Recenzie Secretele Succesului de Dale Carnegie

by | May 23, 2015 | Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA SECRETELE SUCCESULUI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

CarnegiePot să spun de la bun început că am să vă vorbesc aici despre cea mai vândută carte motivaţională publicată vreodată. Secretele succesului există de mai bine de trei sferturi de secol şi s-a vândut în peste 15 milioane de exemplare. Această carte a fost tradusă şi publicată în România de editura Curtea Veche încă din 1997.

Prima ediţie a volumului Secretele succesului a fost publicată în anul 1936 şi a înregistrat, încă de atunci, un succes răsunător.

Întâlnirea mea cu această carte a fost una întâmplătoare. O vizită la rudele mele şi o conversaţie plăcută despre cărţi m-au adus faţă în faţă cu Secretele succesului. Mi-a plăcut încă de la început chiar şi coperta, cu nuanţele sale de roz aprins. Am împrumutat cartea şi am început să o citesc, iar după câteva pagini mi-am dat seama că achiziţionarea acestui volum va fi cea mai bună investiţie pe care aş putea să o fac. Aşa că mi-am cumpărat şi eu cartea, iar acum o ţin lângă mine tot timpul. A devenit un fel de carte de căpătâi sau o Biblie a relaţiilor interumane, dacă mi se permite asocierea.

Volumul Secretele Succesului ne pune la dispoziţie toate elementele la care putem apela atunci când vrem să avem succes în colaborarea cu semenii noştri. Avem zeci de cercetări, sute de exemple reale, alte sute de sfaturi din partea profesioniştilor – toate într-un limbaj uşor de înţeles. Această carte nu este doar una pe care să o citim o singură dată, ci este o carte la care putem să revenim ori de câte ori simţim nevoia de a învăţa iar şi iar secrete ale succesului.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Dale Carnegie

Mai mult, autorul cărţii ne spune din capul locului că acest volum nu va avea efectul scontat dacă nu ne deschidem mintea şi sufletul în faţa lui şi dacă nu citim activ. „Citeşte ţinând în mână un creion sau un pix. Când ajungi la o sugestie care crezi că ţi-ar folosi, trage o linie sub ea.”, este îndemnul naratorului.

Dale Carnegie, orator şi autor de mare succes, s-a născut în 24 noiembrie 1888 şi a murit la 1 noiembrie 1955.

102_8557

🔥 CARTEA SECRETELE SUCCESULUI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Secretele Succesului
Autor: Dale Carnegie
An apariție : 2013
Editura: CURTEA VECHE
Nr. Pagini: 247
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 23.05.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Pentru mine acest volum este un deschizător de drumuri. M-a determinat să îmi schimb felul de gândire şi cel de a fi, lucruri pe care nu foarte multe lecturi le pot face. Recomand această carte oricui, indiferent de vârstă şi ocupaţie.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Cine nu are bătrân să își cumpere, spune un vechi proverb. Sau cine nu are bunici, poate savura atmosfera blândă și plină de căldură din preajma lor citind cartea Copilărie fermecată de Ioana Trif. Pe tot parcursul lecturării predomină o stare de liniște sufletească,...

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

În ultimele zile cerul a avut o seninătate în albastrul lui care mă îndemna la visare. Nu știu dacă ați reușit și voi să îl observați, dar pe mine m-a cucerit întru totul. Mi-am luat cartea pe care mi-am programat să o citesc săptămâna aceasta, un scaun confortabil pe...

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Iulia Drăghici este redactor Booknation.ro de 2090 zile și a scris până acum 120 articole. Se află pe poziția 10 din 143 de redatori, fiind astfel un Redactor Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Iulia Drăghici aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
oprea adrian
oprea adrian

m-ai facut curios..daca s-a vandut in atatea exemplare, clar e ceva acolo