Recenzie ”Clona” de Raluca Iacob

Titlu: Clona
Autor: Raluca Iacob
An apariție : 2018
Editura: Berg
Nr. Pagini: 356
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Cristina Zegheru
Publicată la 18.02.2019
Nota recenzorului: 10/10
Recenzie ”Clona” de Raluca Iacob
5 (100%) 1 vote[s]

”Clona” de Raluca Iacob este primul volum din seria ”Într-un univers paralel”. Cartea se remarcă prin autenticitate, fiind introduși într-o lume în care imprevizibilul domnește peste întreaga acțiune, iar pericolul pândește la fiecare pas.

În prin plan o întâlnim pe Hayili Armarria Hatsya Liliane Thompson. Hayili este o enigmă, un suflet zdrobit și renăscut din propria cenușă. Pasionată de cursele de mașini și dornică de adrenalină, protagonista va intra în echipa lui Andrew, un mercenar cu multe secrete bine ascunse. Atracția dintre cei doi pune sub semnul întrebării trecutul pe care îl au în comun, dar și evenimentele ce i-au adus în pragul de a se urî unul pe celălalt. Tensiunea crește pe măsură ce ajung să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună.  Odată intrată în propria ”cursă” Hayili trebuie să se pregătească psihic pentru cele ce vor urma.

Când ”măștile” cad, iar adevărul iese la suprafață, Hayli trebuie să-și înfrunte nu doar prezentul, ci și trecutul. Minciunile se ”dezintegrează”, temerile ”ies la suprafață” și sentimentele ”se amestecă” dezorientându-o și mai mult.

Autoarea se joacă cu mintea noastră și ne face să ne punem întrebări legate de viața și traiul personajelor, ajungând în cele din urmă să uităm că suntem într-o ficțiune și vom rezona cu sufletele, vorbele, acțiunile și emoțiile acestora.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Raluca Iacob.

Pe măsură ce intrați în poveste, situațiile se complică, apar noi personaje, noi acțiuni menite să vă țină în suspans până la ultima pagină.
Dar cine e Lily? Sunt eu? E ea? Suntem toate? Sau poate e numai oglinda. Lăcașul în care fiecare clonă e închisă pe vecie. Oglinda lui, în care se vede simplu, incredibil de simplu, doar ea.

Recomand cu drag acest volum!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.