Recenzie „Puterea prezentului. Ghid practic” de Eckhart Tolle

de | sept. 30, 2017 | Cultură Generală, Dezvoltare Personală, Educație, Lecturi Motivaționale, Mister, Recenzii cărți, Spiritualitate

🔥 CARTEA PUTEREA PREZENTULUI. GHID PRACTIC ARE REDUCERE PE:

   Mare parte din vedetele internaționale, în frunte cu Oprah Winfrey, au tot promovat și recomandat cartea lui Eckhart Tolle despre puterea prezentului. Recunosc, recunosc, nu am fost chiar atât de convinsă de respectiva carte, așa că am trișat puțin, dacă pot spune așa, și am achiziționat o versiune ceva mai succintă a cărții, care se intitulează Puterea prezentului. Ghid practic : învățături esențiale, meditații și exerciții preluate din cartea Puterea prezentului.

   Când apare o situație căreia trebuie să îi faceți față, veți acționa cu limpezime și fermitate, dacă acțiunea apare din conștiința momentului prezent. Și probabilitatea de a avea succes va fi cu mult mai mare. Nu va fi o reacție provenită din condiționarea trecută a minții dumneavoastră, ci va fi un răspuns intuitiv la situație. În alte momente, veți descoperi că este mai eficient să nu faceți nimic, să rămâneți în clipa Acum, pe când altădată ar fi reacționat mintea atașată de timp.

   Recunosc că m-a atras mult mai tare versiunea mai scurtă, cea de 100 de pagini, despre care vă vorbesc în această recenzie, pentru că învățămintele prezentate în cartea Puterea prezentului sunt prezentate într-un format mult mai accesibil. Cu alte cuvinte, sunt evidențiate aspectele practice ale cuvintelor exprimate de Eckhart Tolle. Stați așa, asta nu înseamnă că propozițiile și-au pierdut din înțelepciune sau din adevăr ! Nicidecum !

   Când sunteți încărcat de probleme nu mai există loc ca noul să se manifeste, nu mai există loc pentru soluții. Așa că, ori de câte ori puteți, faceți puțin loc, creați un spațiu, pentru a putea găsi viața dincolo de situația de viață. Fiți acolo unde vă aflați. Uitați-vă în jur. Priviți numai, nu interpretați. Priviți lumina, formele, culorile, texturile. Conștientizați prezența tăcută a fiecărui lucru.

Dacă îți place recenzia cărții PUTEREA PREZENTULUI. GHID PRACTIC, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Eckhart Tolle

   Așadar, dacă vreți să trișați puțin (cum am procedat eu 😉 ) sau dacă vreți să aflați exclusiv aspectele practice ale cărții Puterea prezentului sau dacă nu aveți timp să citiți cartea inițială, cea care este ceva mai groasă, puteți opta liniștiți pentru acest mini-ghid ! Este alegerea potrivită !

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA PUTEREA PREZENTULUI. GHID PRACTIC CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: PUTEREA PREZENTULUI. GHID PRACTIC
Autor: Eckhart Tolle
An apariție : 2015
Editura: CURTEA VECHE
Nr. Pagini: 110
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 2204

Alte recenzii de la Eckhart Tolle:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Satantango” de Lazslo Krasznahorkai

Recenzie „Satantango” de Lazslo Krasznahorkai

Lazslo Krasznahorkai își amplasează povestea într-o comunitate izolată, ruptă de lume, de progres, de civilizație, o lume aflată într-o stare accentuată de degradare. Atmosfera este sufocant de apăsătoare și acest lucru este amplificat și de vremea mohorâtă,  o...

Recenzie „Povestea lui Casey Han” de Min Jin Lee

Recenzie „Povestea lui Casey Han” de Min Jin Lee

Nu sunt la prima întâlnire cu autoarea. Am devorat Pachinko care m-a purtat într-o lume și o epocă foarte diferite de ceea ce trăiesc și care m-au captivat de fiecare dată. Recunosc că abia așteptam Povestea lui Casey Han căreia nici măcar n-am avut curiozitatea să-i...

0 0 votes
Article Rating
Adriana Alexandra este redactor Booknation.ro de 2017 zile și a scris până acum 147 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Alexandra aici.
Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici 🙂 --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments