Recenzie „Tu conduci afacerea” de Clay Mathile

by | May 25, 2017 | Afaceri și Economie, Dezvoltare Personală, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA TU CONDUCI AFACEREA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

„Tu conduci afacerea, n-o lăsa pe ea să te conducă” aceasta este expresia care m-a făcut să îmi doresc să citesc această carte.

Ți-ai imaginat că poate exista o carte care să te învețe cum să îți găsești direcția într-o afacere, cum să îți controlezi afacerea și cum să găsești sistemul de operare potrivit? Nici eu, dar am descoperit toate aceste lucruri în cartea lui Clay Mathile.

Atunci când ai o afacere tinzi să ai mereu controlul, fără să te gândești la libertatea angajaților. Vrei ca totul să fie în controlul tău. Dar când tu ai controlul absolut, afacerea ta este deja în decădere, prin control distrugi independența și creativitatea angajaților.

Ca și antreprenor te-ai gândit să faci schimb de rol cu un angajat din firma ta, orice angajat?

Această carte te învață cum să experimentezi asta și îți explică ce impact poate avea această experiență asupra angajatului tău.

Un alt lucru de care afacerea ta are nevoie este viziunea. Nu uita niciodată să împărtășești viziunea ta angajaților și nu îți uita viziunea.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Clay Mathile

„Înainte de a-ți putea influența organizația în mod autentic și semnificativ, trebuie să îți clarifici viziunea personală sau visul, astfel încât toți să îl cunoască și să îl înțeleagă”

Această carte nu este o simplă lectură, este un mod de conștientizare. Autorul îți menține concentrarea în permanență prin întrebări care să te ajute să îți crești și să îți optimizezi afacerea.

Eu nu am o afacere, dar acum știu cum să încep una, știu cum să o construiesc, de ce am nevoie pentru a o menține la un nivel de profit mare. Am învățat cum afacerea mea depinde de un consiliu, cum să îmi aleg acest consiliu.

Și nu în ultimul rând am învățat ce impact poate avea familia în afacere.

„Tu conduci afacerea” de Clay Mathile este o carte valoroasă pe care nu doar trebuie să o citești, ea trebuie pusă în practică.

Spor la dezvoltare!

🔥 CARTEA TU CONDUCI AFACEREA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Tu Conduci Afacerea
Autor: Clay Mathile
An apariție : 2015
Editura: ACTSIPOLITON
Nr. Pagini: 252
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 25.05.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

De mult timp nu am citit un roman atât de ingenios și de ciudat, în același timp. Unde ai dispărut, Bernadette? este un roman al cărui nume te poate induce în eroare. Poate trimite la multe genuri literare, cum ar fi dragoste, dramă sau roman polițist. În ceea ce mă...

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Spre rușinea mea de cititor, Petronela Rotar este primul autor român pe care îl citesc. 🙂 Nu mă întrebați de ce nu am dat până acum literaturii noastre o șansă, nu am răspuns, însă vă pot spune că de acum înainte voi vedea lucrurile altfel și voi face o schimbare în...

Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1269 zile și a scris până acum 644 articole. Se află pe poziția 1 din 142 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments