Recenzie “Mica Enciclopedie Hygge – Rețeta Daneză a Fericirii” de Meik Wiking

de | dec. 1, 2021 | Dezvoltare Personală, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA MICA ENCICLOPEDIE HYGGE - REȚETA DANEZĂ A FERICIRII ARE REDUCERE PE:

Conform unui studiu european, danezii sunt cel mai fericit popor din Europa. Și totuși de ce danezii simt acest “hygge”? De ce sunt fericiți?

Iată câteva ingrediente de nelipsit din rețeta hygge:

🕯Nici o rețetă de hygge nu este completă fără lumânări! Consumul de lumânări este un record european. Într-adevăr, Danemarca arde aproape de două ori mai multă ceară pentru lumânări decât țara plasată pe locul doi, Austria, cu 3,16 kilograme anual.

👨‍👩‍👧‍👦Deși poți avea parte de hygge și de unul singur, hygge se întâmplă, de cele mai multe ori, în grupuri mici de prieteni apropiați sau în familie.

Dacă îți place recenzia cărții MICA ENCICLOPEDIE HYGGE - REȚETA DANEZĂ A FERICIRII, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Meik Wiking

☕️ 86% dintre danezi asociază băuturile fierbinți cu hygge.

🍫 🍪 Consumul anual de dulciuri, în Danemarca, este de 8,2 kilograme de persoană, de două ori media europeană.

🏠 Ei beneficiază de cel mai amplu spațiu locuibil, per capita, din toată Europa.

🚲 În Copenhaga, 45% din cei care locuiesc, studiază sau lucrează în oraș folosesc bicicletele pentru a ajunge la locul unde învață sau lucrează.

⚖️Unul dintre motivele nivelului ridicat al fericirii în Danemarca este echilibrul corect dintre muncă și viață, care le permite oamenilor să-și facă timp pentru familie și prieteni.

Per total mi-a plăcut cartea, mi s-a părut relaxantă. Ilustrațiile frumoase îți trezesc acea stare de bine și calm, sunt hyggeligt.

În definitiv această carte ne aduce aminte că starea de bine și fericirea pot fi trăite prin aprecierea și observarea micilor plăceri ale vieții. Hygge poate fi gustat, mirosit, auzit, atins și văzut. Dar, cel mai important, hygge se simte. Aceasta ne duce la finalitatea căutată: fericirea cotidiană. Iubiți viața cu micile sale surprize și plăceri cotidiene!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA MICA ENCICLOPEDIE HYGGE - REȚETA DANEZĂ A FERICIRII CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: MICA ENCICLOPEDIE HYGGE - REȚETA DANEZĂ A FERICIRII
Autor: Meik Wiking
An apariție : 2017
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 288
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 455

Alte recenzii de la Meik Wiking:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Negrissimo”, de Liliana Corobca

Recenzie „Negrissimo”, de Liliana Corobca

Recunosc, am vrut să-i adaug culoare acestei coperți, nu-s amatoarea coperților alb-negru, dar... Liliana Corobca a îndrăznit să se împartă cu cele mai colorate idei din imaginația sa. Scurte, unele au legături pe pagini diferite, iar acest lucru poate să deruteze...

Recenzie „În grădina căpcăunului”, de Leila Slimani

Recenzie „În grădina căpcăunului”, de Leila Slimani

Adèle are o problemă. Este căsătorită cu Richard, are un fiu minunat și se culcă cu Xavier. Și ea nu se poate opri. Pe măsură ce dependența de sex a lui Adèle o duce mai departe în gaura iepurelui, ea va face tot ce poate pentru a-și ascunde acțiunile de soțul și...

0 0 votes
Article Rating
Taisia Crudu este redactor Booknation.ro de 473 zile și a scris până acum 210 articole. Se află pe poziția 6 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Taisia Crudu aici.
Mă numesc Taisia și sunt o cititoare înflăcărată! Citesc, pentru că este un mod agreabil de a petrece timpul liber și a îmbina utilul cu plăcutul. Îmi place lectura fiindcă îmi dă posibilitatea să evadez din realitate și să trăiesc mai multe vieți. Am oportunitatea să vizitez diferite locuri, să simt o multitudine de sentimente și senzații atunci când totul mă ține pe loc sau când cad în rutina zilnică. Și desigur, îmi place să cred că cu fiecare carte citită “cresc” un pic. Încerc să găsesc ceva “bun” în fiecare lectură. După fiecare carte devin mai curioasă și mai motivată să citesc mai mult, să descopăr lucruri noi și interesante. Este poate cel mai ușor mod de a te redescoperi și a te reinventa. Cititul e la modă!
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments