Recenzie Secretele Succesului de Dale Carnegie

Titlu: Secretele Succesului
Autor: Dale Carnegie
An apariție : 2013
Editura: Curtea Veche
Nr. Pagini: 247
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Iulia Drăghici
Publicată la 23.05.2015
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

CarnegiePot să spun de la bun început că am să vă vorbesc aici despre cea mai vândută carte motivaţională publicată vreodată. Secretele succesului există de mai bine de trei sferturi de secol şi s-a vândut în peste 15 milioane de exemplare. Această carte a fost tradusă şi publicată în România de editura Curtea Veche încă din 1997.

Prima ediţie a volumului Secretele succesului a fost publicată în anul 1936 şi a înregistrat, încă de atunci, un succes răsunător.

Întâlnirea mea cu această carte a fost una întâmplătoare. O vizită la rudele mele şi o conversaţie plăcută despre cărţi m-au adus faţă în faţă cu Secretele succesului. Mi-a plăcut încă de la început chiar şi coperta, cu nuanţele sale de roz aprins. Am împrumutat cartea şi am început să o citesc, iar după câteva pagini mi-am dat seama că achiziţionarea acestui volum va fi cea mai bună investiţie pe care aş putea să o fac. Aşa că mi-am cumpărat şi eu cartea, iar acum o ţin lângă mine tot timpul. A devenit un fel de carte de căpătâi sau o Biblie a relaţiilor interumane, dacă mi se permite asocierea.

Volumul Secretele Succesului ne pune la dispoziţie toate elementele la care putem apela atunci când vrem să avem succes în colaborarea cu semenii noştri. Avem zeci de cercetări, sute de exemple reale, alte sute de sfaturi din partea profesioniştilor – toate într-un limbaj uşor de înţeles. Această carte nu este doar una pe care să o citim o singură dată, ci este o carte la care putem să revenim ori de câte ori simţim nevoia de a învăţa iar şi iar secrete ale succesului.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Dale Carnegie.

Mai mult, autorul cărţii ne spune din capul locului că acest volum nu va avea efectul scontat dacă nu ne deschidem mintea şi sufletul în faţa lui şi dacă nu citim activ. „Citeşte ţinând în mână un creion sau un pix. Când ajungi la o sugestie care crezi că ţi-ar folosi, trage o linie sub ea.”, este îndemnul naratorului.

Dale Carnegie, orator şi autor de mare succes, s-a născut în 24 noiembrie 1888 şi a murit la 1 noiembrie 1955.

102_8557

Aspecte Pozitive:

Pentru mine acest volum este un deschizător de drumuri. M-a determinat să îmi schimb felul de gândire şi cel de a fi, lucruri pe care nu foarte multe lecturi le pot face. Recomand această carte oricui, indiferent de vârstă şi ocupaţie.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

  1. Avatar oprea adrian
    Reply

    m-ai facut curios..daca s-a vandut in atatea exemplare, clar e ceva acolo

  2. Avatar Iulia Drăghici
    Reply

    Eu îţi recomand, cu mare entuziasm, să o citeşti. Mie, personal, mi-a schimbat ceva în viaţă. O am şi acum lângă mine şi o răsfoiesc ori de câte ori am ocazia.

POST A COMMENT.