Recenzie „Manual de folosire a vieții” de Tom Shadyac

Titlu: Manual De Folosire A Vieții
Autor: Tom Shadyac
An apariție : 2013
Editura: Editura Atman
Nr. Pagini: 287
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Comunitatea GoodRead.ro
Publicată la 27.02.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie „Manual de folosire a vieții” de Tom Shadyac
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI MANUAL DE FOLOSIRE A VIEȚII PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

 

Ce m-a atras în primul rând?

Recunosc, numele autorului m-a făcut curioasă. Tom Shadyac este regizorul / producătorul unor filme de succes precum Ace Ventura, Profesorul trăsnit, Mincinosul mincinoșilor, Dumnezeu pentru o zi, Patch Adams. Un regizor de comedii scriind o carte care te conduce fin prin spiritualitate? Interesant cursul acestei vieți!

Ce mi-a plăcut ?

Pentru sufletul meu (deși, recunosc, unele capitole parcă au fost dedicate minții mele) a fost o delicatesă să citesc părțile introductive ale fiecărui capitol. Aici am avut parte de informații care m-au dus la noi conștientizări, la noi moduri de a vedea anumite părți ale vieții.

Prezentare carte. Cu ce am rămas ?

Autorul, un personaj al vieții cotidiene care a trecut pe lângă prăpastia morții, și-a dorit să spună lumii învățătura sa din această viață. De la un om cu venituri obișnuite, a făcut marele pas către bogăția materială odată cu regizarea filmului Ace Ventura. Cred eu, precum aproape orice om de pe planetă care se trezește cu sume imense în cont, a început să își achiziționeze bunuri materiale – case tot mai mari, avion privat, obiecte de valoare, etc. După puțin timp, și-a dat seama că sufletul nu îi era mai fericit decât înainte. Așa a început schimbarea.

Autorul consideră că toate problemele din lume – foametea, războaiele, ura, degradarea naturii, vin deoarece am uitat să ne iubim unii pe alții și am uitat însemnătatea cuvântului compasiune. Din această perspectivă, autorul ne trece prin subiecte de actualitate precum agricultura, economia, iubirea, învățământul, etc.

Vă invit să descoperiți mesajul pe care autorul l-a transmis pentru fiecare dintre noi.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Tom Shadyac.

Cartea o găsiți aici.

*Cartea face parte din campania #nuestisingur . Editura Atman donează 10% din toate vânzările directe de pe site-ul lor către copiii abandonați și abuzați ai Asociației Alfa Grup. Alătură-te campaniei, cumpără o carte de pe site !

#nuestisingur

Să citim cu sufletul și cu mintea deschisă!

Mult bine,

A.

 

 

ACUM GĂSEȘTI MANUAL DE FOLOSIRE A VIEȚII PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.