🔥 CARTEA MANUAL DE FOLOSIRE A VIEȚII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

 

Ce m-a atras în primul rând?

Recunosc, numele autorului m-a făcut curioasă. Tom Shadyac este regizorul / producătorul unor filme de succes precum Ace Ventura, Profesorul trăsnit, Mincinosul mincinoșilor, Dumnezeu pentru o zi, Patch Adams. Un regizor de comedii scriind o carte care te conduce fin prin spiritualitate? Interesant cursul acestei vieți!

Ce mi-a plăcut ?

Pentru sufletul meu (deși, recunosc, unele capitole parcă au fost dedicate minții mele) a fost o delicatesă să citesc părțile introductive ale fiecărui capitol. Aici am avut parte de informații care m-au dus la noi conștientizări, la noi moduri de a vedea anumite părți ale vieții.

Prezentare carte. Cu ce am rămas ?

Autorul, un personaj al vieții cotidiene care a trecut pe lângă prăpastia morții, și-a dorit să spună lumii învățătura sa din această viață. De la un om cu venituri obișnuite, a făcut marele pas către bogăția materială odată cu regizarea filmului Ace Ventura. Cred eu, precum aproape orice om de pe planetă care se trezește cu sume imense în cont, a început să își achiziționeze bunuri materiale – case tot mai mari, avion privat, obiecte de valoare, etc. După puțin timp, și-a dat seama că sufletul nu îi era mai fericit decât înainte. Așa a început schimbarea.

Autorul consideră că toate problemele din lume – foametea, războaiele, ura, degradarea naturii, vin deoarece am uitat să ne iubim unii pe alții și am uitat însemnătatea cuvântului compasiune. Din această perspectivă, autorul ne trece prin subiecte de actualitate precum agricultura, economia, iubirea, învățământul, etc.

Vă invit să descoperiți mesajul pe care autorul l-a transmis pentru fiecare dintre noi.

Cartea o găsiți aici.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Tom Shadyac.

*Cartea face parte din campania #nuestisingur . Editura Atman donează 10% din toate vânzările directe de pe site-ul lor către copiii abandonați și abuzați ai Asociației Alfa Grup. Alătură-te campaniei, cumpără o carte de pe site !

#nuestisingur

Să citim cu sufletul și cu mintea deschisă!

Mult bine,

A.

 

 

🔥 CARTEA MANUAL DE FOLOSIRE A VIEȚII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Manual De Folosire A Vieții
Autor: Tom Shadyac
An apariție : 2013
Editura: ATMAN
Nr. Pagini: 287
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 27.02.2017
Nota recenzorului: n/a

Avatar
Autor: Comunitatea Booknation.ro
Redactor de 1743 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Comunitatea Booknation.ro