🔥 CARTEA MODA. ISTORIA COMPLETĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

   Recunosc, moda a fost dintotdeauna una dintre marile mele pasiuni. Fiecare cu nebuniile lui, nu ? 🙂 Totuși, mereu am fost curioasă să văd care a fost istoria acestei puteri, aș putea spune, care ne însoțește zi de zi, de la oglindă, reviste, reclame și până la persoanele care trec pe lângă noi.

 Astfel, nu putea să îmi lipsească din bibliotecă această carte absolut minunată, de care m-am îndrăgostit efectiv, intitulată Moda. Istoria completă, scrisă de către Marnie Fogg.

   Moda a fost adesea respinsă și tratată ca subiect trivial sau frivol, nedemn de o atenție serioasă. O concepție nedreaptă și neadevărată. Departe de a semnifica un val de schimbări nesemnificative, moda rămâne o parte extrem de importantă a societății și culturii moderne.

 Cu ajutorul unor texte foarte bine documentate și a unor imagini de o calitate extraordinară, cartea ne poartă într-o călătorie absolut captivantă prin cele mai importante etape din istoria modei : de la vestimentația în Grecia și Roma, la dinastia Tang, perioada Heian, ținutele de la Curtea Otomană, la perioada târzie Edo, costumele din Renaștere, Restaurație, Romantism, Belle Epoque, Art Deco, până la hainele de haute couture, revoluția britanică a hainelor bărbătești și multe, multe altele.

  Oamenii și-au dorit mereu să se prezinte lumii ca fiind la modă, frumoși și siguri de sine. Decorarea propriei persoane, exprimarea prin hainele purtate sunt la fel de naturale ca respirația.

 Pot afirma în mod cert că vei deveni atât de absorbit de ceea ce este prezentat în această carte, încât vei avea impresia că tocmai tu porți acele haine și că ești din acea perioadă explicată. Nu aș fi crezut vreodată cât de multe schimbări au avut loc în ceea ce privește vestimentația pentru a ajunge la ceea ce purtăm astăzi.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Marnie Fogg

  Așadar, Moda. Istoria completă este o carte indispensabilă pentru oricine vrea să se lase purtat printre straiele de odinioară, printre imprimeuri, bijuterii, pantofi, peruci și nu numai !

 

🔥 CARTEA MODA. ISTORIA COMPLETĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Moda. Istoria Completă
Autor: Marnie Fogg
An apariție : 2015
Editura: RAO
Nr. Pagini: 576
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 30.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 1036 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra