🔥 CARTEA ÎNȚELEPCIUNEA INIMII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Ce m-a atras în primul rând?

La primul contact vizual cu cartea, mi-a plăcut extrem de mult modul în care arată – singura culoare folosită de editură a fost un portocaliu extrem de plăcut ochiului. Special față de alte cărți este faptul că are pagini despărțitoare ale capitolelor… în portocaliu. Îți este drag ochiului să o răsfoiești. Este și practică ținând cont de clapele interioare dar și de semnul de carte care vine la pachet. Nu ai cum să uiți unde ai rămas cu cititul!

Ce mi-a plăcut ?

Mi-a plăcut structura simplu de urmărit pe care este construită cartea. Mi-au fost de mare ajutor povestioarele pe care autorul le-a folosit pentru exemplificarea părții teoretice. Pentru mine, acestea au reprezentat cel mai puternic ”impact vizual”al cărții.

Prezentare carte. Cu ce am rămas ?

Cartea te conduce frumos spre cunoașterea a cât mai multor părți sau abilități ale inimii umane care reprezintă sediul sufletului nostru. M-au fascinat explicațiile fizice legate de diferența între modul de acțiune al minții și cel al inimii. Spun doar că inima are o viteză de procesare a informațiilor de 200 000 de ori mai mare decât a minții. De aici, vine și îndemnul autorului de a trece orice întrebare existențială prin inimă, nu prin minte. Inima va oferi un răspuns direct, cel potrivit nouă, pe când, mintea va începe să lucreze la diverse strategii pentru a identifica răspunsul logic. Intuiția este instrumentul prin care sufletul comunică cu noi de cele mai multe ori.

Autorul oferă și 4 întrebări cheie prin care, dacă ne analizăm orice experiență, vom primi răspunsul cel potrivit momentului din viață în care ne regăsim. Întotdeauna, răspunsul inimii.

Prima întrebare pe care mi-am ”tradus-o” în termenii apropiați credinței mele din acest moment este: Ce ar face inima acum? Ea ce ar zice de modul în care eu acționez?

Vă invit să descoperiți mesajul pe care autorul l-a transmis pentru fiecare dintre noi.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Ruediger Schache.

Cartea o găsiți aici :

http://www.editura-atman.ro/index.php/books/intelepciunea-inimii-ruediger-schache

*Cartea face parte din campania #nuestisingur . Editura Atman donează 10% din toate vânzările directe de pe site-ul lor către copiii abandonați și abuzați ai Asociației Alfa Grup. Alătură-te campaniei, cumpără o carte de pe site !

#nuestisingur

Să citim cu sufletul și cu mintea deschisă!

Mult bine,

A.

🔥 CARTEA ÎNȚELEPCIUNEA INIMII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Înțelepciunea Inimii
Autor: Ruediger Schache
An apariție : 2015
Editura: ATMAN
Nr. Pagini: 270
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 16.02.2017
Nota recenzorului: n/a

Avatar
Autor: Comunitatea Booknation.ro
Redactor de 1743 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Comunitatea Booknation.ro