🔥 CARTEA JURNALUL UNUI SUFLET VINDECAT ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

O carte care a apărut în urma unei idei străfulgerătoare: ”Într-o zi, voi scrie o carte. Îmi voi spune povestea doar pentru ca toți ceilalți să știe că se poate. Dacă perseverezi și crezi cu tot dinadinsul, Dumnezeu îți arată calea către vindecare.” Era vorba despre boala fizică dar și boala sufletului.

Cartea prezintă povestea unei boli, de la apariție până la momentul în care corpul a ajuns la cea mai bună formă a sa din această viață. Boala este abordată din perspectiva trio-ului trup-minte-suflet. Dumnezeu nu lipsește din toată această istorisire și, aș putea spune, El ar trebui să fie numit Personajul Principal al poveștii.

Atunci când boala a apărut în viața copilei, Dumnezeu a fost scos afară pe ușa din spate datorită lipsei de înțelegere a scopului pe care boala îl poate avea în viața omului. Cartea prezintă modul în care o copilă se trezește dintr-o dată într-o poveste a bolii pe care nu o înțelege, modul în care a fost marcată de întâlnirile și tratamentele oferite de medicina modernă, stările interioare pe care toată această experiență i le-au creat. De la pierderea totală a sinelui până la regăsirea liniștii, a păcii, a prieteniei cu Dumnezeu, este o istorisire sinceră și reală a unei tinere devenită adult în vremurile noastre.

Povestea te îndeamnă să crezi cu toată ființa în lupta pe care o duci, indiferent dacă este vorba de dorința de a-ți urma un vis suprarealist, de a-ți găsi jobul ideal, scopul în viață sau… dacă ești nevoit să duci o luptă pentru propria viață. Crede, luptă, perseverează, ia-L pe Dumnezeu lângă tine. Și ai răbdare și ochii deschiși.

Vă invit să descoperiți mesajul pe care autorul l-a transmis pentru fiecare dintre noi.

Cartea o găsiți aici 🙂

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Andreea Diaconu.

*Cartea face parte din campania #nuestisingur . Autoarea donează toate veniturile care îi revin din vânzarea cărții iar Editura Atman donează 10% din toate vânzările directe de pe site-ul lor către copiii abandonați și abuzați ai Asociației Alfa Grup. Alătură-te campaniei, cumpără o carte de pe site !

#nuestisingur

Să citim cu sufletul și cu mintea deschisă!

Mult bine,

A.

🔥 CARTEA JURNALUL UNUI SUFLET VINDECAT ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Jurnalul Unui Suflet Vindecat
Autor: Andreea Diaconu
An apariție : 2016
Editura: Atman
Nr. Pagini: 196
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 22.02.2017
Nota recenzorului: n/a
Avatar
Autor: Comunitatea GoodRead.ro
Redactor de 1674 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Comunitatea GoodRead.ro