🔥 CARTEA INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Inteligența emoțională” de Daniel Goleman este o carte uluitoare care te pune față în față cu propriile temeri, făcându-te nu doar să le înțelegi și să privești într-o cu totul altă perspectivă, dar te va face să poți să-ți controlezi emoțiile pentru a te putea înțelege pe deplin.

Toate reacțiile necontrolate vor fi elucidate. Inteligența emoțională nu îți va oferi vreo ”soluție minune” sau vreun manual pe care tu trebuie să îl parcurgi pas cu pas, iar la sfârșit să aplici cele învățate.

Autorul a așternut pe hârtie noțiunile teoretice care te fac pe tine în mod special să îți creezi propriile ”drumuri” pe care le vei parcurge pentru a-ți înțelege mintea subconștientă.

Este dovedit științific că toate emoțiile generează perturbări majore în raport cu corpul fizic. O gândire pozitivă nu doar că te va binedispune, dar, conform legii atracției, îți va atrage de la sine asemenea situații și evenimente.

Optimistul nu vede totul în ”roz”, ci preferă să se axeze pe partea pozitivă din fiecare eveniment, lucru care îl ajută să se simtă liniștit și într-o situație critică.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Daniel Goleman

Din păcate, ”Inteligența emoțională” este o carte destul de grea, care poate fi înțeleasă de oamenii care doresc cu adevărat o schimbare venită din interior. Nu este o carte relaxantă care poate fi citită seara după programul încărcat de zi cu zi. Termenii sunt destui de grei pentru o persoană care nu e familiarizată cu anumite concepte.

Personal, această carte mi-a deschis ochii și m-a făcut să înțeleg multe reacții ale propriei minți. Am înțeles unde mai am de lucrat și unde excelez, precum și faptul că mintea omului este cea mai mare enigmă.

Și tu poți să îți privești ”conștientul/rațiunea”, ”subconștientul/emoțiile”. Vei putea să ”lucrezi” cu tine pentru a evolua și a ajunge acolo unde îți dorești.

Recomand cu drag această carte!

🔥 CARTEA INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Inteligența Emoțională
Autor: Daniel Goleman
An apariție : 2008
Editura: CURTEA VECHE
Nr. Pagini: 432
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 24.02.2019
Nota recenzorului: 10/10

Avatar
Autor: Cristina Zegheru
Cristina e Erou Booknation.ro
Redactor de 615 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Zegheru