Recenzie „Pisica lui Dalai Lama” de David Michie

by | Mar 6, 2017 | Dezvoltare Personală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA PISICA LUI DALAI LAMA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Ce m-a atras în primul rând?

Numele… Cred că, pentru toți cei în căutarea propriei spiritualități, numele cărții va fi de mare atractivitate.

Ce mi-a plăcut ?

Mi s-a părut interesantă abordarea cărții din prisma unei pisici. Am urmărit cu o sete de cunoaștere maximă toate întâlnirile Sfințeniei Sale Dalai Lama cu diverse personaje. Din fiecare s-a revelat o importantă lecție de viață pentru noi.

Prezentare carte. Cu ce am rămas ?

Personajul principal al poveștii a pălit puțin în ochii mei de cititor, fiind extrem de atrasă de fiecare istorisire despre personajele umane care veneau cu câte o lecție de viață importantă. Am rămas cu acel gust dulce-amărui al unei cărți pe care trebuie să o închizi- dulce pentru tot ce a reușit să aducă sufletului meu și amar pentru că s-a terminat când încă sinea mea mai cerea continuarea poveștii.

Starea generală pe care ți-o creează este una de calm și liniște, piperată din când în când de umorul pisicii. Contrar a ceea ce te-ai putea aștepta de la o carte cu numele Sfințeniei Sale pe ea, cartea nu este neapărat cu sau pentru adepții budismului. Cartea este pentru omenire, pentru fiecare dintre noi. Ea vorbește despre răbdare, despre conștientizarea propriilor probleme ca fiind primul pas înspre rezolvarea lor, despre împlinirea care ne este dată de fericirea pe care noi o oferim celor din jur, despre binecuvântarea care poate ieși din evenimentele pe care le catalogăm ca fiind cele mai nefericite din viața noastră. Și multe alte învățături, prezentate într-un cadru calm și prielnic pentru a le înțelege.

Vă invit să descoperiți mesajul pe care autorul l-a transmis pentru fiecare dintre noi.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de David Michie

Cartea o găsiți aici.

*Cartea face parte din campania #nuestisingur . Editura Atman donează 10% din toate vânzările directe de pe site-ul lor către copiii abandonați și abuzați ai Asociației Alfa Grup. Alătură-te campaniei, cumpără o carte de pe site !

#nuestisingur

Să citim cu sufletul și cu mintea deschisă!

Mult bine,

A.

🔥 CARTEA PISICA LUI DALAI LAMA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Pisica Lui Dalai Lama
Autor: David Michie
An apariție : 2016
Editura: ATMAN
Nr. Pagini: 232
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 6.03.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Comunitatea Booknation.ro este redactor Booknation.ro de 1875 zile și a scris până acum 16 articole. Se află pe poziția 50 din 146 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Comunitatea Booknation.ro aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments