Recenzie ,,Spy the lie” de Philip Houston, Michael Floyd, Susan Carnicero și Don Tennant

Titlu: Spy The Lie De Michael Floyd Susan Carnicero și Don Tennant
Autor: Philip Houston
,
Michael Floyd
,
Susan Carnicero
An apariție : 2015
Editura: TREI
Nr. Pagini: 216
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Adriana Alexandra
Publicată la 3.08.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie ,,Spy the lie” de Philip Houston, Michael Floyd, Susan Carnicero și Don Tennant
Dă o notă cărții

ACUM GĂSEȘTI SPY THE LIE DE MICHAEL FLOYD SUSAN CARNICERO ȘI DON TENNANT PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

    Nu e așa că și tu, când erai mic, te imaginai lucrând ca spion pentru o mare organizație mondială? Tot ce vedeai ți se părea suspect și încercai să strângi probe? Ai fi vrut să afli încă de pe atunci măcar o parte din secretele celor care deja aveau această funcție, nu?

    Ei bine, îți spun un secret! Există o carte, denumită Spy the lie, în care foști ofițeri CIA te învață cum să detectezi înșelătoriile!

    Cum? Glumești?

    Nu, nicidecum! Vorbesc chiar foarte serios!

   Philip Houston– creatorul metodei de detectare a înșelătoriei, Michael Floyd– specializat în testarea prin poligraf și Susan Carnicero– psiholog criminalist îți împărtășesc în această lucrare unele dintre cele mai bine ascunse tehnici de analiză psihologică.

    Nu există niciun dubiu, din sondajele făcute în rândul populației, că oamenii țin foarte mult la corectitudinea și la sinceritatea celor cu care intră în contact: vecinul, doctorul sau liderul politic. Și totuși lucrurile sunt puțin mai complexe.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Philip Houston.

    Acum să nu crezi că în carte vei întâlni atât de mulți termeni psihologici și tehnici necunoscuți încât vei fi tentat să o arunci! Nicidecum! Din contră, cartea este chiar foarte ușor de citit, oferind numeroase sfaturi și exemple din care să înveți cum să nu cazi în capcana persoanelor ce vor să te ducă pe o altă cale.

    De multe ori ne grăbim să etichetăm pe cineva drept mincinos, sperând să putem scoate la iveală adevărul cât mai repede. Totuși, cartea de față ne învață un lucru extrem de nuanțat, ea ne prezintă o adevărată lecție de răbdare și de observare a modelelor de răspunsuri.

    Autorii pun mare accent în carte pe modul în care punem întrebările, cum sunt ele formulate, dar le iau în discuție și  pe cele pe care ar trebui să le evităm.

   Este important să se observe și faptul că majoritatea comportamentelor asociate sincerității pot fi cu ușurință copiate de persoanele care mint. Răspunsurile sincere tind să fie directe și spontane și o persoană care minte în general este capabilă să răspundă în acel fel la multe întrebări, mai ales dacă se așteaptă la ele.

   Așadar, chiar atât de sigur ești pe ceea ce spun persoanele din jurul tău? Eu zic să arunci un ochi prin cartea aceasta, s-ar putea să ai parte de surprize!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)
BOOKNATION.RO ÎȚI FACE PLINUL DE CĂRȚI!
Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.