🔥 CARTEA VÂNZAREA PE TIMP DE CRIZĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

„Vânzarea pe timp de criză” de Tom Hopkins începe cu descrierea cauzelor care duc la criza financiară, mai concret, te ajută să conștientizezi ce impact puternic poate avea politica, tehnologia, domeniul de activitate, mama natură și concurența asupra afacerii.

Apoi urmează partea mea preferată, în care autorul descrie pasiunea pentru o carieră în vânzări și ce înseamnă  cu adevărat un specialist în vânzări.

„O astfel de carieră, întocmai ca o căsnicie, presupune un angajament. Și, ca în orice angajament de lungă durată, ne legăm să fim aproape la bine și la greu”

M-am regăsit foarte mult în povestea autorului, în munca lui pentru dezvoltare personală și cred că și tu o să te regăsești în mare parte. Nu credeam că o să mă descopăr atât de mult într-o carte de vânzări, dar, niciodată să nu spui niciodată.

Am știut mereu că sunt o persoană extrovertită, dar în această carte am învățat cum pot să îmi pun în valoare calitățile, cum să îmi gestionez orgoliul atunci când am succes și cum să procedez atunci când vreau să ofer mai departe cunoștințele mele.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Tom Hopkins.

„Reține faptul că recunoașterea câștigată în domeniul vânzărilor este o recompensă pentru servirea nevoilor celorlalți.”

Este adevărat că trebuie să știi cum să gestionezi partea frumoasă din vânzări, dar inevitabil apare și partea urâtă, pe care autorul pune cel mai mult accent. Chiar dacă ne dorim succesul trebuie să acceptăm și aspectele negative sau eșecurile. Să ne gestionăm sentimentele negative care ne pot influența cariera, autorul face împreună cu noi o călătorie plină de informații valoroase.

Din această carte vei învăța cum să îți creezi fiecare ofertă pentru clienți și cum să te descurci cu refuzurile lor. Am crezut că această carte este doar pentru specialiști în vânzări, dar cred că oricine își dorește să învețe cum să vândă atunci când nimeni nu vrea să cumpere, cum să își gestioneze afacerea pe timp de criză și cum să economisească resursele, ar trebui să citească această carte.

Spor la dezvoltare 🙂

🔥 CARTEA VÂNZAREA PE TIMP DE CRIZĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Vânzarea Pe Timp De Criză
Autor: Tom Hopkins
An apariție : 2014
Editura: BUSINESS TECH
Nr. Pagini: 253
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 5.05.2017
Nota recenzorului: n/a

Emanuela Istrate
Autor: Emanuela Istrate
Emanuela e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1172 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Emanuela Istrate