Recenzie „Viața, cel mai frumos cadou” de Andy Hertz

de | sept. 24, 2016 | Dezvoltare Personală, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA VIAȚA CEL MAI FRUMOS CADOU ARE REDUCERE PE:

445864-0Viața, cel mai frumos cadou” este un amalgam foarte bine închegat și foarte bine scris de tips-uri, ca să le numesc așa, pentru un trai plăcut de zi cu zi. Andy Hertz își dezvăluie prin intermediul acestei scrieri câțiva dintre așii din mânecă ce au stat la baza reușitei sale în viață și în afaceri.
Scriitorul însuși mărturisește în descrierea de pe ultima copertă că: „Viaţa, cel mai frumos cadou este cartea pe care o căutam în trecut, înainte de a fi făcut unele dintre cele mai importante alegeri din viața mea (..)

Cu toate acestea, Andy Hertz nu se rezumă doar la afaceri, deși dedică o părticică bună din carte acestei teme, iar lectura are puțin aerul acela de corporatism, dar foarte foarte subtil și bine integrat în celelalte teme abordate.

„Alege ca serviciul tău sau afacerea ta să fie o activitate pe care o faci cu plăcere.”

Cartea pune foarte mare accent pe persoană, viață și evoluție din toate punctele de vedere, printre care cele mai pronunțate sunt: spirituală, pe plan financiar, maturizare și descoperirea de sine. Pentru a veni în ajutorul cititorului, autorul oferă câteva liste prin care să  sugereză posibilități de dezvoltare. Veți găsi liste cu metode prin care să interacționați cu persoanele dificile, metode prin care să reduceți stresul și chiar moduri prin care să vă trăiți viața cu o atitudine pozitivă.

Dacă îți place recenzia cărții VIAȚA CEL MAI FRUMOS CADOU, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Andy Hertz

„Este adevărat că pentru unii provocarea X este mai dureroasă sau mai greu de depășit, decât pentru alții. Dar nu avea falsa impresie că toate ți se întâmplă numai ție.”

Andy Hertz a crescut fără a-și cunoaște tatăl, iar în adolescență a rămas orfan și de mamă. A avut parte de încercări dificile în viață  dar a rămas optimist, ba chiar reușește să spună și altora într-un mod plăcut cum să facă față în situațiile de răscruce și nu numai. Un aspect care pe mine m-a impresionat este acela că Andy vorbește foarte frumos despre importanța familiei și despre aportul pe care membrii și rudele îl au în viața unei persoane:

„Familia îți dă sentimentul de apartenență, îți oferă un rost în viață, te face responsabil, îți umple timpul și te iubește necondiționat.”

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA VIAȚA CEL MAI FRUMOS CADOU CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: VIAȚA CEL MAI FRUMOS CADOU
Autor: Andy Hertz
An apariție : 2015
Editura: SMART PUBLISHING
Nr. Pagini: 167
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 2024

Alte recenzii de la Andy Hertz:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

L-am descoperit pe Guillaume Musso prin intermediul cărții Vei fi acolo?, pe care am citit-o recent și care mi-a plăcut foarte mult. Am “pus ochii” de ceva timp pe cărțile autorului, dar abia de curând am decis să citesc una, iar lectura m-a surprins plăcut....

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Dacă sunteți fan cărți și filme cu case bântuite și aveți ceva neastâmpăr romantic în vene, această carte este un must pentru voi. Este un horror paranormal construit în jurul unei povești de dragoste, pentru că dragostea salvează tot, după cum bine ați învățat la...

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Sunt momente în care citim cărți grele, care necesită mult timp și o răbdare de fier, iar la finalul lecturii simți că ai, cu adevărat, o reușită. În același timp, sunt și cărți lejere, cu o acțiune liniară și previzibilă, dar pe care nu le poți lăsa din mână....

0 0 votes
Article Rating
Bianca Dacin este redactor Booknation.ro de 2786 zile și a scris până acum 24 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Bianca Dacin aici. Bianca Dacin are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments