🔥 CARTEA PISICA LUI DALAI LAMA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Ce m-a atras în primul rând?

Numele… Cred că, pentru toți cei în căutarea propriei spiritualități, numele cărții va fi de mare atractivitate.

Ce mi-a plăcut ?

Mi s-a părut interesantă abordarea cărții din prisma unei pisici. Am urmărit cu o sete de cunoaștere maximă toate întâlnirile Sfințeniei Sale Dalai Lama cu diverse personaje. Din fiecare s-a revelat o importantă lecție de viață pentru noi.

Prezentare carte. Cu ce am rămas ?

Personajul principal al poveștii a pălit puțin în ochii mei de cititor, fiind extrem de atrasă de fiecare istorisire despre personajele umane care veneau cu câte o lecție de viață importantă. Am rămas cu acel gust dulce-amărui al unei cărți pe care trebuie să o închizi- dulce pentru tot ce a reușit să aducă sufletului meu și amar pentru că s-a terminat când încă sinea mea mai cerea continuarea poveștii.

Starea generală pe care ți-o creează este una de calm și liniște, piperată din când în când de umorul pisicii. Contrar a ceea ce te-ai putea aștepta de la o carte cu numele Sfințeniei Sale pe ea, cartea nu este neapărat cu sau pentru adepții budismului. Cartea este pentru omenire, pentru fiecare dintre noi. Ea vorbește despre răbdare, despre conștientizarea propriilor probleme ca fiind primul pas înspre rezolvarea lor, despre împlinirea care ne este dată de fericirea pe care noi o oferim celor din jur, despre binecuvântarea care poate ieși din evenimentele pe care le catalogăm ca fiind cele mai nefericite din viața noastră. Și multe alte învățături, prezentate într-un cadru calm și prielnic pentru a le înțelege.

Vă invit să descoperiți mesajul pe care autorul l-a transmis pentru fiecare dintre noi.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de David Michie.

Cartea o găsiți aici.

*Cartea face parte din campania #nuestisingur . Editura Atman donează 10% din toate vânzările directe de pe site-ul lor către copiii abandonați și abuzați ai Asociației Alfa Grup. Alătură-te campaniei, cumpără o carte de pe site !

#nuestisingur

Să citim cu sufletul și cu mintea deschisă!

Mult bine,

A.

🔥 CARTEA PISICA LUI DALAI LAMA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Pisica Lui Dalai Lama
Autor: David Michie
An apariție : 2016
Editura: Atman
Nr. Pagini: 232
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 6.03.2017
Nota recenzorului: n/a
Avatar
Autor: Comunitatea GoodRead.ro
Redactor de 1669 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Comunitatea GoodRead.ro