Recenzie “Viața la 40 de ani” de Cosmin Neidoni

by | Oct 16, 2017 | Dezvoltare Personală, Educație, Familie, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți, Spiritualitate

ACUM GĂSEȘTI CARTEA VIAȚA LA 40 DE ANI PE libris

   Uneori, atunci când sufletul nostru strigă să fie ascultat, noi nu facem altceva decât să îl ignorăm. Și ne punem mâinile la urechi și începem și fredonăm melodii doar ca să nu îl băgăm în seamă. Pretindem că ne-ar fi mult mai ușor în acest mod, decât să devenim niște buni ascultători. Niște ascultători ai propriilor noastre suflete.

   Viața la 40 de ani, aparținând autorului Cosmin Neidoni, este, din punctul meu de vedere, mai mult decât o carte. Este acea conversație care te face să te întrebi când a trecut atât de repede timpul. Este acea scrisoare pe care vrei mereu să o recitești atunci când simți nevoia să îți reamintești vorbe sincere și dragi. Este acel film pe care l-ai revăzut de multe ori, dar care nu pare să te plictisească vreodată.

    Zidește o parte din sufletul tău în visurile tale, așa ele vor rezista în timp, dar nu le încredința niciunui om, ci scrie-le pe aripa unui zmeu pe care apoi lasă-l să se înalțe cât mai sus, jucându-se vesel, neatins, printre stele. Cel ce nu îndrăznește să numere stelele, acela nu va ști niciodată cât de semețe pot fi așteptările unui om și câtă pasiune zace într-o inimă chiar și atunci când e făcută țăndări!

   Atunci când ai Curajul de a fi fericit, vei ajunge să întâlnești Simplitatea colorată a vieții. Când vei înțelege într-un final că Suntem un ghem nedepănat de visuri, vei conștientiza și vei spune și altora (De)spre farmecul imperfecțiunilor. Oare Cum suntem când ne îndrăgostim? De ce avem nevoie de povești? De ce citim? De ce Bunicii nu au voie să moară în luna decembrie?

   Suntem un amestec sublim de humă și cer, un amestec de lut și praf de stele, suntem materia primă a celui mai frumos dans menit să celebreze viața.

   Așadar, Viața la 40 de ani înseamnă gânduri, sfaturi, sentimente, trăiri, emoții, creionate, colorate pe pagini albe, care parcă prind puteri magice și te învață cum să reușești să stai de vorbă cu sufletul tău.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA VIAȚA LA 40 DE ANI PE libris

Titlu: Viața La 40 De Ani
Autor: Cosmin Neidoni
An apariție : 2017
Editura: LIBRIS EDITORIAL
Nr. Pagini: 193
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 16.10.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Recenzie „După ce ne-am îndrăgostit” de Anna Todd

Recenzie „După ce ne-am îndrăgostit” de Anna Todd

Relația tumultoasă dintre Tessa și Hardin continuă și în cel de-al treilea volum al seriei After, După ce ne-am îndrăgostit. Acest volum și următorul sunt cele mai reușite din toată seria, după părerea mea. Drama se îmbină cu dragostea dintre protagoniști, iar...

Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 1115 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 9 din 146 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments