Recenzie „Mica enciclopedie Hygge. Rețeta daneză a fericirii” de Meik Wiking

de | aug. 4, 2017 | Cultură Generală, Dezvoltare Personală, Educație, Recenzii cărți

🔥 CARTEA MICA ENCICLOPEDIE HYGGE. REȚETA DANEZĂ A FERICIRII ARE REDUCERE PE:

    Ce este fericirea? Ce ritm are? E aceeași cu liniștea? E aceeași cu dragostea? Sau poate doar este o denumire inventată de noi, oamenii, pentru a încerca să încadrăm niște emoții care ne depășesc? A fi fericit înseamnă ca doar tu să beneficiezi de acest sentiment sau ești fericit când sunt și restul la fel?

    Presupun că fiecare om o percepe diferit, cum e și normal, de altfel, căci ar fi o aberație să spunem vreodată că doar anumite elemente ne aduc fericirea! Nu, fericirea vine din orice, dar numai când tu ești pregătit să i te dedici în totalitate și să ți-o asumi!

    Studiile internaționale desemnează frecvent Danemarca drept cea mai fericită țară din lume, iar asta a dus, în mod natural, la un interes sporit din partea cercetătorilor fericirii. Cum? Cineva chiar cercetează fericirea?

    Răspunsul este da, ba chiar există și un Institut de Cercetare a Fericirii, în Copenhaga și, ghici ce? Există și o carte în acest sens, scrisă de către Meik Wiking, care îți explică foarte concret ce au danezii atât de special de sunt atât de fericiți! Cartea se cheamă Mica enciclopedie Hygge. Rețeta daneză a fericirii și reprezintă o carte fenomen în peste 30 de țări!

Dacă îți place recenzia cărții MICA ENCICLOPEDIE HYGGE. REȚETA DANEZĂ A FERICIRII, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Meik Wiking

    Dacă ai nevoie de un dicționar pentru a desluși acel cuvânt cumva bizar pentru vocabularul tău, îți voi spune că nici măcar nu este vorba despre ceva ce ține de obiecte. Din contră, hygge este mai degrabă ceva ce este legat de ambianță, de trăire, de emoție. Cum spunea și Winnie, ursulețul de pluș, asta nu se silabisește, se simte!

    Cercetând și scriind această carte, am ajuns să îmi dau seama că hygge poate funcționa ca generator de fericire cotidiană. Hygge ne oferă limbajul, obiectivul și metodele pentru planificarea și menținerea fericirii și pentru a avea câte un pic de fericire în fiecare zi. Hygge ne poate apropia cel mai mult de fericire când venim acasă după ore lungi de muncă, într-o zi rece și umedă de ianuarie!

    Deci, ce mai aștepți? Nu vrei să afli secretul danezilor în ceea ce privește fericirea? Cine știe, poate descoperi ce te face realmente fericit!

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA MICA ENCICLOPEDIE HYGGE. REȚETA DANEZĂ A FERICIRII CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: MICA ENCICLOPEDIE HYGGE. REȚETA DANEZĂ A FERICIRII
Autor: Meik Wiking
An apariție : 2016
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 287
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1928

Alte recenzii de la Meik Wiking:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Negrissimo”, de Liliana Corobca

Recenzie „Negrissimo”, de Liliana Corobca

Recunosc, am vrut să-i adaug culoare acestei coperți, nu-s amatoarea coperților alb-negru, dar... Liliana Corobca a îndrăznit să se împartă cu cele mai colorate idei din imaginația sa. Scurte, unele au legături pe pagini diferite, iar acest lucru poate să deruteze...

Recenzie „În grădina căpcăunului”, de Leila Slimani

Recenzie „În grădina căpcăunului”, de Leila Slimani

Adèle are o problemă. Este căsătorită cu Richard, are un fiu minunat și se culcă cu Xavier. Și ea nu se poate opri. Pe măsură ce dependența de sex a lui Adèle o duce mai departe în gaura iepurelui, ea va face tot ce poate pentru a-și ascunde acțiunile de soțul și...

0 0 votes
Article Rating
Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1963 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments