Recenzie ,,Cel mai frumos loc din lume e chiar aici” de Care Santos și Francesc Miralles

Titlu: Cel Mai Frumos Loc Din Lume E Chiar Aici
Autor: Care Santos
,
Francesc Miralles
An apariție : 2017
Editura: Humanitas Fiction
Nr. Pagini: 198
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Adriana Alexandra
Publicată la 21.09.2017
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA CEL MAI FRUMOS LOC DIN LUME E CHIAR AICI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

  Te lamentezi întruna că n-ai făcut una sau alta, te plângi că ai făcut lucrurile prost în trecut, de parcă acum asta ți-ar mai folosi la ceva. De ce nu te ierți și nu accepți că ai făcut ce puteai mai bine de fiecare dată? Oamenii au dreptul să evolueze. Anii care trec slujesc și la altceva decât la număratul firelor albe!

 Un duo creativ de scriitori, pe numele lor Care Santos și Francesc Miralles, au reușit să transpună, într-o manieră mai mult decât surprinzătoare, neliniștile, iluziile, bucuriile și nemulțumirile oamenilor, ajungând astfel să realizeze un roman devenit bestseller în peste 20 de țări. Despre ce carte este vorba? Ei bine, autorii nici că puteau alege un nume mai potrivit de-atât: Cel mai frumos loc din lume e chiar aici!

  Întunericul ne transformă pe toți în copii. Până și cei mai curajoși caută în mod inconștient mâna mamei când se pomenesc în beznă.

 O femeie pe nume Iris și un moment ales cu precizie pentru a-și pune capăt zilelor. Dar același moment prielnic pentru a se sinucide se va dovedi punctul ab initio care îi va schimba complet viziunea asupra propriei existențe. Salvată în ultimul moment, protagonista va trebui să deschidă ușa în spatele căreia se află amintirile cele mai dureroase pentru a putea construi astfel, cărămidă cu cărămidă, temelia propriei fericiri. Bineînțeles că ea nu va fi lăsată de una singură, ci va fi ajutată de doi iluminați. Despre cine este vorba, te voi lăsa pe tine să afli din paginile acestei minunate cărți!

   Un înger e cel care te salvează de la cădere învățându-te să zbori, și-a amintit Iris.

 Și exact așa se prezintă acest roman! Întocmai precum un înger care te ghidează, printre cuvinte, printre fraze, printre pagini și până la ultima filă, unde tu vei ajunge la destinația finală: ce anume te face fericit!

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Care Santos.

 

 

🔥 CARTEA CEL MAI FRUMOS LOC DIN LUME E CHIAR AICI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.