Recenzie „Poarta catre tine” de Maria Negru si Petru Ionuț Negru (vol.1)

de | dec. 4, 2021 | Dezvoltare Personală, Lecturi Motivaționale, Literatura Română, Recenzii cărți, Spiritualitate

🔥 CARTEA POARTA CATRE TINE ARE REDUCERE PE:

Cartea pe care vreau să v-o prezint în acest articol este primul volum din seria „Particule de viață” scrisă în colaborare de Maria Negru și soțul ei Petru Ionuț Negru. Volumul explorează o serie de adevăruri existențiale pe care fiecare persoană le are în adâncul sufletului sau de care foarte puțini sunt însă conștienți.

Poarta către tine este un soi de ghid care încearcă să scoată la iveală tot ce este mai frumos în adâncul sufletului unei persoane pentru a oferi un sens pozitiv existenței fiecărui om.

Pe lângă faptul că formează un cuplu și sunt coatori în această serie de cărți, despre Maria și Petru Ionuț Negru vă pot spune că sunt de asemenea și fondatorii editurii Celestara la care a fost publicată această carte.

Aceștia au descoperit plăcerea de a medita și de a-și cultiv  starea de bine, dezvoltând în același timp cunoașterea intuitivă. Ei încearcă prin intermediul acestei serii să ofere posibilitatea cât mai multor persoane de a se conecta cu această componentă sufletească personală. Seria de cărți scrisă de cei doi:

Dacă îți place recenzia cărții POARTA CATRE TINE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Maria Negru

Pornește de la ideea potrivit căreia ne aflăm într-un ocean infinit de particule de viață. Deși tindem să credem că suntem separați unii de alții, în realitate suntem Unul și totodată Totul, iar împreună formăm Întregul. Cu alte cuvinte, le oferim oamenilor o perspectivă unitară asupra vieții, întrucât nu există lumină fără întuneric, așa cum nu există întuneric fără lumină. Este firesc să acceptăm că uneori avem nevoie de haos pentru a putea face salturile cuantice necesare atingerii unor niveluri superioare ale lui a fi. Dacă alegem să înflorim, haosul ne servește drept factor catalitic, iar în caz contrar contribuie la decăderea noastră.

Pentru cine dorește să afle mai multe despre autori și despre ce înseamnă pentru ei activitatea literară, cât timp și câtă dedicare este necesară pentru a finaliza o carte, va invit să citiți și interviul pe care aceștia l-au acordat luna trecută pentru Booknation.ro.

Citind această carte am descoperit o mulțime de informații care m-au ajutat să îmi prețuiesc unicitatea, să-mi înțeleg relativitatea alegerilor și sincronicitatea întâmplărilor. „Poarta către tine” m-a ajutat să descopăr puterea de a crea și mi-a oferit capacitatea de a înțelege sentimentul unității. Am descoperit cum să observ energia pretutindeni și cum să înțeleg geometria corpului uman. Am descoperit frumusețea fiecărui individ și efectele trăirilor personale. Pe măsură ce te adâncești tot mai mult în lectură descoperi importanța comunicării și curajul de a spune ce simți. Înțelegi că este cu adevărat o virtute să iei decizii asumate și să prețuieșți libertatea.

Foarte interesantă mi s-a părut partea care aduce în discuție intuiția pe care din păcate puțini dintre noi o exploatăm la adevărata valoare. De asemeni, un capitol de interes pentru mine personal a fost cel legat de abilitatea de a materializa ceea ce gândim și simțim. Un capitol care sunt convinsă că ar fi util pentru foarte multe persoane pentru a învăța să avem mai multă încredere în noi și în puterea noastră personală. O altă zonă interesantă pe care o dezbat autorii în carte este ceea ce se întâmplă în timpul somnului și faptul că suntem educați să nu acordăm importantă viselor pe care le avem atunci când dormim.

Dacă ți-am trezit curiozitatea și îți dorești să afli mai multe despre ceea ce se ascunde în eul personal și cum poți să valorifici tot ceea ce natura ti-a oferit atunci când ai venit pe lume, te invit să lecturezi această carte și te aștept cu impresii în comentarii. Până atunci îți las câteva rânduri din acest volum care mi-au plăcut mult și care sper să îți ofere imboldul de a citi această carte.

Învățăm să ne raportăm dual la viață, însă viață este infinit dincolo de orice fel de dualitate. Nu putem fi doar buni sau doar răi. Suntem mai mult sau mai puțîn luminoși potrivit alegerilor și acțiunilor pe care le facem.

……………………………………………………………………………………

Viață noastră capătă sensul pe care i-l oferim, însă pentru că acest sens să fie unul predominant înălțător este necesar să creștem în cunoaștere, iar cunoașterea însoțită de punerea ei în practică, înseamnă putere.

Pentru a fi mulțumiți de noi înșine, este important să acceptăm momentelr în care greșim care, de altfel, mne ajută să devenim mai buni cu fiecare experiență în parte și să putem atinge niveluri superioare ale lui a fi.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA POARTA CATRE TINE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Poarta Catre Tine
Autor: Maria Negru
,
Petru Ionut Negru
An apariție : 2021
Editura: CELESTARA
Nr. Pagini: 266
Limba: Română
Gen Literar: Spiritualitate, ezoterism
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 885

Alte recenzii de la Maria Negru:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Defecți într-o lume Defectă Celestine North este o tânără care trăiește într-o țară defectă și crudă. În lumea lor, greșelile, păcatele, minciunile și închipuitele trădări aduse statului sunt pedepsite crunt. Ghilda este cea care dă sentințele, iar din Ghildă face...

0 0 votes
Article Rating
Simona Mihalache este redactor Booknation.ro de 1453 zile și a scris până acum 79 articole. Se află pe poziția 11 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Simona Mihalache aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments