Rezumat In lumea uimitoare si plina de taine a mediumnitatii - Chico Xavier

Reflectând asupra viitorului comunității pământene, Andre Luiz a scris aceste câteva pagini referitoare la mediumnitate, înțelegând importanța crescândă a schimbului spiritual dintre oameni.
Citește tot rezumatul cărții In lumea uimitoare si plina de taine a mediumnitatii...   Cu cât ființele umane avansează mai mult pe spirala evoluției, cu atât percep mai clar că moartea nu înseamnă încetarea vieții.   Acum, mai mult ca oricând, oamenii se consideră o conștiință conținută între niște forțe și fluide combinate temporar în scopuri educative.   Ei încep treptat să înțeleagă faptul că mormântul reprezintă poarta spre reînnoire, așa cum leagănul reprezintă accesul la experiența umană, și își dau seama că șederea lor pe planeta constituie o călătorie al cărei destin vizează stadiile unui Progres superior. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi In lumea uimitoare si plina de taine a mediumnitatii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând In lumea uimitoare si plina de taine a mediumnitatii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ