Recenzie ,,Fărâme de șoapte” de Amie Kaufman & Meagan Spooner

by | Oct 30, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA FĂRÂME DE ȘOAPTE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Treaba lui Jubilee Chase este  să supună coloniștii rebeli de pe Avon.  Și să aibă grijă la cei care sunt afectați de Furie pentru că ea este singura pe care nu o poate afecta întrucât ea nu visează. Nu a mai visat din copilărie.

Și nici dacă ar fi visat nu ar fi știut că Flynn Cormac o va răpi. El luptă împotriva corporațiilor care nu au terraformat și planetele unde nu se poate trăi și duce mai departe lupta pe care restul familiei sale a pierdut-o. Astfel, el îl răpește pe căpitanul Chase cu speranța că ea îi va destăinui secretul din spatele locului unde se află o bază secretă. Problema este că acea bază nu există iar FLynn este probabil un nebun.

Dar intențiile sale sunt foarte diferite de cele la care se aștepta ea iar atunci când îi redă libertatea, ceva în sufletul ei se schimbă iar printre scenarii de coșmar, printre presupuneri, trădări și înșelăciuni, Jubilee și Flynn învață că pacea poate fi cea mai simplă armă a lor și nu doar că descoperă acest lucru ci descoperă și ce înseamnă să te îndrăgostești.

Oamenii nu știu adevărul iar Avonul este locul unde oricine își poate pierde mințile. Dar Jubilee și Flynn știu cine se află în spatele tuturor nenorocirilor din spatele războiului lor. Dar cum mai poate cineva să aibă încredere în ei? Oamenii încep războiul iar când reapar ființele șoptitoare, speranța și teama lor crește. Doar Lilac și Tarver le sunt alături într-o luptă pe viață și pe moarte.

Jubilee și Flynn riscă să își piardă iubirea în fața unui dușman comun pe care nu îl poate demasca nimeni. Suspans, adrenalină, suferință și alte vieți nevinovate pierdute. Alte victime colaterale într-o luptă care durează deja de mult prea mult timp.

Sacrificiul este singura soluție pentru a salva o planetă întreagă. Dar de unde ar putea ei să știe că asta este alegerea corectă? Poate că doar șoaptele îi mai pot salva.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Amie Kaufman

Povestea continuă iar dramele și durerea din primul volum însoțesc rasa umană și în Fărâme de șoapte! Jubilee și Flynn sunt două caractere puternice care ar face orice pentru binele oamenilor lor. Sunt gata de luptă și iubesc pericolul dar atunci când dragostea este pusă la mijloc alegerile devin mult mai complicate.

Dragoste sau război?

Mi-au plăcut la nebunie protagoniștii, deși inima mea a rămas la Lilac și Tarver dar cred că toți știm că vor apărea mai devreme sau mai târziu din nou. Mi-a plăcut că Tarver a apărut în acest volum, deși pentru o perioadă scurtă de timp și presimt că vom avea parte de un final spectaculos.

Dar până atunci mai este un drum lung printre praf și cioburi de stele!

 

Titlu: Fărâme De șoapte
Autor: Amie Kaufman
,
Meagan Spooner
An apariție : 2015
Editura: TREI
Nr. Pagini: 481
Limba: Română
Gen Literar: Science Fiction
Publicată la 30.10.2020
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Ca și "Mica enciclopedie Hygge", și "Mica enciclopedie Lykke" mi-a plăcut mult. Deși i-au lipsit ilustrațiile și pozele faine din prima. În fine, asta nu e o problemă. Cartea de dezvoltare personală a fost publicată în anul 2017 și autorul ei este Meik Wiking,...

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Rezumat: Tânăra Catherine, de o condiție oarecum modestă, primește oferta făcută de un cuplu vecin, familia Allen, de a petrece împreună cu aceștia câteva săptămâni de vacanță la Bath. Ajungând acolo leagă, cu peripeții și emoții, relații de prietenie cu câțiva...

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Bună să vă fie inima și sufletul în armonie! Ce se mai întâmplă prin viața voastră nou? Oare mai ieșim și noi la un ceai fizic în următoarele 3 luni sau tot din casă ne scriem? ☺ Dacă vi se pare înfiorătoare situația actuală, vă invit să cunoașteți cu adevărat o carte...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 311 zile și a scris până acum 99 articole. Se află pe poziția 13 din 153 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments