Recenzie „Experiența Apple” de Carmine Gallo

Titlu: Experiența Apple
Autor: Carmine Gallo
An apariție : 2012
Editura: Amaltea
Nr. Pagini: 275
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Emanuela Istrate
Publicată la 4.04.2017
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

Experiența Apple scrisă de Carmine Gallo și publicată de editura Amaltea m-a marcat complet, am devorat fiecare cuvânt, este cartea de care o să îmi amintesc mereu când o să vină vorba de capitolul Business.

În această carte veți descoperi așa cum spune și titlul, experiența Apple, o să descoperiți conceptele lui Steve Jobs care au dus Apple la cele mai înalte nivele din punct de vedere financiar. Carmine Gallo te plimbă de la o afacere la altă și te ajută să realizezi care este diferența dintr-o afacere și o comunitate. Îți pune pe tavă sute de sfaturi care să te ajute să atragi oameni către afacerea ta, să creezi legături de durată.

Secretul care stă la baza afacerii Apple este relația cu clienții. Steve a creat un întreg sistem prin care oferă în fiecare magazin Apple o experiență unică și inedită. El nu a creat doar o afacere, ci o comunitate.

„Pe mine nu mă interesează să fiu cel mai bogat om din cimitir. Important este să mă bag noaptea în pat și să-mi spun că am reușit să fac ceva cu adevărat extraordinar”

Fiecare angajat de la Apple pune pasiune în cea ce face, de asta Jobs spunea că pentru el nu contează ca un viitor angajat să cunoască toate tehnicile pentru că ele se pot învăța, dar pasiunea nu poate fi predată.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Carmine Gallo.

„Atragem persoane diferite care își doresc să își depășească condiția și să își lase amprenta în univers”

Prin Experiența Apple vei învăța să construiești experiențe unice pentru fiecare client, vei descoperi un întreg manual de instrucțiuni care te va îndruma spre succes. Te va ajuta să te dezvolți la capitolul creativitate și relații.

Spor la dezvoltare!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.