Recenzie „Pisica lui Dalai Lama” de David Michie

de | mart. 6, 2017 | Dezvoltare Personală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA PISICA LUI DALAI LAMA ARE REDUCERE PE:

Ce m-a atras în primul rând?

Numele… Cred că, pentru toți cei în căutarea propriei spiritualități, numele cărții va fi de mare atractivitate.

Ce mi-a plăcut ?

Mi s-a părut interesantă abordarea cărții din prisma unei pisici. Am urmărit cu o sete de cunoaștere maximă toate întâlnirile Sfințeniei Sale Dalai Lama cu diverse personaje. Din fiecare s-a revelat o importantă lecție de viață pentru noi.

Dacă îți place recenzia cărții PISICA LUI DALAI LAMA, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de David Michie

Prezentare carte. Cu ce am rămas ?

Personajul principal al poveștii a pălit puțin în ochii mei de cititor, fiind extrem de atrasă de fiecare istorisire despre personajele umane care veneau cu câte o lecție de viață importantă. Am rămas cu acel gust dulce-amărui al unei cărți pe care trebuie să o închizi- dulce pentru tot ce a reușit să aducă sufletului meu și amar pentru că s-a terminat când încă sinea mea mai cerea continuarea poveștii.

Starea generală pe care ți-o creează este una de calm și liniște, piperată din când în când de umorul pisicii. Contrar a ceea ce te-ai putea aștepta de la o carte cu numele Sfințeniei Sale pe ea, cartea nu este neapărat cu sau pentru adepții budismului. Cartea este pentru omenire, pentru fiecare dintre noi. Ea vorbește despre răbdare, despre conștientizarea propriilor probleme ca fiind primul pas înspre rezolvarea lor, despre împlinirea care ne este dată de fericirea pe care noi o oferim celor din jur, despre binecuvântarea care poate ieși din evenimentele pe care le catalogăm ca fiind cele mai nefericite din viața noastră. Și multe alte învățături, prezentate într-un cadru calm și prielnic pentru a le înțelege.

Vă invit să descoperiți mesajul pe care autorul l-a transmis pentru fiecare dintre noi.

Cartea o găsiți aici.

*Cartea face parte din campania #nuestisingur . Editura Atman donează 10% din toate vânzările directe de pe site-ul lor către copiii abandonați și abuzați ai Asociației Alfa Grup. Alătură-te campaniei, cumpără o carte de pe site !

#nuestisingur

Să citim cu sufletul și cu mintea deschisă!

Mult bine,

A.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA PISICA LUI DALAI LAMA CU REDUCERE DE PE:

Titlu: PISICA LUI DALAI LAMA
Autor: David Michie
An apariție : 2016
Editura: ATMAN
Nr. Pagini: 232
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 3128

Alte recenzii de la David Michie:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Chris Voss, fost agent FBI, cu o experiență de neegalat în domeniul negocierilor, scoate acest manual aplicabil vieții de zi cu zi. Arta negocierii cuprinde zece capitole cheie, fiecare dintre ele subliniind un punct crucial în desfășurarea unei negocieri. Oare chiar...

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Povestea mea cu această carte este una "dragoste la prima vedere", pentru că m-am îndrăgostit de copertă, lucru care nu mi se întâmplă așa des. Eu nu mă las impresionată de design, dar în acest caz, este IMPOSIBIL că nu cazi pradă frumuseții sale. Aproape că nici nu...

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Opera principală a lui Harriet Beecher Stowe „Coliba unchiului Tom” are o moștenire incredibilă. Concentrându-se pe situația sclavilor afro-americani din SUA înainte de război, a fost acuzat de Abraham Lincoln de izbucnirea Războiului Civil American și este ușor,...

0 0 votes
Article Rating
Comunitatea Booknation.ro a fost redactor Booknation.ro și a scris 16 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Comunitatea Booknation.ro aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments