Recenzie „Tu conduci afacerea” de Clay Mathile

de | mai 25, 2017 | Afaceri și Economie, Dezvoltare Personală, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA TU CONDUCI AFACEREA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

„Tu conduci afacerea, n-o lăsa pe ea să te conducă” aceasta este expresia care m-a făcut să îmi doresc să citesc această carte.

Ți-ai imaginat că poate exista o carte care să te învețe cum să îți găsești direcția într-o afacere, cum să îți controlezi afacerea și cum să găsești sistemul de operare potrivit? Nici eu, dar am descoperit toate aceste lucruri în cartea lui Clay Mathile.

Atunci când ai o afacere tinzi să ai mereu controlul, fără să te gândești la libertatea angajaților. Vrei ca totul să fie în controlul tău. Dar când tu ai controlul absolut, afacerea ta este deja în decădere, prin control distrugi independența și creativitatea angajaților.

Ca și antreprenor te-ai gândit să faci schimb de rol cu un angajat din firma ta, orice angajat?

Această carte te învață cum să experimentezi asta și îți explică ce impact poate avea această experiență asupra angajatului tău.

Un alt lucru de care afacerea ta are nevoie este viziunea. Nu uita niciodată să împărtășești viziunea ta angajaților și nu îți uita viziunea.

„Înainte de a-ți putea influența organizația în mod autentic și semnificativ, trebuie să îți clarifici viziunea personală sau visul, astfel încât toți să îl cunoască și să îl înțeleagă”

Această carte nu este o simplă lectură, este un mod de conștientizare. Autorul îți menține concentrarea în permanență prin întrebări care să te ajute să îți crești și să îți optimizezi afacerea.

Eu nu am o afacere, dar acum știu cum să încep una, știu cum să o construiesc, de ce am nevoie pentru a o menține la un nivel de profit mare. Am învățat cum afacerea mea depinde de un consiliu, cum să îmi aleg acest consiliu.

Și nu în ultimul rând am învățat ce impact poate avea familia în afacere.

„Tu conduci afacerea” de Clay Mathile este o carte valoroasă pe care nu doar trebuie să o citești, ea trebuie pusă în practică.

Spor la dezvoltare!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții TU CONDUCI AFACEREA?

Vezi toată lista de cărți scrise de Clay Mathile sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA TU CONDUCI AFACEREA CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Tu Conduci Afacerea
Autor: Clay Mathile
An apariție : 2015
Editura: ACTSIPOLITON
Nr. Pagini: 252
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 25.05.2017
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Bucuria de a fi în formă” de Irina Alionte

Recenzie ”Bucuria de a fi în formă” de Irina Alionte

De ce am citit cartea aceasta? Pentru că e timpul să accept o provocare. Iar cartea aceasta este o provocare. Te provoacă să îndrăznești să te transformi. Să te transformi în ceea ce te va face să te simți bine în propria piele. De ce o recomand și altora? Pentru că...

Recenzie „Mexican Gothic” de Silvia Moreno-Garcia

Recenzie „Mexican Gothic” de Silvia Moreno-Garcia

Cred că trebuie menționat din start că e o carte pe care o recomand fanilor lui King, adică celor care au înclinație către supranatural, paranormal și ocult. Este o poveste bine gândită și cu un final elaborat minuțios care în mare măsură acoperă semnele de întrebare,...

Recenzie „Lolita” de Vladimir Nabokov

Recenzie „Lolita” de Vladimir Nabokov

"Lolita, lumina vieții mele, focul coapsei mele, păcatul meu, sufletul meu." Lo-lee-ta: vârful limbii făcând o călătorie de trei pași pe palat, ca să atingă, la trei, pe dinți. Era Lo, diminuată, dimineață, în picioare de patru picioare, într-un șosete, era Lola în...

0 0 votes
Article Rating
Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1650 zile și a scris până acum 795 articole. Se află pe poziția 1 din 37 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments