🔥 CARTEA CE ȘTIU CU ADEVĂRAT ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

   Despre Oprah Winfrey nu cred că este cazul să îți spun ceva. Cu toții, cred, o admirăm pentru cel puțin un lucru: puterea de a trece peste greutăți și de a merge mai departe, carisma, stilul de a vorbi și tot așa.

 În schimb, îți voi spune câteva cuvinte despre cartea pe care ea a scris-o, în speță, despre Ce știu cu adevărat.

  Ce știu cu adevărat este un amalgam de sentimente, de trăiri, de experiențe, toate așternute pe foile de hârtie pentru a putea ajunge la tine și a te ajuta atunci când simți că nimeni nu te înțelege.

  Așadar, de fiecare dată când mă simt copleșită, mă duc de obicei într-un loc liniștit. Închid ochii, mă concentrez pe propria persoană și respir până pot simți liniștea, spațiul mic din interiorul meu care se află și în tine, în copaci și în toate lucrurile. Respir până simt că acel spațiu se mărește și mă cuprinde în întregime. Și întotdeauna sfârșesc prin a face exact opusul țipatului: zâmbesc la miracolul ce mă înconjoară.

 Ce mi-a plăcut foarte tare la această carte este faptul că tot ceea ce îți povestește nu se întinde pe multe pagini, ci, din contră, îți este prezentat esențialul, tocmai pentru a nu te pierde în detalii insignifiante.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Oprah Winfrey.

 De fapt, încă de la primele foi vei avea impresia că ai descoperit jurnalul acestei femei minunate, un jurnal ce nu este ascuns sub pat pentru ca tu să nu îl citești, ci, din contră, un jurnal care te vrea a te ajuta.

   Atunci când vine vorba despre problemele sufletului, emoții, relații sau despre a ține discursuri în fața unei audiențe mari, prind puteri.  Ceva se întâmplă între mine și partenerii de discuție. Îi pot simți și îmi dau seama dacă și ei se află pe aceeași lungime de undă cu mine. Și asta deoarece știu sigur că și ei au trecut  prin tot ce am trecut eu sau au suferit la fel ca mine, poate chiar mai mult.

 Așadar, dacă vrei să citești ceva scris din suflet, pentru sufletul tău, îți recomand să te lași purtat de cuvintele exprimate de Oprah în Ce știu cu adevărat.

🔥 CARTEA CE ȘTIU CU ADEVĂRAT ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Ce știu Cu Adevărat
Autor: Oprah Winfrey
An apariție : 2016
Editura: LIFESTYLE PUBLISHING
Nr. Pagini: 192
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 8.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 981 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra