Recenzie „Magia din minte” de U. S. Andersen

de | aug. 16, 2022 | Dezvoltare Personală, Psihologie, Recenzii cărți, Spiritualitate

🔥 CARTEA MAGIA DIN MINTE ARE REDUCERE PE:

Uell Stanley Andersen (1917 –1986) a desfășurat multe și diferite activități până a ajuns să pună bazele conceptului filosofic New Age – Legea Atracției. El a luptat în marina americană în cel de-al doilea război mondial, dar a fost și fotbalist profesionist, a lucrat în publicitate, în industria lemnului, ajungând om de afaceri prosper după anii 1950. De asemenea, el a ajuns să scrie romane self-help si povestiri scurte, și a devenit celebru după ce a scris Three Magic Words.

În cartea Magia din minte, autorul ne explică, teoretic dar și cu exemple din viața reală, cum, gândurile ne influențează viața. Mulți afirmă că ceea ce trăim are legătură cu lumea exterioară, cu condițiile de mediu. Cu toate acestea, fericirea noastră depinde de modul în care ne poziționăm față de lumea înconjurătoare.

Nu este suficient să gândim ceva și gata, gândurile noastre se vor materializa.

Este nevoie să descifrezi scopul ascuns din spatele evenimentelor, adevăratele motivații care îi pun în mișcare pe oameni, vei putea să intri în acord cu viața ta, să acțio­nezi în concordanță cu mareele uriașe care aduc viitorul.

Dacă îți place recenzia cărții MAGIA DIN MINTE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de U. S. Andersen

Tot ceea ce este prezentat în carte are ca scop deșteptarea spirituală, iluminarea, revelarea faptului că lucrurile materiale nu sunt deloc realități solide, ci manifestări par­țial dezvăluite ale noțiunilor din minte.

Uell Stanley Andersen arată că, de multe ori, școlile de psihanaliză îl ajută pe client să identifice cauza problemelor lui în exterior, să dea vina pe cineva, nu să își asume rolul de creator al propriei vieți.

Autorul susține că diferența dintre omul iluminat și omul de rând constă în faptul că cel din urmă se plânge de toate problemele și dificultățile, indiferent de dimensiunea acestora, în timp ce înțeleptul știe că toate lumea are probleme și se concentrează pe rezolvarea lor.

Omul care nu are curajul să-și înfrunte provocările va fi nevoit să fugă toată viața, deoarece acestea îl vor urmări pretutindeni. Frica generează frică, dar dacă vom găsi resursele interioare să ne opunem, imediat după aceea vom descoperi tot felul de mijloace prin care să facem față dificultăților întâmpinate.

Deși ideile prezentate sunt complexe, exemplele pe care ni le prezintă Uell Stanley Andersen sunt accesibile tuturor, Magia din minte fiind o carte adresată publicului larg.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA MAGIA DIN MINTE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Magia Din Minte
Autor: U. S. Andersen
An apariție : 2020
Editura: ACT SI POLITON
Nr. Pagini: 352
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Nota recenzorului: 8.5 / 10
Vizualizari recenzie: 7281

Alte recenzii de la U. S. Andersen:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Pericol la petrecere!”

Recenzie „Pericol la petrecere!”

La insistențele fiicei, care a văzut-o într-o librărie, am cumpărat și altă carte din seria Pericol. Ei i-a plăcut foarte mult, mie mi s-a părut mai slabă decât prima parte. Îmi place culoarea locală (stilul oltenesc de a vorbi al unor personaje, referirile la Therme,...

Recenzie „Ramona și tata #4”

Recenzie „Ramona și tata #4”

Cred că am mai menționat că îmi place seria Ramona și îmi plac și cărțile educative, adică râdem, glumim, dar rămânem și cu o idee, două. Eu am citit împreună cu fiica mea toate cărțile din seria Ramona traduse în limba română, și una netradusă încă. Știam că sunt mai...

Recenzie “Planul B” de Sheryl Sandberg și Adam Grant

Recenzie “Planul B” de Sheryl Sandberg și Adam Grant

  Oricât de mult ai citi, oricâte informații ai acumula, niciodată nu ești pregătit să treci ușor peste decesul cuiva apropiat. Sheryl Sandberg era o salariată a lui Mark Zuckerberg, care ducea o viață de obișnuită alături de familia ei. Asta până într-o bună zi,...

0 0 votes
Article Rating
Elena Constantin este redactor Booknation.ro de 558 zile și a scris până acum 39 articole. Se află pe poziția 19 din 54 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Elena Constantin aici.
Pasionată de lectură și de psihologie, îmi place să încurajez dezvoltarea unei vieți armonioase. Valorile personale sunt: autocunoaștere, dragoste, prietenie, bunăstare, spiritualitate.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments