Recenzie „Metoda Ikigai. Secrete japoneze pentru a-ți descoperi adevărata pasiune și a-ți alege țelurile în viață” de Hector Garcia/Francesc Miralles

by | Jun 30, 2020 | Dezvoltare Personală, Educație, Recenzii cărți

🔥 CARTEA METODA IKIGAI. SECRETE JAPONEZE PENTRU A-ȚI DESCOPERI ADEVĂRATA PASIUNE ȘI A-ȚI ALEGE ȚELURILE ÎN VIAȚĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Metoda Ikigai este o carte menită să te ajute în procesul de a-ți găsi cel mai potrivit job, fără să uiți de pasiunile tale. De câte ori nu v-ați întrebat dacă sunteți pe drumul cel bun, dacă alegerile pe care le-ați făcut au fost cele mai bune sau dacă mai puteți face ceva să schimbați situația actuală.

Ei bine, da, puteți oricând să preluați inițiativa și să vă ascultați mai mult vocea interioară. Este responsaibilitatea fiecăruia dintre noi să ne creăm propria fericire, și să nu ne complacem într-o situație neferictă fie că este vorba despre un job sau o relație. Trebuie să îndrăznim să credem în noi.

Autorii te ghidează să descoperi că de fapt ai o reziliență mult mai mare decât credeai. Că ai reușit să faci lucruri care ți se păreau aparent imposibile, așa că de ce să nu îndrăznești să îți urmezi pasiunile către o viață împlinită.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Hector Garcia

Ați auzit probabil de legea 80/20. Este Legea lui Pareto pe care autorii acestei cărți o exemplifică foarte frumos în felul următor: te îmbraci cu 20% din haine în 80% din ocazii, 20% din problemele care ne preocupă sunt cu adevărat importante, iar 80% sunt de prisos, doar 20% din ceea ce faci îți aduce mulțumire personală, așa că descoperă acel ceva și fă-l să devină ocupația ta profesională.

Veți regăsi în carte foarte multe sfaturi și exemple de urmat, însă trebuie să știți că simpla ei citire nu vă va ajuta să vă descoperiți pasiunea și să vă atingeți obiectivele în viață. Este un proces, iar ca toate procesele va dura, și va fi nevoie de o analiză atentă urmată de acțiune. Dacă nu preluăm inițiativa și nu acționăm nu se va schimba nimic în viața noastră. Aveți deci  curajul să va apreciați suficient de mult încât să vă prioritizați dorințele și pasiunile pentru a duce o viață împlinită.

🔥 CARTEA METODA IKIGAI. SECRETE JAPONEZE PENTRU A-ȚI DESCOPERI ADEVĂRATA PASIUNE ȘI A-ȚI ALEGE ȚELURILE ÎN VIAȚĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Metoda Ikigai. Secrete Japoneze Pentru A-ți Descoperi Adevărata Pasiune și A-ți Alege țelurile în Viață
Autor: Hector Garcia
,
Francesc Miralles
An apariție : 2019
Editura: HUMANITAS
Nr. Pagini: 224
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Vocea lui Archer” de Mia Sheridan

Recenzie ”Vocea lui Archer” de Mia Sheridan

Archer Hale este bărbatul fără voce, discret, ignorat de toți oamenii din oraș, bărbatul considerat nebun de către toți. De către toți în afară de Bree Prescot, tânăra pentru care vocea lui Archer răsună și reverberează mai puternic decât orice sunet din univers. Când...

Recenzie ” Te-am ales pe tine” de Mia Sheridan

Recenzie ” Te-am ales pe tine” de Mia Sheridan

Fetița care cândva se numea Eloise și care trăia o viață fericită acum nu mai exista. Ellie nu mai exista și se ascundea în spatele unei măști de gheață, o mască grosolană care o înfățișa pe Crystal, personajul în care tânăra se regăsise, personajul unei stripteuze.  ...

Recenzie ”Cabina de săruturi” de Beth Reeckles

Recenzie ”Cabina de săruturi” de Beth Reeckles

Titlu: Cabina de săruturi Titlu-original: The kissing booth Autor: Beth Reeckles Editura: Leda Edge An apariție: 2018 Număr de pagini: 368 Despre autor: Beth Reekles este o autoare britanică care a publicat Rolling Dice și Out of Tune. La vârsta de doar 15 ani a...

Ana Mihai este redactor Booknation.ro de 125 zile și a scris până acum 25 articole. Se află pe poziția 36 din 143 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ana Mihai aici.
Pasionată de frumos. Încântată de cărți, cafea, scris și dezvoltare.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments