Recenzie Nina. Jurnalul unei adolescente de Augustina Guerrero

Titlu: Nina. Jurnalul Unei Adolescente
Autor: Augustina Guerrero
An apariție : 2014
Editura: Corint Junior
Nr. Pagini: 144
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Diana Elena Neaţă
Publicată la 18.03.2015
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI NINA. JURNALUL UNEI ADOLESCENTE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

NINA

De vreo câteva zile tot râd și mă simt de parcă-aș fi iarăși adolescentă! De ce? Sau mai bine spus datorită cui? Datorită noii mele prietene, Nina! Cum am cunoscut-o? Prin intermediul prietenilor noștri comuni – editura Corint Junior!

Nina. Jurnalul unei adolescente e o cărticică ilustrată foarte interesantă semnată de Augustina Guerrero. O carte similară cu o revistă de benzi desenate, plină de culoare, de ritm, de viață.

Nina e o adolescentă de care situațiile amuzante se țin scai! Și totuși, trece prin ele cu zâmbetul pe buze! Dacă aș fi avut 12-16 ani cu siguranță m-aș fi regăsit în jurnalul ei… La vârsta mea parcă mă cuprinde nostalgia când țin în mână cartea. Augustina Guerrero reușește să creioneze (la propriu) un personaj ce nu are cum să nu atragă simpatia tuturor.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Augustina Guerrero.

Nina e ingenuă, dar nonconformistă… și are o grămadă de întrebări. Este normal să ai senzația că ești o ciudată? Cum se sărută? De ce părinții sunt atât de neînțelegători? Își va găsi locul în lume?

Nina. Jurnalul unei adolescente este un roman grafic ce debordează de sinceritate și de situații amuzante! O carte care îi va cuceri chiar și pe cei mai leneși cititori!

O recomand cu mare, mare, mare drag! Și, în încheiere, aș vrea să le mai mulțumesc încă o dată prietenilor de la Corint Junior pentru că mi-au oferit această carte minunată care mi-a adus zâmbetul pe buze!

ACUM GĂSEȘTI NINA. JURNALUL UNEI ADOLESCENTE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Un roman grafic absolut delicios! Debordează de situații comice și de probleme (ba nu, tragedii) adolescentine!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.