Recenzie „Secretele succesului” de Dale Carnegie

de | mai 15, 2017 | Afaceri și Economie, Dezvoltare Personală, Educație, Psihologie, Recenzii cărți

🔥 CARTEA SECRETELE SUCCESULUI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Cartea „Secretele succesului” scrisă de Dale Carnegie m-a surprins de la primele pagini care relatează cum s-a născut conceptul autorului.

Primul capitol începe cu multă istorie, o istorie plină de valoare din care vei învăța să nu condamni și să nu judeci înainte să afli povestea din spate. După primul capitol un val de emoții m-a cuprins. Capitolul se termină într-o notă profundă, cu o poveste plină de sentimente puternice.

Din primul capitol vei învăța prin trei principii cum să îți dezvolți un comportament de succes.

A doua parte a cărții te învață cum să te faci iubit, apreciat. Te învață să realizezi cât de important poate fi un zâmbet sau reținerea unui nume. Lucrurile mici sunt esențiale pentru succesul tău.

„Nu costă nimic, însă creează mult. Îi îmbogățește pe cei care îl primesc, fără să îi împovăreze pe cei care dăruiesc. Se produce într-o clipă, iar amintirea sa dăinuiește uneori pentru totdeauna.”

Succesul pentru Dale Carnegie înseamnă și să îi faci pe oameni să creadă în gândirea ta. În această carte te învață pas cu pas ce înseamnă respectul, atitudinea și cât de important este să lași uneori de la tine.

Ultimul capitol din carte te învață să fii lider, nu orice fel de lider, ci un lider de succes. Te-ai întrebat vreodată cât de importante sunt aprecierile pentru persoanele pe care le conduci, care te respectă? Carnegie îți relatează prin povești reale cât de importante sunt aprecierile înaintea criticilor.

„Pe scurt, dacă vrei să îmbunătățești o persoană într-o anumită privință, acționează ca și cum acea trăsătură ar fi deja una dintre caracteristicile sale superioare. Shakespeare  a spus Asumă-ți o virtute dacă nu o ai. Și poate ar fi bine să atribuim celeilalte persoane o virtute și să o afirmăm în mod deschis dacă dorim ca persoana respectivă să o dezvolte”

Cartea nu se sfârșește cu acest capitol, ci cu o poveste scrisă de Lowell Thomas despre Dale Carnegie, o poveste care te va face mândru că ai citit această carte.

Este a doua oară când citesc această carte și sunt sigură că o să o mai recitesc. Este o carte valoroasă care nu ar trebui să lipsească din biblioteca unui om de succes.

Spor la dezvoltare!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții SECRETELE SUCCESULUI?

Vezi toată lista de cărți scrise de Dale Carnegie sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA SECRETELE SUCCESULUI CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Secretele Succesului
Autor: Dale Carnegie
An apariție : 2013
Editura: CURTEA VECHE
Nr. Pagini: 246
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 15.05.2017
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Bucuria de a fi în formă” de Irina Alionte

Recenzie ”Bucuria de a fi în formă” de Irina Alionte

De ce am citit cartea aceasta? Pentru că e timpul să accept o provocare. Iar cartea aceasta este o provocare. Te provoacă să îndrăznești să te transformi. Să te transformi în ceea ce te va face să te simți bine în propria piele. De ce o recomand și altora? Pentru că...

Recenzie „Mexican Gothic” de Silvia Moreno-Garcia

Recenzie „Mexican Gothic” de Silvia Moreno-Garcia

Cred că trebuie menționat din start că e o carte pe care o recomand fanilor lui King, adică celor care au înclinație către supranatural, paranormal și ocult. Este o poveste bine gândită și cu un final elaborat minuțios care în mare măsură acoperă semnele de întrebare,...

Recenzie „Lolita” de Vladimir Nabokov

Recenzie „Lolita” de Vladimir Nabokov

"Lolita, lumina vieții mele, focul coapsei mele, păcatul meu, sufletul meu." Lo-lee-ta: vârful limbii făcând o călătorie de trei pași pe palat, ca să atingă, la trei, pe dinți. Era Lo, diminuată, dimineață, în picioare de patru picioare, într-un șosete, era Lola în...

0 0 votes
Article Rating
Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1650 zile și a scris până acum 795 articole. Se află pe poziția 1 din 37 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments