Recenzie „Viața, cel mai frumos cadou” de Andy Hertz

Titlu: Viața Cel Mai Frumos Cadou
Autor: Andy Hertz
An apariție : 2015
Editura: Smart Publishing
Nr. Pagini: 167
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Bianca Dacin
Publicată la 24.09.2016
Nota recenzorului: n/a
Recenzie „Viața, cel mai frumos cadou” de Andy Hertz
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI VIAȚA CEL MAI FRUMOS CADOU PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

445864-0Viața, cel mai frumos cadou” este un amalgam foarte bine închegat și foarte bine scris de tips-uri, ca să le numesc așa, pentru un trai plăcut de zi cu zi. Andy Hertz își dezvăluie prin intermediul acestei scrieri câțiva dintre așii din mânecă ce au stat la baza reușitei sale în viață și în afaceri.
Scriitorul însuși mărturisește în descrierea de pe ultima copertă că: „Viaţa, cel mai frumos cadou este cartea pe care o căutam în trecut, înainte de a fi făcut unele dintre cele mai importante alegeri din viața mea (..)

Cu toate acestea, Andy Hertz nu se rezumă doar la afaceri, deși dedică o părticică bună din carte acestei teme, iar lectura are puțin aerul acela de corporatism, dar foarte foarte subtil și bine integrat în celelalte teme abordate.

„Alege ca serviciul tău sau afacerea ta să fie o activitate pe care o faci cu plăcere.”

Cartea pune foarte mare accent pe persoană, viață și evoluție din toate punctele de vedere, printre care cele mai pronunțate sunt: spirituală, pe plan financiar, maturizare și descoperirea de sine. Pentru a veni în ajutorul cititorului, autorul oferă câteva liste prin care să  sugereză posibilități de dezvoltare. Veți găsi liste cu metode prin care să interacționați cu persoanele dificile, metode prin care să reduceți stresul și chiar moduri prin care să vă trăiți viața cu o atitudine pozitivă.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Andy Hertz.

„Este adevărat că pentru unii provocarea X este mai dureroasă sau mai greu de depășit, decât pentru alții. Dar nu avea falsa impresie că toate ți se întâmplă numai ție.”

Andy Hertz a crescut fără a-și cunoaște tatăl, iar în adolescență a rămas orfan și de mamă. A avut parte de încercări dificile în viață  dar a rămas optimist, ba chiar reușește să spună și altora într-un mod plăcut cum să facă față în situațiile de răscruce și nu numai. Un aspect care pe mine m-a impresionat este acela că Andy vorbește foarte frumos despre importanța familiei și despre aportul pe care membrii și rudele îl au în viața unei persoane:

„Familia îți dă sentimentul de apartenență, îți oferă un rost în viață, te face responsabil, îți umple timpul și te iubește necondiționat.”

ACUM GĂSEȘTI VIAȚA CEL MAI FRUMOS CADOU PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Lectura aceasta te motivează să îți trăiești viața într-un mod optimist.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.