvolți la capitolul creativitate și relații.

Spor la dezvoltare!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții EXPERIENȚA APPLE?

Vezi toată lista de cărți scrise de Carmine Gallo sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA EXPERIENȚA APPLE CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Experiența Apple
Autor: Carmine Gallo
An apariție : 2012
Editura: AMALTEA
Nr. Pagini: 275
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 4.04.2017
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Conversație la Catedrală” de Mario Vargas Llosa

Recenzie ”Conversație la Catedrală” de Mario Vargas Llosa

Llosa a urcat în ultimul timp în topul autorilor mei preferați. Conversație la Catedrală nu-i o carte ușor de citit, nici măcar nu compensează acest lucru cu o poveste frumoasă, dar în ciuda acestor lucruri, n-am putut-o lăsa din mână. Tot ceea ce ne este dezvăluit...

Recenzie ”The sun and her Flowers” de Rupi Kaur

Recenzie ”The sun and her Flowers” de Rupi Kaur

Dacă cineva ar întreba cum arată despărțirea, i-aș da această carte pentru a o citi. Dacă cineva ar întreba ce înseamnă durerea, aș deschide la primele două părți ale acestei cărți și i-aș arăta în cuvinte acest lucru. Rupi Kaur este cunoscută pentru celebra carte de...

0 0 vote
Article Rating
Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1507 zile și a scris până acum 759 articole. Se află pe poziția 1 din 26 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments