Recenzie „Tu ești placebo” de Dr. Joe Dispenza

Titlu: Tu Ești Placebo
Autor: Dr. Joe Dispenza
An apariție : 2016
Editura: Act și Politon
Nr. Pagini: 432
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Diana Daniela Macovei
Publicată la 17.04.2016
Nota recenzorului: n/a
Recenzie „Tu ești placebo” de Dr. Joe Dispenza
2.7 (53.33%) 6 votes

Tu ești placebo- Dr. Joe DispenzaJoe Dispenza s-a facut remarcat publicului larg odată cu apariţia în filmul What the bleep do we know!? (Ce naiba știm cu adevărat!?).

A studiat biochimia la Universitatea Rutger din New Brunswick, New Jersey şi este licenţiat în ştiinţă cu specializarea în Neuroştiinţă.

A primit titlul de Doctor Chiropractor la Universitatea din Atlanta, Georgia, unde a absolvit cu magna cum laude. În prezent se face remarcat datorită workshopurile sale motivaţionale şi de dezvoltare personală.

Am ales să citesc Tu eşti placebo pentru simplu fapt că am găsit în descrierea volumului cuvântul voodoo. Am pornit în călătorie cu gândul la magie, religie şi spiritualitate şi am sfârşit în căutarea sinelui şi a unei noi personalităţi care să se muleze pe nevoile şi trăirile actuale.

Citind Tu eşti placebo porneşti într-o călătorie prin tainele medicinei, mergi pe linia subţire dintre credinţă şi efectele ei asupra psihicului uman, cauţi realitatea în ceea ce pare de domeniul fantasticului, şi survolezi după propriul sine.

De-a lungul lecturii te trec o sumedenie de stări şi sentimente: curiozitate, încredere, scepticism, negare, şi nu numai. Toate poveştile par scoase din domeniul fantasticului: vindecări miraculoase de cancer în stadiu final, de Parkinson, de paralizie, boli apărute sau dispărute peste noapte, toate acestea te împing pe tot parcursul lecturii spre negare indiferent de dovezile aduse.

Pe cât de sceptic poţi fi citind această carte însă, pe atât de curios devii. Parcă cu fiecare pagină citită vrei şi tu să încerci să-ţi schimbi propriul sine fie şi pentru a-i demonstra Dr. Joe Dispenza că se înşeală, că puterea de schimbare nu stă doar în psihicul nostru, că nu poţi găsi leacul de vindecare a cancerului, şi nu numai, în propriul corp.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Dr. Joe Dispenza.

Însă, Dr. Joe Dispenza transmite tuturor cititorilor săi faptul că organismul uman are puterea şi resursele necesare de a se vindeca singur, noi, prin natura noastră mult prea setată pe conştienţă şi cotidian stăm în calea vindecării noastre. Bolile există, fie ele psihice, fie fizice, asta nu trebuie negat, dar puterea de vindecare stă în noi, în activarea acelor celule din subconştient prin optimism, viziune şi rupere de trecutul ce ne trage înapoi.

Suntem capabili să ne schimbăm genetica şi psihicul prin optimism şi transformându-ne inconştientul în conştient?

Putem avea răbdarea şi constanţa pentru a rămâne fideli în încercarea de a ne schimba sinele şi în construirea unuia nou, mai evoluat?

Răspunsul la aceste întrebări stă în fiecare dintre noi. Tu eşti placebo ar trebui interpretată drept o provocare pentru fiecare dintre noi.

Prin volumul Tu eşti placebo, Dr. Joe Dispenza invită pe fiecare dintre noi la o introspecţie interioară şi la găsirea acelei forţe nebănuite ce stă ascunsă în fiecare dintre noi. Te provoc, pe tine, cititorului să combaţi ideea cum că tu te comporţi ca un placebo pentru propriul organism, ar fi ceea ce ne transmite Dr. Joe Dispenza prin Tu eşti placebo.

Gândurile tale sunt incredibil de puternice. Alege-le în mod înţelept.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.