Recenzie „Metoda Ikigai. Secrete japoneze pentru a-ți descoperi adevărata pasiune și a-ți alege țelurile în viață” de Hector Garcia/Francesc Miralles

de | iun. 30, 2020 | Dezvoltare Personală, Educație, Recenzii cărți

🔥 CARTEA METODA IKIGAI. SECRETE JAPONEZE PENTRU A-ȚI DESCOPERI ADEVĂRATA PASIUNE ȘI A-ȚI ALEGE ȚELURILE ÎN VIAȚĂ ARE REDUCERE PE:

Metoda Ikigai este o carte menită să te ajute în procesul de a-ți găsi cel mai potrivit job, fără să uiți de pasiunile tale. De câte ori nu v-ați întrebat dacă sunteți pe drumul cel bun, dacă alegerile pe care le-ați făcut au fost cele mai bune sau dacă mai puteți face ceva să schimbați situația actuală.

Ei bine, da, puteți oricând să preluați inițiativa și să vă ascultați mai mult vocea interioară. Este responsaibilitatea fiecăruia dintre noi să ne creăm propria fericire, și să nu ne complacem într-o situație neferictă fie că este vorba despre un job sau o relație. Trebuie să îndrăznim să credem în noi.

Autorii te ghidează să descoperi că de fapt ai o reziliență mult mai mare decât credeai. Că ai reușit să faci lucruri care ți se păreau aparent imposibile, așa că de ce să nu îndrăznești să îți urmezi pasiunile către o viață împlinită.

Ați auzit probabil de legea 80/20. Este Legea lui Pareto pe care autorii acestei cărți o exemplifică foarte frumos în felul următor: te îmbraci cu 20% din haine în 80% din ocazii, 20% din problemele care ne preocupă sunt cu adevărat importante, iar 80% sunt de prisos, doar 20% din ceea ce faci îți aduce mulțumire personală, așa că descoperă acel ceva și fă-l să devină ocupația ta profesională.

Dacă îți place recenzia cărții METODA IKIGAI. SECRETE JAPONEZE PENTRU A-ȚI DESCOPERI ADEVĂRATA PASIUNE ȘI A-ȚI ALEGE ȚELURILE ÎN VIAȚĂ, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Hector Garcia

Veți regăsi în carte foarte multe sfaturi și exemple de urmat, însă trebuie să știți că simpla ei citire nu vă va ajuta să vă descoperiți pasiunea și să vă atingeți obiectivele în viață. Este un proces, iar ca toate procesele va dura, și va fi nevoie de o analiză atentă urmată de acțiune. Dacă nu preluăm inițiativa și nu acționăm nu se va schimba nimic în viața noastră. Aveți deci  curajul să va apreciați suficient de mult încât să vă prioritizați dorințele și pasiunile pentru a duce o viață împlinită.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA METODA IKIGAI. SECRETE JAPONEZE PENTRU A-ȚI DESCOPERI ADEVĂRATA PASIUNE ȘI A-ȚI ALEGE ȚELURILE ÎN VIAȚĂ CU REDUCERE DE PE:

Titlu: METODA IKIGAI. SECRETE JAPONEZE PENTRU A-ȚI DESCOPERI ADEVĂRATA PASIUNE ȘI A-ȚI ALEGE ȚELURILE ÎN VIAȚĂ
Autor: Hector Garcia
,
Francesc Miralles
An apariție : 2019
Editura: HUMANITAS
Nr. Pagini: 224
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 610

Alte recenzii de la Hector Garcia:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Chris Voss, fost agent FBI, cu o experiență de neegalat în domeniul negocierilor, scoate acest manual aplicabil vieții de zi cu zi. Arta negocierii cuprinde zece capitole cheie, fiecare dintre ele subliniind un punct crucial în desfășurarea unei negocieri. Oare chiar...

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Povestea mea cu această carte este una "dragoste la prima vedere", pentru că m-am îndrăgostit de copertă, lucru care nu mi se întâmplă așa des. Eu nu mă las impresionată de design, dar în acest caz, este IMPOSIBIL că nu cazi pradă frumuseții sale. Aproape că nici nu...

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Opera principală a lui Harriet Beecher Stowe „Coliba unchiului Tom” are o moștenire incredibilă. Concentrându-se pe situația sclavilor afro-americani din SUA înainte de război, a fost acuzat de Abraham Lincoln de izbucnirea Războiului Civil American și este ușor,...

0 0 votes
Article Rating
Ana Mihai este redactor Booknation.ro de 3 ani, 8 luni, 24 zile și a scris până acum 27 articole. Se află pe poziția 27 din 44 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ana Mihai aici.
Pasionată de frumos. Încântată de cărți, cafea, scris și dezvoltare.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments