🔥 CARTEA EXPERIMENTE PRIVIND VIAȚA DE DUPĂ MOARTE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

   Atunci când profesorul William James a scris că pentru a infirma legea conform căreia toate ciorile sunt negre, este suficient să existe una albă, el a creat un principiu după care s-au ghidat toți cercetătorii de-a lungul timpului.

 Ei bine, cam pe același principiu merg și cei doi autori, în speță, Dr. Gary E. Schwartz– profesor de psihologie, medicină, neurologie, psihiatrie și chirurgie, cu peste 450 de lucrări științifice la activ și William L. Simon– scriitor profesionist de treizeci de ani și participant la peste opt sute de lucrări publicate.

 Cei doi formează o echipă tare interesantă, zic eu, abordând un subiect oarecum considerat controversat în zilele de astăzi, respectiv Experimente privind viața de după moarte, subiect care constituie și titlul cărții scrise de cei doi.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Gary E. Schwartz.

  S-a spus că adevărul este mai ciudat decât ficțiunea și că nebănuite sunt căile Domnului. Darurile pot apărea în cele mai ciudate momente și în cele mai neașteptate locuri. Uneori, un dar ia forma unei întrebări. Alteori, darul este efemer, în vreme ce alteori ne rămâne pentru totdeauna.

 Cartea Experimente privind viața de după moarte se adresează oricărei persoane care este interesată de întrebarea conform căreia iubirea poate dăinui veșnic. De fapt, în această scriere sunt prezentate cercetările întreprinse de cei doi, într-o manieră mult mai dezvoltată decât ceea ce se prezintă în revistele de specialitate. Practic, veți fi în ipostaza unor martori la contactul cu lumea de dincolo, în condițiile experimentale de laborator tot mai bine controlate.

   Să ne gândim cum ar fi dacă viața veșnică ar fi o parte acceptată a universului nostru. Să ne imaginăm un moment în care toate relațiile noastre ar continua dincolo de anii petrecuți fizic pe pământ.

 O carte tare interesantă, care prezintă informații ce îi vor determina chiar și pe cei mai sceptici dintre noi să continue să cerceteze, să pună întrebări și să se dezvolte spiritual.

🔥 CARTEA EXPERIMENTE PRIVIND VIAȚA DE DUPĂ MOARTE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Experimente Privind Viața De După Moarte
Autor: Gary E. Schwartz
,
William L. Simon
An apariție : 2014
Editura: TREI
Nr. Pagini: 439
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 30.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 990 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra