Recenzie Fii independentă: spune-i „Pa” în loc de „Da” de Corneanu Ana-Sorina

de | mart. 28, 2016 | Dezvoltare Personală, Literatura Română, Psihologie, Recenzii cărți

🔥 CARTEA FII INDEPENDENTĂ: SPUNE-I PA ÎN LOC DE DA ARE REDUCERE PE:

Fii independenta spune-i pa in loc de da de Corneanu ana sorina

Fii independentă: spune-i „pa” în loc de „da” de Corneanu Ana-Sorina este o carte de suflet câștigată la un concurs pe net. Toate fetele și femeile au avut măcar o singură dată inima frântă de vreun bărbat care nici nu știe cât poate durea, nici nu îi pasă.

Sentimentul de inimă frântă poate ucide, este dovedit științific. De aceea este indicat să cauți prin orice mijloace să te vindeci, cumva să treci peste. Deși nu credeam, această carte m-a ajutat să mă întregesc și să înțeleg multe lucruri pe care le știam doar în teorie.

Am citit această carte în tren. 45 de minute au fost suficiente să citesc o carte care m-a ajutat și mi-a rămas în suflet ca una dintre cele mai bune cărți citite recent și publicată de un autor român contemporan. Este o carte de doar 117 pagini, dar nu vă lăsați înșelati de aparențe. Esențele tari se țin în sticluțe mici.

Dacă îți place recenzia cărții FII INDEPENDENTĂ: SPUNE-I PA ÎN LOC DE DA, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Corneanu Ana-Sorina

Eu am pus-o în bibliotecă pe raftul de dezvoltare personală. De ce? Pentru că ajută cititorul să treacă peste o situație interioară dificilă și greu de gestionat de unul singur. O caracteristică a acestei cărți care mi-a plăcut mult este structurarea pe capitole ca în poza următoare. Fiecare capitol cuprinde sfaturi pentru recăpătarea încrederii în sine, uitarea persoanei care ți-a frânt inima, toate pentru a reînvăța să simți liniștea și fericirea proprie și personală.

Este important să știm ce fel de om avem lângă noi, dar mai ales să fim siguri că nu este tipul dominatorului care încearcă să ne schimbe întreaga viață după bunul plac. Nu este normal să fim jucării în mâinile unui om care nu este mulțumit niciodată de nimic și care ne acceptă în viața lui doar pentru a fi proiectul său, ceea ce vrea să modeleze pentru a crea o operă de artă.

Un astfel de om este mereu nemulțumit și la cea mai mică dorință de opoziție afișată va reacționa violent verbal și/sau fizic. Un astfel de om este periculos atât pentru psihicul unei femei, cât și pentru viața ei. Multe femei sunt în situația descrisă mai sus și nu au curajul să se rupă de acest șantajator. E important să știe că nu sunt singure, că pot primi ajutor, dar și mai important de atât, că cel mai bun și sigur ajutor este cel primit de la ele însele.

Fii independentă: spune-i „pa” în loc de „da” este o carte care oferă un ajutor tuturor femeilor care se simt singure, sunt nefericite într-o relație cu un bărbat dominator și nu găsesc curajul să rupă orice legătură cu el. Un sprijin moral, o voce caldă care îți vorbește blând în momente în care un cuvânt bun este tot ce ai nevoie pentru a îți ridica moralul și a găsi forța de a o lua de la capăt iar și iar.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA FII INDEPENDENTĂ: SPUNE-I PA ÎN LOC DE DA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: FII INDEPENDENTĂ: SPUNE-I PA ÎN LOC DE DA
Autor: Corneanu Ana-Sorina
An apariție : 2015
Editura: ROVIMED
Nr. Pagini: 118
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1689

Alte recenzii de la Corneanu Ana-Sorina:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Decizii scandaloase” de Nova Riley

Recenzie „Decizii scandaloase” de Nova Riley

Nu mai citisem de mult ceva scris de un autor român. Și iată că pe la sfârșitul anului 2022, în decembrie, s-a ivit ocazia să o fac. "Decizii scandaloase" este un historical romance scris de Nova Riley E de fapt vorba de o scriitoare al cărei pseudonim este Nova Riley...

Recenzie „Poștașul sună întotdeauna de două ori” de James Cain

Recenzie „Poștașul sună întotdeauna de două ori” de James Cain

"Poștașul sună întotdeauna de două ori" este prima carte pe care o citesc de la James Cain. Este probabil totodată și cea mai cunoscută carte a sa, care a avut parte de succes nu numai pe plan literar, dar a și fost ecranizată, fiind la fel de iubită în această formă....

0 0 votes
Article Rating
Oana Pauna este redactor Booknation.ro de 3022 zile și a scris până acum 45 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Pauna aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments