Recenzie ”Tatuatorul de la Auschwitz” de Heather Morris

de | iun. 30, 2020 | Istorie, Recenzii cărți

🔥 CARTEA TATUATORUL DE LA AUSCHWITZ ARE REDUCERE PE:

Tatuatorul de la Auschwitz este o carte profundă, care te va cutremura, foarte emoționantă care te va face să plângi destinul oamenilor care au trăit în acei ani.

Perioada care se află în centrul acțiunii în opera ”Tatuatorul de la Auschwitz” este o perioadă delicată pentru toată lumea, ceea ce se întâmpla în lagărele de concentrare fiind groaznic.

Peronajul principal al cărții, Lale se oferă voluntar să meargă în lagărele de concentrare pentru a-și proteja familia. Știe unde se duce, cât de chinuitor este, dar merge cu demnitate și cu speranță în suflet că într-o zi va ieși de acolo. Mergând cu atenție și uitându-se bine în toate părțile poate va observa ceva care îl va ajuta mai târziu să le facă rău celor care vor să-i elimine, însă el nu-i va lasă.

Va face contrabanda cu mâncare… Da, ați citit bine. Pe vremea aceea, în lagărele de concentrare se făcea contrabandă cu mâncare, chiar dacă riscurile erau mari, Lale nu-și putea lăsa colegii de chin nemâncați.

Dacă îți place recenzia cărții TATUATORUL DE LA AUSCHWITZ, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Heather Morris

Meseria lui era una cu mari beneficii, însă el nu se putea bucura de ele. Era greu să se uite în ochii deținuților în timp ce îi tatua.

Tatuatorul de la Auschwitz este o carte grea ca plumbul, o carte profundă care te va măcina pe interior și a ajunge în fiecare colț al inimii și îl va străpunge.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA TATUATORUL DE LA AUSCHWITZ CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: TATUATORUL DE LA AUSCHWITZ
Autor: Heather Morris
An apariție : 2018
Editura: HUMANITAS FICTION
Nr. Pagini: 312
Limba: Română
Gen Literar: Istorica
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 286

Alte recenzii de la Heather Morris:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 1025 zile și a scris până acum 75 articole. Se află pe poziția 12 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments