Recenzie ”Surprizele iernii” de Ștefania Tudorache

de | dec. 28, 2021 | Cărți pentru Copii, Recenzii cărți

🔥 CARTEA SURPRIZELE IERNII ARE REDUCERE PE:

Cartea „Surprizele iernii” de Ștefania Tudorache a fost doza de magie de care aveam nevoie în această perioadă.

Fiecare capitol aduce în față o nouă surpriză și aventură. Primul capitol începe cu cele două personaje Nicola și Ducu, însă să nu uităm și de cățelușul lor Golden.

Cei trei sunt vizitați de un oaspete misterios care le devine cea mai frumoasă surpriză.

În capitolul 2 Golden și musafirul surpriză pleacă într-o aventură în care să găsească ceva foarte important care ei cred că s-a pierdut.

În capitol 3 e mare veselie, Nicola și Ducu ies la joacă în zăpadă și să își prezinte surpiza și altor copii, un capitol care ne conduce în capitolul 4, un capitol al viselor.

„Nicole, tu ești? Am adormit profund și am visat ceva deosebit. Îți voi povesti și ție, dar, mai întâi, să știi că cea mai mare dorință a mea este să patinez.”

În capitolul 5 dorința musafirului surpriză este îndeplinită de cele două personaje. Patinoarul devine locul central pentru distracție.

În ultimul capitol ne facem loc în magia Crăciunului și descoperim bucățică cu bucățică ce se întâmplă în ajunul Crăciunului. Nu sărim nici un pas pentru a avea un Crăciun cu adevărat surprinzător.

„Moșul se așeză pe un scaun, servi o prăjitură, apoi sorbi puțin ceai călduț. Colindase lumea în lung și lat; avea să lase cadourile și în această casă minunată, apoi se va odihni până la anul, pe vremea această.”

Vă recomand din suflet această carte, se potrivește perfect cu această perioadă magică de iarnă și sărbători.

Cei mici se vor înghesui în fața bradului pentru a savura fiecare poveste.

Ți-a plăcut recenzia cărții SURPRIZELE IERNII?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Ștefania Tudorache

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA SURPRIZELE IERNII CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Surprizele Iernii
Autor: Ștefania Tudorache
An apariție : 2019
Editura: PRINTECH
Nr. Pagini: 69
Limba: Română
Gen Literar: Carti pentru copii
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 932

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Ultimul mesaj” de Laura Dave

Recenzie „Ultimul mesaj” de Laura Dave

"Ultimul mesaj" de Laura Dave este un thriller antrenant, dar și psihologic apărut la Editura Litera, în colecția Buzz Books. Este despre dispariția subită a unui bărbat în urma unei acuzații de fraudă la compania la care lucra. Deși asta e lăsat să se vadă la o primă...

Recenzie „Pericol” de Raluca Poenaru

Recenzie „Pericol” de Raluca Poenaru

Am descoperit proza Ralucai Poenaru absolut întâmplător, la o lansare de carte, și cum am scris și la recenzia cărții respective, m-a impresionat mult. Când am văzut că a scris și literatură pentru copii, am fost foarte entuziasmată. Am început cu Pericol. Cartea...

Recenzie „Noroc cu laptele” de Neil Gaiman

Recenzie „Noroc cu laptele” de Neil Gaiman

Nu mai țin minte cum am ajuns la cartea aceasta. Nu m-a impresionat deloc. Cred că trebuie să fi fost simpatică dacă autorul a scornit-o pe loc, sau în drum spre casă după ce a cumpărat lapte, și le-a spus-o dintr-un foc copiilor săi. Dar pentru o carte publicată.. mi...

0 0 votes
Article Rating
Booknation.ro este redactor Booknation.ro de 2963 zile și a scris până acum 579 articole. Se află pe poziția 1 din 53 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Booknation.ro aici. Booknation.ro are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Din dragoste pentru cărți, ne-am apucat de scris și s-a născut Booknation.ro 🙂
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments