Recenzie “Secretul dezvăluit despre partenerii oglindă” de Ruediger Schache

by | Sep 18, 2017 | Dezvoltare Personală, Recenzii cărți, Spiritualitate

ACUM GĂSEȘTI CARTEA SECRETUL DEZVĂLUIT DESPRE PARTENERII OGLINDĂ CU REDUCERE PE Atman

   Când două ființe umane se unesc într-o relație de cuplu, ele se află în fața marii încercări de a uni în cel mai bun mod posibil acea parte a legăturii dintre ei care este iubirea cu cea care reprezintă relația.

    Ruediger Schache, unul dintre autorii de succes la nivel mondial cu o abordare holistică, îți prezintă  în cartea sa, intitulată Secretul dezvăluit despre partenerii oglindă, un principiu extrem de practic.

    Este vorba despre principiul oglinzii, despre care vei afla mult mai pe larg în carte, dar care te va ajuta în mod cert să reușești să îți vindeci blocajele emoționale și să ajungi realmente să te cunoști cu adevărat.

   Sunt sigură că ești familiarizat cu faptul că nimic în viață nu este întâmplător. Ei bine, autorul individualizează cumva această idee, afirmând că într-o relație absolut nimic nu se petrece din pură întâmplare, ci, din contră, persoana pe care ai atras-o în viața ta este un element, o piesă de puzzle care îți întregește imaginea de ansamblu a existenței tale.

   Atunci când iubirea nu pretinde nimic, relația ar dori totuși să primească ceva. Iar atunci când iubirea doar ar dori să îmbrățișeze, reflexul relațional respinge. Și ceea ce iubirea dorește să existe pur și simplu, relația dorește să schimbe. Nu iubirea este cea care creează probleme, ci acea parte din ființa noastră care nu este iubire.

   Punctul forte al acestei cărți constă în faptul că ceea ce se afirmă de către autor este imediat exemplificat, astfel încât să ajungi să înțelegi cu adevărat ceea ce vrea Ruediger să îți explice. Mai mult decât atât, la finalul acestei lucrări vei descoperi o serie de dialoguri foarte interesante între anumite personaje, despre siguranță și viitor, despre iubire și limitele personale, despre apropiere și libertate, despre performanță și nemulțumire.

   Îți dau un pont! Dacă s-a întâmplat ca pe parcursul cărții să fii cu mintea în altă parte, Ruediger îți vine în ajutor cu un rezumat al fiecărui capitol prezentat, tocmai pentru a rămâne cu ceva din ce a explicat!

   Uneori ajungem destul de departe, și cu toate acestea ne mai împotmolim. Când pui întrebarea potrivită, ție sau unei alte persoane, deschizi prin intermediul ei o cale nouă acolo unde deocamdată există un blocaj.

 

ACUM GĂSEȘTI CARTEA SECRETUL DEZVĂLUIT DESPRE PARTENERII OGLINDĂ CU REDUCERE PE Atman

Titlu: Secretul Dezvăluit Despre Partenerii Oglindă
Autor: Ruediger Schache
An apariție : 2015
Editura: ATMAN
Nr. Pagini: 307
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 18.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Cine nu are bătrân să își cumpere, spune un vechi proverb. Sau cine nu are bunici, poate savura atmosfera blândă și plină de căldură din preajma lor citind cartea Copilărie fermecată de Ioana Trif. Pe tot parcursul lecturării predomină o stare de liniște sufletească,...

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

În ultimele zile cerul a avut o seninătate în albastrul lui care mă îndemna la visare. Nu știu dacă ați reușit și voi să îl observați, dar pe mine m-a cucerit întru totul. Mi-am luat cartea pe care mi-am programat să o citesc săptămâna aceasta, un scaun confortabil pe...

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1083 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 9 din 143 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments